اینم جدیدا مد شده ظاهرا همه تا بازی را میخرن میزارن دستگاه سه چراغ میشه!عجیبه والا؟!
چشم فرخ الان اپلود میکنم میذارم.:biggrin1:اونايي كه بازي ميكنن يكي دوتا عكس بزارن .
رامين زود باش ببينم يالا :biggrin1:
ولی بالا برید پایین بیاید گرافیک(که اصلا در روند بازی دخیل نمیباشد)هیچ تغییره محسوسی نکرده جز نورپردازیه بهتر
دزدیه.ما نهمیدیم این بازی اصلشه یا دزدیه؟
این بازی Leak شده یعنی از جایی درز پیدا کرده به طور مثل ممکنه یکی از منتقدان بازی رو به صورت غیر قانونی روی نت قرار داده.بازی به صورت رسمی منتشر نشده ولی این نسخه از بازی هم هیچ مشکلی ندارد.ما نهمیدیم این بازی اصلشه یا دزدیه؟
بازی اصلیه ولی چون اصل اون از یک جایی بلند شده و 17 روز زودتر توی نت پخش شده از واژه زیبای دزدی استفاده میکنن :biggrin1::biggrin1:ما نهمیدیم این بازی اصلشه یا دزدیه؟
سلام بچه ها
من رفتم بازیو خریدم تا گذاشتم دستگام 3چراغ داد (ازقبل یک بار دیگه هم 3چراغ داده بود)
حسابی خورد تو حالم خیلی دوست داشتم بازی کنم(خوشبحالتون)
تازه نه far cry2 نهfall out3نه fable2 ونهfifa09 ونه dead space رو بازی کردم :ranting:
شما بودید چیکار میکردید؟:wallbash:
اقا دم کل برو یکس NGگرم مخصوصا استاد فضلی گل
اقا بازی هرکی میگه با شماره یکش فرق نداره بدونید یا چشماش مشکل داره
یا یکی از دو شماره رو ندیده
اصلا بازی به راحتی یک سرو گردن و یک تن از شماره ی اول بزرگتره-
به ریز ترین چیز ها توجه شده-بازی فوق العادس
میخوام تا فردا پس فردا تمومش کنم برم روی insane-
هرچی ازش بگم کم گفتم-تو مرحله ای که سوار ماشین هستیم-3بار فقط به خاطر اینکه مبهوت
دیدن اطاف شدم بازی رو باختم-مراحل فوقالعده بوده(تا اینجای کار)
.....
واقعا هیجان زده شدم-
محمد جان فکر کنم شما انتظار یه گرافیک مثل دموهای CG دارین ؟!!.....................................................
ولی بالا برید پایین بیاید گرافیک(که اصلا در روند بازی دخیل نمیباشد)هیچ تغییره محسوسی نکرده جز نورپردازیه بهتر