Gears of War 2

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا مهدی دمت گرم خیلی عالی بود من از فردا میشینم آچیومنت هایی رو که نگرفتم حدود55% رو بگیرم. الان مشغول Dead Space هستم. به امید خدا راهنماش رو تا آخر هفته میذارم. بازی زیبایی بود

شما اگه مرحله Brumak رو تا اخر بری حدود 10 تا 15 دقیقه طول میکشه و تازه میشه 250 کشته . اما این روشی که من نوشتم هر 10 تا 15 دقیقه میشه 1000 کشته !
درست ، البته من حساب كردم اگر روي آسون ترين حالت بري حدود 7 دقيقه ميكشه :biggrin1:. اما اين راهي كه گفتي خيلي خوب ولي بيشتر وقت بايد لودينگ نگاه كرد.

من نگفتم که حتما باید برید به داشبورد و سپس کنسول رو خاموش کنید . منظور من این بود که شما هر کاری که میخواید بکنید ابتدا به Main Menu برید بعد کنسول رو خاموش و یا تعویض بازی کنید .
عذر ميخوام نوشتت يك كم گنگ بود ، اونجا گفته بودي كه براي اين كه تعداد كشته ها سيو بشه بايد بياي توي ماين منو بري من اصلا حواسم نبود كه منظورت طبق فرمولي كه بالا دادي بود.

فقط Torque Bow و Lancer و Boltok Pistol كدوم اسلحه ها بودن؟:biggrin1:

فقط Torque Bow و Lancer و Boltok Pistol كدوم اسلحه ها بودن؟:biggrin1:

Boltok Pistol :

555975-boltok_pistol_super.jpg

: Lancer
Lancer.png

Torque Bow :

114700-5.jpg

250px-TorqueBow.JPG

درود
مهدی جان خسته نباشی.
دوستان این اچیومنت مشکلی داره؟:
Friends with Benefits - 27
50G
همین الان با یه بدبختی بازی رو یه Non Gamer (:دی) تموم کردم ولی ضدحال ضد و این یکی آزاد نشد
58.gif
. راهنمائی کنید لطفا.

درود
مهدی جان خسته نباشی.
همین الان با یه بدبختی بازی رو یه Non Gamer (:دی) تموم کردم ولی ضدحال ضد و این یکی آزاد نشد
58.gif
. راهنمائی کنید لطفا.

فریدون حتما یکی از Chapter ها رو نرفتی ! واسه یکی از دوستان من هم یه همچین مشکلی پیش اومده بود . بعد وقتی که رفت لیست چپترها رو دید متوجه شد که کنار یکی از Chapter ها علامت نزده در صوتی که ایشون رفته بود اون چپتر رو و باید علامت میزد ! بعد همون Chapter رو که رفت اچیومنت رو بهش داد .
حالا شما هم به لیست چپتر هایی که رفتی یه نگاه بنداز ببین چه طوریه .

درود
مهدی جان خسته نباشی.
58.gif
. راهنمائی کنید لطفا.
سلام
باسه منم همین مشکل پیش امد اما سر gears of war 1 که امتیاز 30 تا اخر نداد اما متوجه نشدم چرا؟ البته اون بالا اقا مهدی گفته بودن وقتی از بازی خارج میشید استارت بزنید بعد برید تو منو من از ترس اینکه این اچیومنت اخرش مثل شماره یکش بهم نده هر بار که میخواستم برم بیرون میرفتم تو منو بعد از بازی خارج میشدم اخرشم بهم این 50 داد
منم یه نفره تو نقش دو نفر بازی کردم اون قسمتی که تو شکمه کرمه بودیم اون گوقلونک:biggrin1:میوفته دونبالمون فکرش بکنید چه جوری تونستم یه نفری تو نقش دو نفر بازی کنم دهنم صاف شد:-"

مهدی جان 1000 تا gamer score رو گرفتم.(gears of war 2 ) رو میگم.:cheesygri

به به خسته نباشی :دی . واقعا بعضی از اچیومنت های این بازی خیلی سخت بود . البته به کنار از اون سختیش خیلی وقت گیر هم هست و ادم باید حوصله داشته باشه :دی .
در کل خسته نباشی عرفان :love:

سلام در مورد این دوتا Achievements یه کم بیشتر توضیح میدید هر کاری کردم نتونتم بگیرم.
A Parting Gift 37
Pound of Flesh 38

سلام .

در اچیومنت A Parting Gift شما کافیه قبل از اینکه Down بشید دستتون نارنجک باشه . وقتی که شما دستتون نارنجک باشه و سپس Down بشید یه علامت پایین صفحه میاد که گفته RT را بزنید . البته این ها همه در صورتی هست که دشمن در ان هنگام به شما نزدیک باشه . بنابراین شما وقتی RT میزنید هم خودتون منفجر میشید هم دشمنتون !
این کار رو 10 بار انجام بدید تا اچیومنت رو بگیرید .

در مورد اچیومنت Pound of Flesh گویا خیلی ها مشکل داشتن .
من یک روش خیلی اسان بهتون میگم که بتونید این اچیومنت رو هم بگیرید .
شما هنگامی که کسی رو گروگان گرفتید کافیه که برید جلوی کسی که Torque Bow یا Boomshot داره قرار بگیرید و منتظر بمونید که اونها به شما شلیک کنند . در این حالت وقتی که تیر ( بمب البته ) به شما اصابت کرد شما نخواهید مرد بلکه گروگان شما متلاشی خواهد شد !
این کار رو 10 بار انجام بدید تا اچیومنت رو بگیرید .

براي گرفتن pound of flash اوني كه گروگان ميگيريد حتما بايد بميره گرفتنش مهم نيست
مهم مردنش هست
يعني باهاش بريد جلوي تير و هرچي از اونا براتون مياد واستيد تا گروگان بميره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or