Gears of War 2

رامين جان يكم از گرافيك بازي بگو . ميخوام ببينم من اشتباه نميكردم كه ؟:biggrin1:
يا زبونت قفل شده نميتوني چيزي بگي ؟:biggrin1:
فرخ تمام اون حرفایی که میزدیم و کسی باور نمیکرد تبدیل به واقعیت شده!(بیچاره اونایی که از بازی نفرت داشتن!:lol)
من الان دارم از شدت هیجان موهای سرمو میکنم!:biggrin1:
-----------------
به مدت چند دقیقه که توی لایو بودم همه میگفتن مگه اومده!قشنگه!؟یه عالمه هم چت دادن اخر بی خیال شدم اومدم افلاین بازی کردم!
بازی واقعآ فوق العاده هستش من الان 4و5 ساعت دارم بازی میکنم واقعآ حرف نداره

من الان توی مرحله ای هستم که زیر زمین هستش شما در این بازی شاهد بزرگترین موجوداتی که توی عمرتون دیدید هستید
در ضمن من تا حالا افت فریم نداشتم
حالا نمیدنم ولی به نظر من توی اون قسمت که باید از بیمارستان محافظت میکردی افت فریم دیدم!شاید به خاطر دیسکم یا چیزای دیگه بوده باشه.

آخرین ویرایش:
بازی واقعآ فوق العاده هستش من الان 4و5 ساعت دارم بازی میکنم واقعآ حرف نداره

من الان توی مرحله ای هستم که زیر زمین هستش شما در این بازی شاهد بزرگترین موجوداتی که توی عمرتون دیدید هستید
در ضمن من تا حالا افت فریم نداشتم

خوب منم يكم از بازي رو رفتم جلو خوب در كل كه فرارتر از حد انتظارم بود از هر لحاظ
بازي كنترل بهتري داره و فضاها بسيار زيباتر و بزرگ تر و پر جزئيات تر هستند
گرافيك بازي پيشرفت خيلي خوبي داشته به راحتي ميشه گفت بهترين گرافيك كنسولي تا الان هست بهترين تكسچرها رو نسبت به هر بازيه ديگه اي داره نورپردازي بازي خيلي خيلي بهتر شده
فيزيك بازي هم عاليه هم از لحاظ كيفيت پيشرفت كرده هم از لحاظ تخريب پذيري يه چيزي هم كه خيلي باهاش حال كردم اين بود كه با تفنگ معمولي زدم يكي رو هد كردم بعد كلش قطع شد خون بود كه فواره مي زد:biggrin1:
افت فريم هم من توي اين مدت اصلا نديدم اما سرعت درايو من يكم كم مياره تو بعضي از صحنه ها(benq)
در ضمن اولش يه اپديت مي كنه كه بعيد مي دونم اون اپديت مخصوص باشه چون 5 ثانيه هم طول نكشيد
اينم به خاطر دوستان گل بازيسنتر نوشتم ما بريم ادامه ي بازي

خون چی؟یکم در مورد خونش بگید؟شنیده بودم خون کاریش رو کاهش دادن راسته؟
خون رو زمین یا در و دیوار میمونه؟
تانکی دو وری نایس:d
اره خونش خیلی قشنگ روی زمین میمونه!:biggrin1:
بازی از اون حالات قرمز و خاکستری خارج شده.
-------------------------
حیف من فردا مدرسه دارم باید برم کپمو بذارم و گرنه تا خود صبح بازی میکردم!:biggrin1:
(بازی زیاد سخت نیست)

الان یک صحنه فوق العاده در بازی دیدم که توی متن پنهان میزارم

مربوط به مرحله ی 6 یا 5 میشه

شما وقتی بازی رو شروع میکنید در گروه فقط مارکوس و دامینیک حضور دارند که بعدآ بقیه اضافه خواهند شد حالا با اونش زیاد کار نداریم در یکی از صحنه های بازی شما در یک اتاق مربع مانند که این اتاق طبقه دوم هم دارد بین لوکاست ها که در طبقه بالا هستند وشما در طبقه پایین هستید گیر میفتید که شما باید چندقیقه ای رو مقاومت کنید وبعد شاهد یک دموی فوق العاده از حضور( اگوستوس کول ) خواهید بود که باورود به طبقه دوم اتاق با سه لوکست روبه رو میشه که اولی رو با اره خودش به دو قسمت تبدیل میکنه (البته بهتر بگم پودرش میکنه) وبعد با یک حرکت سریع یک نارنجک به پشت لوکاست وصل میکنه وبعد با یک شلیک سر لوکست سوم رو داغون میکنه و لوکست سوم هم منفجر میشه و بعد شاهد پیوستن او به گروه خواهیم بود
دیگه داره چشام در میاد فردا هم تا ساعت 1:30 دانشگاه هستم ونمیتونم بازی کنم :((
خبر های جدید میمونه برای فردا عصر

ولی به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم سریعآ این بازی رو بگیرن من خودم داشتم fable 2 رو بازی میکردم از وسطش بیخیال شدم رفتم سر این بازی

با این تعاریفی که بچه ها میکنن من دارم 3 فاز قاطی میکنم
بچه ها لطفا اون بخشهایی که از بازی هست یا دموی بین مراحل هست که میخواین تعریف کنین تو اسپویلر بزارین ;)

منم گرفم باید بگم بازی مانند نسخه ی 1 برای خودش شاهکاریه شروع کردم روی Hardcore با برادرم split screen میرم و گرافیک بازی فوق العاده است
اکشن بازی واقعا نفس گیره و صداگذاری خیلی بهتر از نسخه قبل کار شده یه موجی از صدا موقعی که نارنجک انداختم تو خوه طنین انداز شد که میخواستن از خونه بندازنم بیرون :biggrin1:
من کم کم بازی میکنم که زود تموم نشه راحت معنی این شاهکار رو بفهمم:love:

آخرین ویرایش:
منم بازی را گرفتم
بازیش گرافیک بالایی داره و صحنه های بیشتری بهش اضافه شده
تا اینجایی که من بازی کردم یکذره تو انفجارهاش دچار افت فرم میشه

اين افت فريما تو نسخهايي كه بدن ميادم وجود داره؟ منضورم 7 نوامبره

فرقی نداره عزیزم
فکر میکنی تا 7 نوامبر چه معجزه ای ممکنه رخ بده؟
این همونه منتهی دزدیه شده و رو نت اومده
افت فریم هم فکر کنم بیشتر مربوط به tv و rt اون باشه
شایدم با آپدیت ( از روی هارد) حل بشه;)

سلام
جالبه من به دستگاه خودم مشکوک شده بودم .برای من تو بعضی از صحنه ها افت فریم داشت ! گرافیک بازی تو تلوزیون های HD غوغا هست . جلوه های آتش کاملا طبیعی , وقتی تیر به لوکاست ها زده میشه خون بسیار زیبا پخش میشه که تو بازی های دیگه به این نرمی و حالت دار نبود .
خیلی با حال هست هر چی دم دست دارید بزارید زمین منکه به زور از پاش بلند شدم . داستان هم که به بازی اضافه شده و یه چیزی هست که آدم رو با خودش میکشه که متوجه زمان نشه .
خیلی حال میکنم که دوباره گروه دلتا رو میبینم . نمیخوام اغراق کرده باشم ولی به نظر من این بازی بیشتر یه فرصت هست که دوباره نصیبمون شده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or