Gears of War 2

توی خود Epic هم 4 تا دستگاه رو داغون کرده مثل اینکه Xbox 360 نمی تونه اجراش کنه زیادی قدرت می خواد منم FarCry 2 رو که گذاشتم اینجوری شد:)
خواهشا از این حرف های نزنید که ادم شاخ در میاره ! هر کسی که 2 زار از سخت افزار 360 و قدرت cpu و Gpu این کنسول خبر داشته باشه . هیچوقت نمی گه که بازی گرز 2 و ... رو دستگاه نمی کشه .
متاسفانه اینجا مد شده هر کسی با کنسولش هر رفتاری می خواد بکنه و بعد که بازی خوب اجرا نمی شه اونو می ذاره به حساب افت فریم و نکشیدن کنسول و ...

اگه خدا بخواد بازی امشب می رسه به دست ما و اظهار نظری کوچک می کنیم :biggrin1: یقینا که با نسخه قبل تفاوت های زیادی داره . ما که تو تریلر ها تفاوت زیادی دیدیم !

دوست عزیز جدا بعضی ها متوجه تفاوتها و نکات اساسی نیستن و همیشه توقع
معجزه دارن
خدایش ایده عال من رو براورده کرد یکسری افراد توقع دارند بازی گرافیکی داشته باشه ید حد یک نسل بعد تر

غول سواری هم داره وخیلی حال میده مخصوصآ وقتی غول شما با یه غول دیگه در گیر میشه
واقعا عالی گفتی اپیک خیلی روی سواری ها کار کرده-فیزیک بازی فوق العادس و
واقعا تو این نسخه یه سه تا اصل نیوتون گوش دادن-عجب حالی میده گردن شکستن ها-
تا الن چیزی در حدود 30 تایی شکستم:love:
در ضمن اونایی که فقط اول بازی رو دیدن یک سری به مرحله ای که داخل جنگل سواری میکنید بزنید
تا ببینید من چی میگم
فقط یک کلام
فوق العاده:love:

پ.ن:اقا هرکی میخواد بره لایو این بازی رو انجام بده بره-ییهو دیدید ا=دیت جدید اومد و حسرت به دل موندید-
من که صبر میکنم 3هفته ای از دی بگزره بعدش دستگاه رو به لایو وصل میکنم

آخرین ویرایش:
در کمال تعجب این بازی :

غول سواری هم داره وخیلی حال میده مخصوصآ وقتی غول شما با یه غول دیگه در گیر میشه
میدونیم :biggrin1:
یکم بیشتر توضیح بده مثلا دوربین بازی هنگامی که سوارشونی:biggrin1:چجوریه؟

عکس عکس عکس:mad:

آقایون بن شدن الکی نیست که اگه شما دیسک رو گذاشتی تو دستگاه بن بشی.بن شدن یک بن تایم داره مثلا میگن 12 نوامبر بن تایم.بعد تو این روز اکانت هایی رو که شناسایی کردن رو بن میکنن.از جمله آقا رامین رو;)

دوستان من فقط یه چیزی می گم.
به ولله لال از دنیا برم دروغ بگم!
من فکر کنم هر 1 دقیقه 1 بار پلک میزنم!!!
به خدا وسطش یهو مارکوس اروده میزنه!!همه اروده می زنن!
به خداااا!
منم اروده میزنم!!!
یه بازیه خفنی هستش!
به خدااااا افتخاریه واسه من که این بار مایکرو رو انتخاب کردم به عنوان کنسول خونگیم.
اشکای شوق که حلقه زده تو این چشمام!!
بازی نیست اسمش فیلم سینمایی هستش.

معنای واقعی گرافیک و عظمت این بازی وقتی معلوم میشه که شما به اون قسمتی که میره زیر زمین برسی!
این بازی نیست فیلم سینماییه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or