Gears of War 2

این اپدیت جدید داشبورد که میگفتن روی GEOW 2 هست مثل اینکه نیست:sick::)
امین فکر کنم از اول هم قرار نبود باشه ! یه شایعه بود ولی با تاریخی که بازی میومد و تاریخی که میگفتن آپدیت میاد همخونی نداشت. یعنی آپدیت چند روزی بعد از بازی میاد.

دوستانی که هم اکنون دارن بازی میکنن به بگن که:
سیستم خون ریزی بازی چجوره؟رو در و دیوار میپاشه؟
چون تو تریلر هاش چیزی زیاد مشخص نبود...

امین فکر کنم از اول هم قرار نبود باشه ! یه شایعه بود ولی با تاریخی که بازی میومد و تاریخی که میگفتن آپدیت میاد همخونی نداشت. یعنی آپدیت چند روزی بعد از بازی میاد.
اقا می شه توضیح بدی که این ابدیت برای چی هست و به چه دردی می خورده ؟ برای اجرای بازی که مشکلی پیش نمی یاره ؟

یه چیزی توی این مایه ها!:biggrin1:
تازه 35 تا اچیومنت هم گرفتم ازش!:biggrin1:
جالبیش اینه که انگار اچیومنتاش هنوز توی لایو راه نیفتاده :)
یعنی وقتی میرم توی گیمر تگت ، نوشته که اچیومنت گرفتی ، ولی وقتی میرم توی بازی GoW2 ، مینویسه No Achievements Available !

خیالتم راحت ! :دی بن نمیشی ! ولی امکان داره سری جدید بن ها بعد از عرضه رسمی شروع بشه ! خیلی وقته ماکرو کرم نریخته ! :)
آخرین سری بن هم دو سه هفته بعد از عرضه Halo3 و CoD4 بود دیگه !

جالبیش اینه که انگار اچیومنتاش هنوز توی لایو راه نیفتاده :)
یعنی وقتی میرم توی گیمر تگت ، نوشته که اچیومنت گرفتی ، ولی وقتی میرم توی بازی GoW2 ، مینویسه No Achievements Available !

خیالتم راحت ! :دی بن نمیشی ! ولی امکان داره سری جدید بن ها بعد از عرضه رسمی شروع بشه ! خیلی وقته ماکرو کرم نریخته ! :)
آخرین سری بن هم دو سه هفته بعد از عرضه Halo3 و CoD4 بود دیگه !
چه جالب!:biggrin1:
-----------------------------
بچهها باز یک خر توخریه نپرس!
من با سختترین درجه هم که برام باز بود دارم میرم!:shrewd:

دوستان تمام اون چیزهایی که قولشو داده بدون توش هست!
الا به یه جایی رسیدم که به خدا بالای 100 تا لوکاست از زیر زمین میان بیرون و شما میتونی بهشون تیر اندازی کنی و اونها هم عکس العمل نشون میدن!:biggrin1:
تخریب پذیری فوق العاده است!

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or