Gears of War 2

اقا اگه وایسیم تا نسخه اصلی عرضه این اپدیت جدیده توش هست یا نه
این نسخه ای که الان اومده هیچ گونه تفاوتی با اوننسخه ای که 7 نوامبر بیرون میاد نداره
همونطور هم که محمد رضا(Hustler) گفت این نسخه ها دزدیه
به فرض مثال وقتی برای سایت ها و مجلات معروف برای نقد برده میشه یهو یکیش کم میشه و از این جور اتفاقات
بعد هم تو نت پخش میشه
هیچ چیز جدیدی توی اون نسخه و این نسخه نیست

الان بخوایم بازی کنیم قید لایورو باید بزنیم من صبرمیکنم تا روز ریلیزش البته سخته ولی چاره ای نیست
ضمنا میخوان این فارکرای و فیبل رو تموم کنم تا باتمرکز گیرز بزنم:biggrin1:

الان بخوایم بازی کنیم قید لایورو باید بزنیم من صبرمیکنم تا روز ریلیزش البته سخته ولی چاره ای نیست
ضمنا میخوان این فارکرای و فیبل رو تموم کنم تا باتمرکز گیرز بزنم:biggrin1:

البته اگر خیلی وسوسه شدی یه کم بازی کنی میتونی یه پروفایل دیگه بسازی با اون امتحانش کنی
ولی مودم رو حتما خاموش کن و در اتاقتم ببند چراغها رو هم خاموش کن صداشم کم کن :biggrin1:
(شوخی کردم)
ولی پروفایل رو جدی گفتم

راستی خبری از آپدیت روش نبوده که؟
آخه یه چیزایی شنیدم

آخرین ویرایش:
این AI حریف ها چطور هست ؟ بازم یه تیکه از بدنش بیرون می مونه موقع کاور گرفتن یا نه ؟
بهتر شده ولی نه به اون اندازه کامل کامل
یه ذزه یاران خودی تو پرتاب نارنجک مشکل دارن :biggrin1: که اونم عادی میشه :biggrin1::biggrin1:
البته یه چند تا چیز جدید اضافه شده مثل سپر انسانی که خیلی خیلی چیز به در بخوریه تلافی هوش مصنوعی را درمیاره

من دقیقآ نسخه اول بازی یادم نیست ولی در این نسخه شما میتونید :

در یکی از مراحل با یک وسیله ی نقلیه ی شاستی بلند رانندگی کنید جالب اینجاست که ماشینش توربو هم داره :cheesygri شما با این ماشین در یک منطقه کوهستانی و برروی برف و یخ رانندگی میکنید

من دقیقآ نسخه اول بازی یادم نیست ولی در این نسخه شما میتونید :

در یکی از مراحل با یک وسیله ی نقلیه ی شاستی بلند رانندگی کنید جالب اینجاست که ماشینش توربو هم داره :cheesygri شما با این ماشین در یک منطقه کوهستانی و برروی برف و یخ رانندگی میکنید
عزیز جان نسخه اول رو یادت میارم :biggrin1:
فکر کنم ACT 3 هست که یه ماشین شاسی بلند ( لعنتی شاسیش خیلی بلند بود :biggrin1: ) میگیریم بعد باید یه مسیر رو رد کنی و جلوت پر این ماشینای طرح تعویض ماشین فرسوده ایران خودرو بود:biggrin1: و این کلاغ های از خدا بیخبر میان میترکوننت و باید با چراغ ماشین که رو سقفشه اتیششون بزنی ( ولی تا اونجا که یادم میاد ماشین از لحاظ موتور درحد پیکان 48 گوجه ای بود :biggrin1:)

البته اگر خیلی وسوسه شدی یه کم بازی کنی میتونی یه پروفایل دیگه بسازی با اون امتحانش کنی
ولی مودم رو حتما خاموش کن و در اتاقتم ببند چراغها رو هم خاموش کن صداشم کم کن :biggrin1:
(شوخی کردم)
ولی پروفایل رو جدی گفتم

آخه یه چیزایی شنیدم
اشکان هم گفت بقیه بچه ها هم گفتن ولی دقت نمیکنید که!!!!
بن شدن هیچ ربطی به گیمرتگ شما نداره!
فقط و فقط از رو درایو بن میکنن!
البته فعلا که همین بوده! شایدم بعدا راهشو عوض کنن

(شوخی کردم)
ولی پروفایل رو جدی گفتم

آخه یه چیزایی شنیدم

اونجوری که من شنیدم گفتن تو بازیهایی که دراین ماه(نوامبر)میاد گذاشته میشه نه لزوما تو gears of war2 والبته بیاد تو live میگذارن:biggrin1:

آبش چطور شده ؟ رفلکس هاش چطور ؟ تیر بزنی موج میگیره ؟ اگه توش راه بری چطور ؟
راستی فیزیکش به bf:bad company میرسه یا بیشتره ؟ اگه با خمپاره و ... تو دیوار بزنی دیوار
نمیریزه ؟
خوش بحال اونایی که بازی رو دارن :(

سلام بچه ها
من رفتم بازیو خریدم تا گذاشتم دستگام 3چراغ داد (ازقبل یک بار دیگه هم 3چراغ داده بود):(
حسابی خورد تو حالم خیلی دوست داشتم بازی کنم(خوشبحالتون) :((
تازه نه far cry2 نهfall out3نه fable2 ونهfifa09 ونه dead space رو بازی کردم :ranting:
شما بودید چیکار میکردید؟:wallbash:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or