با چه درجه سختی تموم کردی؟:biggrin1:بازی رو بالاخره تموم کردم اقا دموی اخر بازی![]()
از لحاظ گرافیکی فوق العاده بود
ولی خودمونیم خیلی راحت تر از یکش بود![]()
شما چطوری با این سرعت تموم کردین؟بازی رو بالاخره تموم کردم اقا دموی اخر بازی![]()
از لحاظ گرافیکی فوق العاده بود
ولی خودمونیم خیلی راحت تر از یکش بود![]()
من نمیدونم شما چرا دوست داری هر حرفی من میزنم بیای نقل قول کنی بتوپی؟درسته بازی را انجام ندادم ولی اونقدر ازش تریلر دیدم تا بتونم نظر بدم .
بازی که کلا تغییراتش کاملا با نسخه 1 بازی از لحاظ گرافیکی مشخصه و جای شکی نیست .
محیطهای بزرگتر و جزئیات بیشتر , رنگ بندی بهتر و نورپردازی بهتر واز همه مهم تر حفظ کیفیت تکسچر ها در همه لحاظات بازی .
اگه به اینا بگی تغییرات محسوس نیست جای سواله .
الان خیلی ها اینجا اومدن گفتن گرافیک بهتر شده اینا را از تعصب میدونی, اونوقت حرف شما را از کجا معلوم از یه جای دیگه ناشی نمیشه ؟
نه عزیزم من اومدم از کله بازی تعریف کردم !!!! در ضمن این بازی از اون نسخه اولش به قدری گرافیکش بالا بود که نیازی به بهتر شدن نداشته باشه! اما اینکه شماها بیاید یا از تعصب یا دروغ بگید وای گرافیکش خیلی تغییر کرده مسخرس!حرف شما را از کجا معلوم از یه جای دیگه ناشی نمیشه ؟
یه مثل هست که میگه اگه 50 میلیون نفر به یه چیزه احمقانه اعتقاد داشته باشن بازم اون چیز احمقانه باقی میمونهالان خیلی ها اینجا اومدن گفتن گرافیک بهتر شده
شما اصلا معنای گرافیک رو میدونی؟!:laughing:من نمیدونم شما چرا دوست داری هر حرفی من میزنم بیای نقل قول کنی بتوپی؟
محیطا بزرگتر شده یعنی گرافیک بهتره؟:laughing:
ببین نمیشه حرف کسایی رو که دیوانه بازی هستن رو قبول کرد که!
باید یکی بیطرف باشه!
من دقیقا تو این قضیه بیطرف هستم و چون تا همین چند روز پیش gow رو online میزدم گفتم که تغییره خاصی تو گرافیکش ندیدم!
ماشالا تکسچراشم که قبول داری حفظ شده و تغییری نکرده!
نه عزیزم من اومدم از کله بازی تعریف کردم !!!! در ضمن این بازی از اون نسخه اولش به قدری گرافیکش بالا بود که نیازی به بهتر شدن نداشته باشه! اما اینکه شماها بیاید یا از تعصب یا دروغ بگید وای گرافیکش خیلی تغییر کرده مسخرس!
یه مثل هست که میگه اگه 50 میلیون نفر به یه چیزه احمقانه اعتقاد داشته باشن بازم اون چیز احمقانه باقی میمونه
در ضمن بگم من جز کسانی بودم که همیشه از این بازی تعریف کردم
قصد بی احترامی ندارم و میگم این بازی فوق العادس اما خواهشن اینقدر تعریف دروغین نکنید و بزارید بازی همینطوری که هست زیبا باشه![]()
با چه درجه سختی تموم کردی؟:biggrin1:
چون فکر نمیکنم هاردکورش به این شدت که شما میگی راحت باشه!![]()
شما چطوری با این سرعت تموم کردین؟
دیشب تاحالا اصلا خوابیدی ؟
ببخشید انقدر حرف میزنم جواب این دوستمون رو هم بدم میرم
شما اگه دقت کرده باشید چشم دارای یک مردمک هستش که مال هرکسی یه رنگ و چشم یه قسمت سفید رنگ داره که الان اون قسمت سفید رنگ چشمهای من کاملآ به رنگ قرمز درومده فکر نمیکنم نقطه ی سفید رنگی پیدا بشه تقریبآ شبیه خوناشام ها شدم :cheesygri
کنسولت که شبیه مرده ها نشده؟:cheesygri
نه پس به چی ربط داره ? حتما به گیم پلی ربط داره یا به فیزیک ؟:laughing:محیطا بزرگتر شده یعنی گرافیک بهتره؟:laughing:
حتما اون بیطرفه هم شما هستید? الان اینجا همه دارن دروغ میگن یه شما دارید درست میگید ؟:laughing:ببین نمیشه حرف کسایی رو که دیوانه بازی هستن رو قبول کرد که!
