Gears of War 2

بچه ها اکثر بچه های فروشگاه مجازی تازه امروز صبح زود کار دان کردنش رو تموم کردن . تا فردا پس فردا طول میکشه بیاد دست بچه ها ;)
ولی خدایی یه ملت الان تو کف غوطه ورند :biggrin1:

اینم یه ویدئو از 10 دقیقه اول بازی .
کسانی که میترسن دانلود کنن و بن بشن .
حداقل این ویدئو را ببینن کمی بیشتر کف کنن :biggrin1:

http://www.gowfans.com/news.php?readmore=49
بابا گوشه ی این صفحه سمت راست رو نگاه کنيد . يک Countdownگزاشته که نشون ميده هنوز 16 روز مونده تا عرضه . این سايتی که مخصوص فن بوی های این بازی هست وقتی هنوز خبری مبنی بر عرضه رسمی بازی عنوان نکرده ديگه شما چه انتظاری دارين؟
ميخواين 16 روز زودتر بازی رو انجام بدين هيچ بلايی هم سرتون نياد؟ يعنی مايکروسافت رو بهترين بازی کنسولش اصلا کنترل نداره؟ يعنی مايکروسافت اینقدر پپه هست؟ اشتباه نکنيد. نميدونم چرا تازگی اینقدر خر تو خر شده همه ی بازی ها داره زودتر مياد. ! زمانی که ما همسن شما بوديم اینجوری نبود :دی
آقايون بسه این کار ها. مايکروسافتی که روی بازی های اصليش مثل Halo3و Bioshockفايلهايی ميزاره که باعث بن شدن ميشه و هنوز هم هيچکی نفهميده که چی هست ، بعد شما انتظار دارين نفهمه 100 نفر دارن 16 روز زودتر بهترين بازيشو انجام ميدن ؟ ساده نباشيد. مايکروسافت علکی غول نيست.

اقا من بازیرو گرفتم و از اونجایی که با لایو بازی نمیکنم ترسی هم از بن شدن ندارم الان دارم بازی میکنم

هنوز خیلی بازی نکردم پس فعلآ نظر نمیدم در مورد اپدیت هم باید بگم اپدیتی وجود نداره ودر مورد بازی :

بازی از یکجایی مثل بیمارستان شروع میشه که مجرو حان جنگی در اونجا هستند

بیشتر از این توضیحی نمیدم

فکر کنم سرزمین رایانه اصفهان از همه زود تر بزنه ، مطمئنا دانلودش تا الان تموم شده و فردا صبح برای فروش آمادس ، البته اگه همین امشب آماده نشده باشه !

یکم بیشتر ازش توضیح بده ما رو نزار تو کف:eek:

چیرو بیشتر توضیح بدم ؟

الان هرچی بگم همه صداشون در میاد در مورد امکان جدیدی که در بازی هست توضیح بدم

این امکان که فکر میکنم توی قسمت اول بازی نبود کاور گرفتن پشت لوکاست ها هستش که شما باید اول به اون شلیک کنید ووقتی نیمه جان روی زمین افتاده با زدن دکمه ی (A ) میتونید پشت اون کاور بگیرید این کار باعث میشه شما بتونید خیلی به دشمن هانزدیک بشید و بیشتر در مناطق باز کاربرد داره

دوستان من بازیو گرفتم و به لایو هم وصل شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin1:
بازی یک چیزی شده فراتر از تصورات انسانها!:biggrin1:
رامین درسته که بازی خیلی خوبی هست ولی فکر نکنم 11 بن شدن به 11 روز صبر ترجیع داده بشه.
امیدوارم بن نشید:biggrin1:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or