Gears of War 2

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
آقا من هر کاری کردم نتونستم این A Parting Gift رو بگیرم اولین بار هست تو گرفتن Achievements مشکل پیدا کردم.
این اصلا کاری نداره کافیه یک Map کوچیک انتخاب کنی که راحت تر باشی نیاز هم داری به 2 دسته بعد برو نزدیک به دوستت نارنجک توی دستت بگیر بعد به دوستت بگو تیرت بزنه وقتی افتادی روی زمین دکمه Rt رو بزن تا دوست کشته بشه (10 بار این کارو بکن)

bebakhshid ke far30 tayp nemikonam chon windows man vista hast va horofe far30 nadare sharmandam,dar zemn mitonid berid profile mano chek konid mibinid ke 1000 shod GOW2;)
البته شاید شما glitch کرده باشی از کجا معلوم هست ؟:confused:
ویندوز ویستا حروف فارسی داره شما باید بری از داخل control panel گزینه ی persian رو انتخاب کنی!

البته شاید شما glitch کرده باشی از کجا معلوم هست ؟:confused:
ویندوز ویستا حروف فارسی داره شما باید بری از داخل control panel گزینه ی persian رو انتخاب کنی!
نه عرفان ایشون امینه.خیلی تلاش کرد تا گرفت و اصلا هم گلیچ نکرده.

آقا نزنین اینا رو .
من دارم با مشقت این بازی رو روی Insane می رم , حالا اونی که رو casual هم بازی رو رفته میادبازی رو روی Insane تموم میکنه ! (البته من خودم بار اول رو normal رفتم )

آقا نزنین اینا رو .
من دارم با مشقت این بازی رو روی Insane می رم , حالا اونی که رو casual هم بازی رو رفته میادبازی رو روی Insane تموم میکنه ! (البته من خودم بار اول رو normal رفتم )

موفق باشید;)
بچه ها نمیشه تو حالت Guardian بخش Horde به جای Hoffman با مارکوس بریم؟
راستی این glitch کردن چیه؟
1. فکر کنم خودش شانسی انتخاب می کنه...!
2. تعریف صریحی نداره ولی به نوعی دور زدن قوانین و رفتن به جاهایی که برای رفتن طراحی نشده و کارهایی مثل روی هوا ماندن و یا در مورد امتیازها ، امتیازهای میلیونی و...

آقا من تو گرفتن یکی از این collectibles ها مشکل دارم. هرچی میگردم پیدا نمیشه. کمک کنین لطفا.
مال CHAPTER HIVE مرحله ی NEXEST HEST . فکر کنم اسم مرحله رو اشتباه اصپل کردم . دقیقا نمیدونم چطور مینویسن. ولی از اونجا که همه خوره GEAR2 ایم متوجه میشین.;) . کلا این مرحله 2 تا داره یکیش که کاغذ(DOCUMEN) که اون رو پیدا کردم. یکی دیگشم یه گردنبنده که هرچی میگردم پیداش نمیکنم. شکلشو تو ACHIVEMENTA زده. جان من بگید کجاست. دارم میمیرم 3 بار این مرحله رو رفتم اما پیداش نکردم:confused:

آقا من تو گرفتن یکی از این collectibles ها مشکل دارم. هرچی میگردم پیدا نمیشه. کمک کنین لطفا.
مال CHAPTER HIVE مرحله ی NEXEST HEST . فکر کنم اسم مرحله رو اشتباه اصپل کردم . دقیقا نمیدونم چطور مینویسن. ولی از اونجا که همه خوره GEAR2 ایم متوجه میشین.;) . کلا این مرحله 2 تا داره یکیش که کاغذ(DOCUMEN) که اون رو پیدا کردم. یکی دیگشم یه گردنبنده که هرچی میگردم پیداش نمیکنم. شکلشو تو ACHIVEMENTA زده. جان من بگید کجاست. دارم میمیرم 3 بار این مرحله رو رفتم اما پیداش نکردم:confused:

مشکل اینجاست که از عرضه شدن این بازی مدت تقریبا زیادی هست که گذشته و خیلی ها از جمله خودم جای دقیق این Collectible ها یادشون نیست . مخصوصا اینکه تعدادشون هم زیاد بود و ... .
بهترین پیشنهادی که میتونم به شما بکنم اینه که از ویدیو های زیر کمک بگیری :
( فکر میکنم شما باید ویدیوی مربوط به ACT 4 رو تماشا کنید )

راهنمای کامل و تصویری ACT 1

راهنمای کامل و تصویری ACT 2
راهنمای کامل و تصویری ACT 3
راهنمای کامل و تصویری ACT 4
راهنمای کامل و تصویری ACT 5

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or