باید یکی بیطرف باشه!
بابا بی طرف :laughing:من دقیقا تو این قضیه بیطرف هستم و چون تا همین چند روز پیش gow رو online میزدم گفتم که تغییره خاصی تو گرافیکش ندیدم!
سطح تفکرت در این حده نمیشه کاریش کرد . من منظورم حفظ تکسچر را در هر شرایط محیطی و اکشن بازی هست . دو ریاليت افتاد؟!ماشالا تکسچراشم که قبول داری حفظ شده و تغییری نکرده!
فقط تو تعصب نداری و همه الان از رو تعصب حرف میزنن . خودت را نخندون .نه عزیزم من اومدم از کله بازی تعریف کردم !!!! در ضمن این بازی از اون نسخه اولش به قدری گرافیکش بالا بود که نیازی به بهتر شدن نداشته باشه! اما اینکه شماها بیاید یا از تعصب یا دروغ بگید وای گرافیکش خیلی تغییر کرده مسخرس!
ولی حرف یک نفر مثل تو میشه حقیقت ؟:laughing:یه مثل هست که میگه اگه 50 میلیون نفر به یه چیزه احمقانه اعتقاد داشته باشن بازم اون چیز احمقانه باقی میمونه![]()
تعریف دارم تا تعریف . مثلا تعریفهای از رو باد معده هم داریم .در ضمن بگم من جز کسانی بودم که همیشه از این بازی تعریف کردم![]()
گفتم که فقط تو داری راست میگی .قصد بی احترامی ندارم و میگم این بازی فوق العادس اما خواهشن اینقدر تعریف دروغین نکنید و بزارید بازی همینطوری که هست زیبا باشه![]()
دوست عزیز اصلا هیچ احتیاجی به انجام این جور بحث ها نیست . من نمی دونم شما چه جوری حاضر می شی بیخودی هم وقت خودتو بگیری و هم تاپیکو منحرف کنی . دیگه کسی که تفاوت های گرافیکی نسخه دوم رو با اول تشخیص نده . کاملا مشخصه که چه نوع نگاهی به گیم داره و به خاطر نمره 20 کارنامش یه 360 خریده و همینطوری بازی می کنه ! تازگی ها باب شده هر کسی میاد راجع به گرافیک اظهار فضل می کنه و می گه تکسچر :laughing: در حالی که تعریف همین تکسچر رو هم نمی دونه چیه . به هر حال خواهشا از این بحث ها نکنید که حیف تاپیکه واقعا . ممنون .نه پس به چی ربط داره ? حتما به گیم پلی ربط داره یا به فیزیک ؟:laughing:
حتما اون بیطرفه هم شما هستید? الان اینجا همه دارن دروغ میگن یه شما دارید درست میگید ؟:laughing:
بابا بی طرف :laughing:
سطح تفکرت در این حده نمیشه کاریش کرد . من منظورم حفظ تکسچر را در هر شرایط محیطی و اکشن بازی هست . دو ریاليت افتاد؟!
فقط تو تعصب نداری و همه الان از رو تعصب حرف میزنن . خودت را نخندون .
ولی حرف یک نفر مثل تو میشه حقیقت ؟:laughing:
تعریف دارم تا تعریف . مثلا تعریفهای از رو باد معدههم داریم .
گفتم که فقط تو داری راست میگی .
وقتي در بازي محيط بزرگتر داري يعني جزئيات در بازي بيشتره . با جو شلوغتر با اتفاقات زياد در بازي اينا همش به گرافيك ربط داره . با نورژردازي بيشتر و سايه زني ها بهتر اينا يعني بهتر شدن گرافيك .
برو يه بار ديگه شماره 1 را بازي كن و دوباره بيا نظر بده وگرنه مجبورم ميكني از شماره يك برات عكس بزارم .