این اصلا کاری نداره کافیه یک Map کوچیک انتخاب کنی که راحت تر باشی نیاز هم داری به 2 دسته بعد برو نزدیک به دوستت نارنجک توی دستت بگیر بعد به دوستت بگو تیرت بزنه وقتی افتادی روی زمین دکمه Rt رو بزن تا دوست کشته بشه (10 بار این کارو بکن)سلام
آقا من هر کاری کردم نتونستم این A Parting Gift رو بگیرم اولین بار هست تو گرفتن Achievements مشکل پیدا کردم.
gears of war2 ro mordam 1000 kardam
البته شاید شما glitch کرده باشی از کجا معلوم هست ؟:confused:bebakhshid ke far30 tayp nemikonam chon windows man vista hast va horofe far30 nadare sharmandam,dar zemn mitonid berid profile mano chek konid mibinid ke 1000 shod GOW2
نه عرفان ایشون امینه.خیلی تلاش کرد تا گرفت و اصلا هم گلیچ نکرده.البته شاید شما glitch کرده باشی از کجا معلوم هست ؟:confused:
ویندوز ویستا حروف فارسی داره شما باید بری از داخل control panel گزینه ی persian رو انتخاب کنی!
آقا نزنین اینا رو .
من دارم با مشقت این بازی رو روی Insane می رم , حالا اونی که رو casual هم بازی رو رفته میادبازی رو روی Insane تموم میکنه ! (البته من خودم بار اول رو normal رفتم )
1. فکر کنم خودش شانسی انتخاب می کنه...!بچه ها نمیشه تو حالت Guardian بخش Horde به جای Hoffman با مارکوس بریم؟
راستی این glitch کردن چیه؟
آقا من تو گرفتن یکی از این collectibles ها مشکل دارم. هرچی میگردم پیدا نمیشه. کمک کنین لطفا.
مال CHAPTER HIVE مرحله ی NEXEST HEST . فکر کنم اسم مرحله رو اشتباه اصپل کردم . دقیقا نمیدونم چطور مینویسن. ولی از اونجا که همه خوره GEAR2 ایم متوجه میشین. . کلا این مرحله 2 تا داره یکیش که کاغذ(DOCUMEN) که اون رو پیدا کردم. یکی دیگشم یه گردنبنده که هرچی میگردم پیداش نمیکنم. شکلشو تو ACHIVEMENTA زده. جان من بگید کجاست. دارم میمیرم 3 بار این مرحله رو رفتم اما پیداش نکردم:confused: