Gears of War 2

چند ساعته تموم شد؟

بازی رو بالاخره تموم کردم اقا دموی اخر بازی :eek::eek::eek::eek:
از لحاظ گرافیکی فوق العاده بود
ولی خودمونیم خیلی راحت تر از یکش بود:p
اونوقت میگید 3چراغ شدم و ...:biggrin1:

دوست عزیز
ارسال دو یا چند پست پشت سر هم و با فاصله زمانی کم ممنوعه. شما میتونید از دکمه ویرایش برای ادیت کردن پست قبلی و افزودن نظراتتون استفاده کنید.
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:
نظر من که تا الان 2 3 ساعتی از بازيرو انجام دادم ..
اکشن بازی رو که نميشه کلمه خارقلعادرو براش به کار برد ، چون انصافاً يه چيزی فراتر از خارق العادست..
گرافيک بازی ( تا اين لحظه ) خوب کار شده ( تو بعضی صحنه ها فوقولعادست ) ولی چيزی که هست اينه که اونجوری که خيليهاتون ميگيد شاخه شاخم نيست..من به شخصه انتظار بيشتری از gow 2 تو گرافيک داشتم...نورپردازی بازی خيلی بهتر شده نسبت به نسخه 1 ولی در کل گرافيک بازی نسبت به شماره 1
90* هم تغيير نداشته...البته همونطور که گفتم تو بعضی جاها گرافيک بازی خيره کنندست.
مشکل شما و امثال شما اینه که گرافیک شماره 1 رو خیلی دست کم می گیرید . اون گرافیک با اون تعداد ابجکت که هم زمان با هم رندر می شد چیز کمی نبود . فوق العاده بود و الان قرار نیست توی شماره 2 یه تحول عظیم رخ بده و در این نسل نهایت گرافیک شاید درصدی از این بازی بیشتر باشه . بیشتر از این انتظار نمی ره . پس اینقدر انتظار پیشرفت انچنانی نداشته باشید . در ضمن به محیط های بازی دقت کنید که چقدر گسترده تر از گذشته شده و این یک پیشرفت عظیم هست . مخصوصا که افت فریمی هم توی صحنه ها مشاهده نمی شه .

پ.ن : این AI بازی خیلی خوب شده . دیگه حریف ها اگه یه تیکه از بدنشون بیرون بمونه و بهشون شلیک کنی . سریع جاشونو عوض می کنن ! البته روی درجه hardcore .

سلام اول بگم بازی عالی هست و روی دستش فعلا چیزی نیست (چون من الان 4 تا بازی شاخ را خریدم farcry2 (

,fable2,deadspace,gears2

که البته اونای دیگه را بازی نکردم ولی فعلا این بالاترین گرافیک را توی بازی های 360 داره و اما اینکه تغییرش نسبت به یک والا من 1 را روی tv معمولی بازی کردم و HD نبود ولی الان دارم با مانیتور و HD بازی میکنم اگر اینطور حساب کنیم تکسچر هاش واقعا پیشرفت کرده
از نظر اینکه گرافیک پیشرفت کرده باشه اون غیر قابل انکار هست بزارید در چند نکته براتون بگم :
1:محیط بازی به شدت active و بزرگ هست شما تا جایی را میتونیید ببنید که در واقعیت میتونید ببینید و در دوردست همه چیز در حالا دود کردن سوختن و حرکت کردن هست که توی یک عمرا همین محیط را هم نداشتیم
2:تعداد این لوکاست ها توی هر صحنه زیاد شده مخصوصا وقتی گله ای میان این برنامه نویسی قوی میخواد که ریپ نزنه بازی
3:محیط ها بیشتر به CG نزدیک شده یعنی وقتی شما مرحله برفی را یکم با دید باز نگاه کنید میبنید که انگار یک تابلو نقاشی جلوتون هست حتما امتحان کنید

مشکل شما و امثال شما اینه که گرافیک شماره 1 رو خیلی دست کم می گیرید . اون گرافیک با اون تعداد ابجکت که هم زمان با هم رندر می شد چیز کمی نبود . فوق العاده بود و الان قرار نیست توی شماره 2 یه تحول عظیم رخ بده و در این نسل نهایت گرافیک شاید درصدی از این بازی بیشتر باشه . بیشتر از این انتظار نمی ره . پس اینقدر انتظار پیشرفت انچنانی نداشته باشید . در ضمن به محیط های بازی دقت کنید که چقدر گسترده تر از گذشته شده و این یک پیشرفت عظیم هست . مخصوصا که افت فریمی هم توی صحنه ها مشاهده نمی شه .

پ.ن : این AI بازی خیلی خوب شده . دیگه حریف ها اگه یه تیکه از بدنشون بیرون بمونه و بهشون شلیک کنی . سریع جاشونو عوض می کنن ! البته روی درجه hardcore .
ببين دوست عزيز ...وقتی سازنده unreal engine 3
epic باشه توقعات خود به خود از اين شرکت ميره بالا...وقتی مياد ميگه موتور unreal engine 3 تو gow 2 تقويت شده و يه جورايی از unreal engine 3.5 نام ميبرند توقعات بايد خيلی بالاتر از نسخه 1 باشه..

بازی دیروز دست من رسید واقعا شاهکاره همه چیز خفن پیشرفت کرده از جمله محیط که وسیعتر شده و ...
دیشب یه کله نشستم رفتم فکر کنم الان Act 5 باشم

شما به اون حجم جزییات که وقتی دیسکو توی درایو میزاری اون وقت درایو صدای تراکتور میده نمیگی گرافیک!؟
اااااااااااا پس بگو هر دیسکی صدای تراکتور بده یعنی گرافیکش بالاست:eek: مرسی اینم نمیدونستم
شما به اون جمعیت زیادی که توی همه صحنه ها هستن و دهن ادمو سرویس میکنن نمیگی گرافیک!؟
شما به اون تکسچر های عالی اسلحه ها و صورت ها نمیگی گرافیک!؟
شما به اون نور پردازی خیره کننده که دهن ادمو میچسبونه به زمین نمیگی گرافیک؟!
همه اینا تو نسخه قبلی هم بود;)
نه پس به چی ربط داره ? حتما به گیم پلی ربط داره یا به فیزیک
نه عزیزم به این میگن حجم گرافیکی که ram میخواد شما طوری میگی اینگار تکسچر خیلی متفاوتی داره
سطح تفکرت در این حده نمیشه کاریش کرد
خودت را نخندون .
مثلا تعریفهای از رو باد معده هم داریم
واقعا که ادب و شخصیت چیزی نیست که با پول بشه خرید! ببعضی چیزا رو اصلا بعضیها ندارن!
همون سطح تفکر شما خیلی خوبه که تا کسی از گیمی که دوست داری انتقاد کنه زمینو زمانو به فحش میکشی که حق ندارن از عشقت حرف بزنن:)
من فقط قصدم این بود بفهمونم که بازیی که خوبه نیاز نیست براش جو سازی بشه و هی دروغ گفته بشه!
در ضمن فقط گیمرهای آماتور هستن که براشون اینقدر گرافیک مهمه!
حالا اول و آخرش گرافیکشم بد باشه یا خوب گیم گیم پلی میخواد ! که خداروشکر gow2 داره!
همونطوری که هیلو گرافیک بدی داشت اما بخاطر داستان و گیم پلی اینقدر فروش کرد;)
نمیدونم شما از من چیزی دیدی یا حسرت داری که گرافیک gow مثله بازیه دیگه ای باشه!!!! اما اگه بحثی میخوای انجام بدی بی ادبی نکن بیا راست راست با pm بحث میکنیم جو تاپیکم با توهینات عوض نکن
ئر ضمن یه چیزم اعتراف کنم که عنصر بلور هم به شدت بیشتر شده! و همین عنصر هست که احتمالا باعث شده شما این تصور رو بکنید که گرافیک خیلی تغییر کرده

آخرین ویرایش:
اااااااااااا پس بگو هر دیسکی صدای تراکتور بده یعنی گرافیکش بالاست:eek: مرسی اینم نمیدونست
شما به اون حجم جزییات که وقتی دیسکو توی درایو میزاری اون وقت درایو صدای تراکتور میده نمیگی گرافیک!؟
این پست من بود وقتی منظور منو درک نکردی لازم نیست جوابمو بدی!

خاطر نمره 20 کارنامش یه 360 خریده و همینطوری بازی می کنه
واقعا دیگه این نوع توهین رو نمیتونم نادیده بگیرم!
خوشگل پسر تو اصلا سن منو میدونی؟
بهت یاد ندادن به هر کسی شخصیت پایینتو نشون ندی!
پسر جون من دیگه الان مثله شما مدرسه نمیرم:laughing:
هم چندین ساله درسم تموم شده هم کارو زندگی دارم! خداروشکرم همین 360 هم با نون بازوم گیر آوردم نه مثه شما به بابا ننم التماس بازی بکنم!
واقعا خیلیه که یه بچه ای که 2 ماهه اومده تو سایت بیاد به من اینو بگه:evil:
اگرم من حرف گرافیک میزنم حداقلش تجربه گیمم یه 5-6 سالی بیشتر از شماست;)

این پست من بود وقتی منظور منو درک نکردی لازم نیست جوابمو بدی!
آخه دوست من حجم گرافیک که بره بالا سرعت خوندن که عوض نمیشه!:cheesygri
اون صدای تراکتوری که میگیو من تو خیلی از گیما میبینم مخصوصا فیفا 09 که برمیگرده به سرعتی که دیسک داره خونده میشه!

دوست عزیز
ارسال دو یا چند پست پشت سر هم و با فاصله زمانی کم ممنوعه. شما میتونید از دکمه ویرایش برای ادیت کردن پست قبلی و افزودن نظراتتون استفاده کنید.
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:
بابا خدایش زشته بیخیال شید تاپیک مربوط به geow 2 هست شده مربوط به جوابه هم دیگرو دادن از بازی بگید :biggrin1:
اون یک تیکه تونلش واقعا جالب بود و هم چنین نصف گرافیک بازی زیره زمینه ............واقعا میری زیره زمین میفهمی دنیا دسته کیه .........هم چنین roCk worms ها خیلی باحالن:دی

توی بازی خبری از ماریا همسر دام بود یا نه,هیچ بلایی سر دوستای مارکوس میاد؟اگه مشکلی ایجاد نمیشه جواب بدین:biggrin1:

داداش مشکل پیش میاد من این بازی رو تموم کردم اگه خواستی میتونم برات توضیح بدم چیشد البته به صورت پیام خصوصی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or