این نسخه ای که الان اومده هیچ گونه تفاوتی با اوننسخه ای که 7 نوامبر بیرون میاد ندارهاقا اگه وایسیم تا نسخه اصلی عرضه این اپدیت جدیده توش هست یا نه
الان بخوایم بازی کنیم قید لایورو باید بزنیم من صبرمیکنم تا روز ریلیزش البته سخته ولی چاره ای نیست
ضمنا میخوان این فارکرای و فیبل رو تموم کنم تا باتمرکز گیرز بزنم:biggrin1:
این AI حریف ها چطور هست ؟ بازم یه تیکه از بدنش بیرون می مونه موقع کاور گرفتن یا نه ؟هر چقدر جلوتر میری بهتر میشه اکشن بازی حرف نداره![]()
بهتر شده ولی نه به اون اندازه کامل کاملاین AI حریف ها چطور هست ؟ بازم یه تیکه از بدنش بیرون می مونه موقع کاور گرفتن یا نه ؟
اقا یه سوال اگه یه بازی با ریجن ما فرق کنه بگذاریم چی میشه؟
راستی بازی کامله و مسکلی نداره؟(گیرز رو میگم)
کیفیتش فرقی نداره؟
عزیز جان نسخه اول رو یادت میارم :biggrin1:من دقیقآ نسخه اول بازی یادم نیست ولی در این نسخه شما میتونید :
در یکی از مراحل با یک وسیله ی نقلیه ی شاستی بلند رانندگی کنید جالب اینجاست که ماشینش توربو هم داره :cheesygri شما با این ماشین در یک منطقه کوهستانی و برروی برف و یخ رانندگی میکنید
اشکان هم گفت بقیه بچه ها هم گفتن ولی دقت نمیکنید که!!!!البته اگر خیلی وسوسه شدی یه کم بازی کنی میتونی یه پروفایل دیگه بسازی با اون امتحانش کنی
ولی مودم رو حتما خاموش کن و در اتاقتم ببند چراغها رو هم خاموش کن صداشم کم کن :biggrin1:
(شوخی کردم)
ولی پروفایل رو جدی گفتم
راستی خبری از آپدیت روش نبوده که؟
آخه یه چیزایی شنیدم
البته اگر خیلی وسوسه شدی یه کم بازی کنی میتونی یه پروفایل دیگه بسازی با اون امتحانش کنی
ولی مودم رو حتما خاموش کن و در اتاقتم ببند چراغها رو هم خاموش کن صداشم کم کن :biggrin1:
(شوخی کردم)
ولی پروفایل رو جدی گفتم
راستی خبری از آپدیت روش نبوده که؟
آخه یه چیزایی شنیدم