Gears of War 2

سلام
من تو ACt 2‌ اونجايي كه سوار ماشين هستيم توي تونل يه جاش هست كه ماشين خاموش ميشه همه جا هم تاريك ميشه بعد تا ماشين روشن ميشه 3 تا corpser كنار ماشين هست بعد 1 ثانيه ماشين ميتركه بايد چيكار كنم

سلام
خوب شما باید تا corpser ها دستهاشون رو بالا میبرن و یه حالت تهاجمی میگیرن با تیر بزنیشون! خیلی راحته...

اينو ميدونم ولي تا ماشين روشن ميشه بعد 1ثانيه سريع ميتركه تاميام حركت كنم ميتركه
بزار دقيقتر راهنماييت كنم. شما بايد موقعي كه Corpser ها دستهاشونو (يا پاهاشونو:biggrin1:) ميبرن بالا بزني تو شكمشون.:biggrin1: اگه درست يادم باشه Corpser سمت راستي اول اينكارو ميكنه و به همين ترتيب بقيشونم بكش.
بهتره سريعا به Corpserسمت راستي شليك كني.

آخرین ویرایش:
کسی از روی هارد بازی کرده؟
آره من بازی کردم. ولی نمیتونم بگم که سرعت لود بازی چقدر فرق کرده چون از روز اول از روی هارد بازی کردم.
...............................................
امیر جان دیگه فکر کنم همه میتونن بازی کنند درسته بازی جمعه ریلیز میشه ولی MGS4 هم من دو روز زودتر از تاریخ ریلیز تو یکی از فروشگاه های تهران دیدم.;)(نمیگم که تبلیغ نشه:biggrin1:)

من وقتی می گفتم gamespot آشغال و نامرده هیچ کس باور نمی کرد...اینم از یه گند دیگه...این بازی حتما باید 10 می گرفت:mad:

خیلی بد و مزخرف امتیاز میده به نظر من:evil:

امتیاز 9 برای یک بازی یعنی بازی بسیار عالیه.
دوستان میتونن من نه فن بازی خاصی هستم و نه از بازی بدم میاد. ولی باید قبول کنیم امتیاز بازی 10 نبود.
بازی 10 یعنی بازی که تمام نکات ریز و درشت و تما جنبه های بازی به دقت رعایت شده که من تا حالا همچین بازی ندیدم.
بازی Gear of war2 بازی بود که گرافیک، گیم پلی و صداگذاری فوقالعاده ای داشت. ولی یه کم تعصب را کنار بذاریم میبینیم که خالی از مشکل نبود و در بعضی جاها مشکلاتی به چشم میخورد.و امتیازی بین 9 تا 9.5 (بسته به نظر منتقد) براش کافی هست.
در ضمن اگه به بازی 10 داده میشد شماره سومش هم همین مشکلات به چشم میخورد. چون دیگه کسی دنبال حل مشکلات نمیرفت ولی الان اپیک و کلیف مطمئن باشین دنبال این هستن که در شماره بعدی این بازی تمام مشکلات بازی را رفع کنن و امتیاز 10 را بگیرن
با مهر

حتی کپی کردن بازی روی هارد مشکل دیر رندر کردن درست نمی شه!!!!!!!!البته خیلی بهتر می شه مخصوصا تو لباس و صورت مارکوس....ولی محیط مثل ماشین 10 ثانیه طول می کشه تا رندر بشه !:confused:

حتی کپی کردن بازی روی هارد مشکل دیر رندر کردن درست نمی شه!!!!!!!!البته خیلی بهتر می شه مخصوصا تو لباس و صورت مارکوس....ولی محیط مثل ماشین 10 ثانیه طول می کشه تا رندر بشه !:confused:
ببین من زمان گرفتم درایو من هم BENQ هست. لود اولیه بازی 14 ثانیه. اگر بمیری ودوباره لود کنی 6تا7 ثانیه. در ضمن من در بازی هیچ کجا افت فریم ویا دیر رندر شدن رو ندیدم. ونکات منفی بازی به نظر من غیب شدن جسدها بود ویک دفعه هم در ACT2 دوم یکهو بغل من ظاهر شد. در ضما در اوایل بازی گرافیک در حد GEOW1 بود به نظر من. تلویزیون من هم FULL HD SAMSUNG هست و گرافیک رو نشون میده. نکات مثبت هم که تا حالا تو صدتا پست دیدید دیگه من نمیگم.
امتیاز بازی هم به نظر من باید از شماره 1 کمتر میشد و Gamespot میتونست 9.4 هم بده ولی 9 هم خیلی بد نبود.
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or