Gears of War 2

اقا کسی دان نکرد دان کنین ببینیم چه خبره آخه ............ میگن یه سرس فایلای rar جدید اومده دوستم 1 فایل گرفته بود 400 مگ بازش کرد شد 4 گیگ:eek: شاید ازونا باشه

اگه الان بگیریم چند درصد احتمال بن شدن وجود داره؟ (در صورتی که کلا آف باشیم)
به نظر من هیچ درصد!(البته 17 روز زودتر یه خورده خطریه!)
این هم صحبت اشکان:
در مورد زودتر بازی کردن، خیر کسی با زودتر بازی کردن بازی ها (در صورتی که دیسک دقیقاً بازی اصلی باشه نه review copy) بن نمی شه چون مایکروسافت برای بن کردن از اطلاعات gamertag استفاده نمی کنه و تاریخ ها هم همه به gamertag وصل هستند.

اگه الان بگیریم چند درصد احتمال بن شدن وجود داره؟ (در صورتی که کلا آف باشیم)

راستش من كسي رو نديدم كه كلا تا زمان عرضه ي بازي ها اف مونده باشه اما بن شده باشه كلا تاريخ 360 اگه اف باشي از برق بكشيش بر مي گرده همون روز اولش گرچه اينم زياد دليل نميشه و بازم ريسكه

hd-wmv.com presents gears of war 2 !!!
خوب اولين تركري كه بازي رو روي نت گذاشته(به قول خودشون تقديم كرده) مشخص شد البته در صورت عضو بودن در
bt.xbox-sky.cc مي تونيد تورنت بازيرو با سرعت بسيار بالا دان كنيد و جمله ي اول رو روي تورنت بازي ببينيد !
البته اين بازي هم توسط گروه معروف x360int ارايه شده كه معمولا بازيهاي اين گروه مشكلي نداره .

بازي رو هم الان دانلود كردم و امادست ولي هنوز جرات بازي كردن ندارم دنبال راه حلي مي گردم تا زودتر بتونم بازي كنم.

آخرین ویرایش:
نگذاشتند که عقبتون یک دو سه روزی صبر کند اگر مشکلی پیش نیومد اون وقت بازی کنید.

فعلا برین PES بزنید که از جو هم خارج نشید..

با سلام
یعنی هیچ کس هنوز جرات نداره یه امتحان کنه؟من هنوز بازی رو نگرفتم و الا تا الان آخرش بودم واقعا بعضیا دیگه شورشو در آوردن شما که بازی رو داری یه تست کن این همه آدم رو از این بلا تکلیفی در آر.مطمئن باش کنسولت هیچیش نمی شه من فقط می خوام بدونم که بازی کامل هست یا نه و ایا اپدیت رو توش داره یا نه.همین
ولی خودمونیما اینم از 360 .الکی فقط گیر میدن که پی سی دزدی توش زیاده.حالا یکی بیاد اینو جمع کنه

ما این بازی رو الان انجام بدیم ولی لعد از تاریخ ریلیز باهاش بریم تو لایو باز هم بن میشیم؟
چون یکی از دوستان میگفت باید هارد رو باز کنیم:eek:
تو رو خدا یکی جواب بده

آقا من حرفم رو پس میگیرم و در همین حین کف میکنم !!!
اینجا لینکش هست !!!
http://www.abgx.net/filename/?ch=6
هر کی بازی کرده سریع بیاد تعریف کنه :love: البته میدونم وقتی نشستی پاش
دیگه به سختی میشه بلند شد ولی تلاش خودتونو بکنید :cool:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or