Gears of War 2

خب بچه ها یه سوال بزرگ دارم ازتون . اونایی که بازی انجام دادن و حتی ماشالا یه تعداد تمومش کردند !
در مورد شلوغی صحنه ها ازتون سوال دارم حالا چه لوکاست باشه یا غول و همچین چیزها . ایا هوش مصنوعی درشون هست ؟ کلا چطور دیدی این مسئله برای من از لحاظ گرافیکی مهمه .هرچند از یکی سوال کردم ولی میخوام نظر اکثریت را ببینم .
البته ورود فنبوی مطلقا ممنوع مخصوصا اتیشی های PS3 !
خدایی من راستش و می گم!!!
شلوغی داری!!!
مخصوصا با ماشین که میری!
خر تو خر میشه!!!
میریزن سرت رو به روت یه تیر میزنه!همه تیکه هاشون می پاچه هوا!!!
گرد و خاک و ذرات و همه چیرو تو بازی می بینی!!!
یعنی شک نکن!
شلوغی هایی میبینی که تا به حال ندیدی!!!
بازی نیست به خدا فیلم هستش!
دروغ نمی گم به خدا از هر نظر مخصوصا زیر زمین!!وای وای!!!
یا اون قسمت نمی گم کجا که خونی میشید!!!وای وای رگارو که می زنی یا الله!
بازی فوق العادست!!
شک نکن از هر نظر!!
امید وارم 10 بگیره!!!
واقعا به جرات می گم حقش هستش!
از هر نظر حتی صدا و تصویر کیفیت داستان و................گیم پلی که پیشکشیه برای این چیزای قبلی.

آقا شما دیگه کی هستید.یک شبه اونم قبل از انتشار بازی تمومش کردید!!:eek: ایول داره.ولی واقعا حیف همچین بازی را یک شبه تموم کردن.من که خودم تا بتونم طولش میدم اگه بازی به دستم برسه.
توهین نشه ولی شمایی که بازی کردید فکر کنم این شکلی شدید::laughing:
image.php

البته با اجازه از :love:ALI954

نه دیگه خداییش انقدرا هم خوف ناک نیستم تازه الان بهتر هم شدم :p

بابا منظورم را نگرفتين اين چيزا را كه خودم ميدونم .
منظورم اون صحنه هاي تريلر بود . چون خيلي ها ميگفتن اپيك شاهكار نكرده و اون همه تعداد لوكاست گذاشته و چون هوش مصنوعي ندارن پس چيزي نيست . اين براي من مهمه چون سطح گرافيكه geas of war 2 را اگه مكان هايي باشه با همين تعداد لوكاست با هوش مصنوعي اونوقت پيشا پيش به برتري اين بازي ايمان ميارم .

چشلوغی بازی فوق العاده هست و تو هیچ بازی دیگری همچین چیزی رو ندیده بودم!!! تعداد لوکاست ها مطمئنم از 100 تا هم بیشتر بود و همه با گرافیک فوق العاده توسط من تیکه تیکه شدند!!! واقعا آدم اینرو بازی میکنه تازه میفهمه شماره یکش چقدر چرت بود که چهار پنج تا لوکاس داشت و...
اما گرافیک تغییر چشمگیر نکرده و فقط جزئی هست ، البته من همون جزئیش رو هم نفهمیدم چیه اما چون همه مجله ها و سایت ها گفتند منم تایید کردم تا پرچم بازی بره بالا!!! اما خداییش حقشه بهترین بازی بشه...

Gears of war1 + New Levels + = Gears of War 2

اقا من کاملآ هوش مصنوعی همه ی لوکاست ها رو تصدیق میکنم توی صحنه های شلوغ هم همه ی اون ها شما رو یک هدف متحرک میبینند و برای نابودی شما تلاش میکنند و موقعی هم که شما به اون ها شلیک مکنید کاملآ عکس العمل نشون میدن ( این نظر من بود بقیه رو نمیدونم )

چشلوغی بازی فوق العاده هست و تو هیچ بازی دیگری همچین چیزی رو ندیده بودم!!! تعداد لوکاست ها مطمئنم از 100 تا هم بیشتر بود و همه با گرافیک فوق العاده توسط من تیکه تیکه شدند!!! واقعا آدم اینرو بازی میکنه تازه میفهمه شماره یکش چقدر چرت بود که چهار پنج تا لوکاس داشت و...
اما گرافیک تغییر چشمگیر نکرده و فقط جزئی هست ، البته من همون جزئیش رو هم نفهمیدم چیه اما چون همه مجله ها و سایت ها گفتند منم تایید کردم تا پرچم بازی بره بالا!!! اما خداییش حقشه بهترین بازی بشه...

Gears of war1 + New Levels + = Gears of War 2

جدا تفاوت گرافيكيشو حس نكردي اصلا همون اول تكسچرهاي اسفالتشو با يك مقايسه كن مي بيني كلي بهتر شده يا لباس جنگي خودت كه ديگه از نزديك بي كيفيت نيست يا اسلحه هاش ببين اصلا توي يك نورپردازي توي اسلحه اصلا مفهومي نداشت يا اصلا كلا نورپردازي بازي خيلي بهتر شده يا اين كيفيت رنگاش كه ديگه اصلا اون جوري مرده به نظر نمي رسه
اصلا اينجوري نمي شه تهران بودي ديگه بيا از نزديك نشونت بدم:biggrin1:

وای من همین الان بازی رو خریدم
من الان همون جایی هستم که میریم زیر زمین
فقط می تونم بگم این بهترین بازی هست که تو عمرم کردم:biggrin1:
میگم اون کلت که توی تریلرش بود رو کی میده؟

وای من همین الان بازی رو خریدم
من الان همون جایی هستم که میریم زیر زمین
فقط می تونم بگم این بهترین بازی هست که تو عمرم کردم:biggrin1:
میگم اون کلت که توی تریلرش بود رو کی میده؟
سلام
میگم هیشکی که عکس نزاشت شما لطف کن.
یکم تعریف کن.

جدا تفاوت گرافيكيشو حس نكردي اصلا همون اول تكسچرهاي اسفالتشو با يك مقايسه كن مي بيني كلي بهتر شده يا لباس جنگي خودت كه ديگه از نزديك بي كيفيت نيست يا اسلحه هاش ببين اصلا توي يك نورپردازي توي اسلحه اصلا مفهومي نداشت يا اصلا كلا نورپردازي بازي خيلي بهتر شده يا اين كيفيت رنگاش كه ديگه اصلا اون جوري مرده به نظر نمي رسه
اصلا اينجوري نمي شه تهران بودي ديگه بيا از نزديك نشونت بدم:biggrin1:

دوست عزیز بعضی ها کلا به این چیزا دقت نمیکنن و تسکستچر و ....
جزو گرافیک نمیدونن
میگم چه فرقی داره؟
مهم اینه که از بازی لذت ببری

ولي بازم ميگم شما نبايد از gears2 انقلاب انتظار داشته باشي چون وقتي gears 1 عرضه شد شاهد يه پيشرفت انقلابي بين بازي ها بوديم و در شماره دوم هم نبايد اين انتظار را از بازي داشت چون اونوقت انتظارت در حد يك كنسول نسل ديگه هست ! و همين كه ميتونه اشكلات شماره قبل را پوشش بده و بعضي از جزئيات بهتر را در بازي به وجود بياره خودش خيلي حرفه .
ایول آفرین تمام منظورم همین بود نمیدونم چرا اینقدر بد متوجه میشی!
گرافیکش همینطوری هم فوق العادس و حرفی توش نیست!;)
امروز یه باگ جالب توش دیدم!
rock کوچیک شد و ییهو غیب شد!!:eek: البته یه کم جلوتر دوباره اومد.
در مورد شلوغی صحنه ها ازتون سوال دارم حالا چه لوکاست باشه یا غول و همچین چیزها . ایا هوش مصنوعی درشون هست ؟ کلا چطور دیدی این مسئله برای من از لحاظ گرافیکی مهمه .هرچند از یکی سوال کردم ولی میخوام نظر اکثریت را ببینم .
من که هیچ تغییری نسبت به بقیه لوکاست ها توش ندیدم!
اصلا هم هیچ افت فریمی نداره تو زمانایی که تعداد زیاد میشه!
فقط هنوزم موندم چرا اینقدر بازیو آسون کردن:confused:(ایشالا تا زمان realese درست میشه)

اقا جاتون خالی امروز یک سر رفتم نکس جن -
20 دقیقه ی رو تو فروشگاه فقط با chainsawتموم کردم-خدایش حالت casualواقعا اسونه در حد زیر
خط فقر:laughing:

به سلامتی بازی امشب تمومه فردا روی insaneشروع میکنم:love:
فوق العاده تر از این وجود نداره:eek:

فقط هنوزم موندم چرا اینقدر بازیو آسون کردن:confused:(ایشالا تا زمان realese درست میشه)

نکته مهم اینجاست که این همون نسخه اصلیه
به فرض هم اگه نباشه میتونم بپرسم چطوری میتونن تو این 14 روز باقیمونده این کار را انجام بدن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or