درست ، البته من حساب كردم اگر روي آسون ترين حالت بري حدود 7 دقيقه ميكشه :biggrin1:. اما اين راهي كه گفتي خيلي خوب ولي بيشتر وقت بايد لودينگ نگاه كرد.شما اگه مرحله Brumak رو تا اخر بری حدود 10 تا 15 دقیقه طول میکشه و تازه میشه 250 کشته . اما این روشی که من نوشتم هر 10 تا 15 دقیقه میشه 1000 کشته !
عذر ميخوام نوشتت يك كم گنگ بود ، اونجا گفته بودي كه براي اين كه تعداد كشته ها سيو بشه بايد بياي توي ماين منو بري من اصلا حواسم نبود كه منظورت طبق فرمولي كه بالا دادي بود.من نگفتم که حتما باید برید به داشبورد و سپس کنسول رو خاموش کنید . منظور من این بود که شما هر کاری که میخواید بکنید ابتدا به Main Menu برید بعد کنسول رو خاموش و یا تعویض بازی کنید .
فقط Torque Bow و Lancer و Boltok Pistol كدوم اسلحه ها بودن؟:biggrin1:
درود
مهدی جان خسته نباشی.
دوستان این اچیومنت مشکلی داره؟:
همین الان با یه بدبختی بازی رو یه Non Gamer () تموم کردم ولی ضدحال ضد و این یکی آزاد نشد. راهنمائی کنید لطفا.
سلامدرود
مهدی جان خسته نباشی.
دوستان این اچیومنت مشکلی داره؟:
همین الان با یه بدبختی بازی رو یه Non Gamer () تموم کردم ولی ضدحال ضد و این یکی آزاد نشد. راهنمائی کنید لطفا.
مهدی جان 1000 تا gamer score رو گرفتم.(gears of war 2 ) رو میگم.:cheesygri
اینو هستم داش مهدی:biggrin1 شوخی )البته به کنار از اون سختیش خیلی وقت گیر هم هست و ادم باید حوصله داشته باشه
سلام در مورد این دوتا Achievements یه کم بیشتر توضیح میدید هر کاری کردم نتونتم بگیرم.
A Parting Gift 37
Pound of Flesh 38