Gears of War 2

بچه ها کسی که دستگاهش سه چراغ شده باشه و دستگاهش ارکید باشه هست؟
من دو دف دستگام سه چراغ شد و درست نشد . حالا می خوام به عشقه این بازی یه ارکید بگیرم.

شدیدا موافقم اون ناحیه:biggrin1: واقعا اوج گرافیک در صنعت بازی های رایانه ای هست!!!!
مخصوصا ناحیه بریدن رگ های قلب و خونی شدن گروه:love::love:
خدایش اون تیکه که 5 تا رگ رو میبری من عاشقشم
خیلی مرحله زیبا کار شده-من اول موندم گفتم اونجا که لاکوست ها نمی تونند باشند پس چهجوری به بازی جو میدن-بعد از اتمام مرحله فهمیدم وافعا cliifو برو بکسش استاد بازی سازی هستند
واقعا براش احترام زیادی قائلم-دمش گرم(از راه دور دستش رو گاز میگیرم):biggrin1:

یادم رفت از سواری ها هم تعریف کنم-این بازی هم مثل halo با استفاده از ماشین های جنگا زیبا و کار امد(درست مثل بازی metal slog)
بازی زیبایی به وجود اورده و از این به بعد یک نکته قوی دیگه که باعث بهتر شدن تجربه بازی میشه به بازی اضافه شد

راستی من تو بازی احساس تکرار نکردم و محیط های متفاوتی دیدم(شما چطور ؟احساس خستگی و تکرار کردید؟؟؟)

به نظره من بهتره این بحث تموم بشه
از این نظرات کم پیدا نمیشه و به سن و سال هم ربطی نداره
فکر نکنم کسی از من سنش بیشتر باشه من 32 سالم هست
و حدوده 20 سال هست که با گیم بزرگ شدم ( از tvgame تا 360 و ps3 )
ولی تا الان کسی ندیده بود که سنم رو بگم یا بگم چند ساله گیمر هستم
چون فکر میکنم درک و شعور و منطق نه به سن و نه به سابقه ربطی نداره
از خیلی ها هم تو این سایت قدیمیتر بودم اوایله 2006 ولی به دلایلی بن شدم
ببخشید که اسپم و طولانی شد ولی فکر کردم لازم باشه چون بعضیها با سن و
این حرفها میخوان خودشون رو موجه کنن در صورتی که نه میدونن گرافیک چیه و نه ...

موفق باشید
دقیقا باهات موافقم . من توی پست اول خواهش کردم از این پست ها ندید و حیف تاپیک هست . منتهی ایشون پست رو نقل قول کرد و بحث سن و سال و ... رو شد . و فکر کرد این جا میدوون جنگ هست . به هر حال هر کسی می تونه فکر کنه با نسخه قبل تفاوت نداشته . مهم نیست !

پ.ن : من دیگه خیلی خیلی رفتما ! باید بازی تموم بشه :biggrin1:

اون قسمتی که می ریم توی شکم اون غول عظیم خیلی جالب بود . کاش دکتری خونده بودیم و می دونستیم اون کجا های بدنش بود :biggrin1:

فریدون:
اره اون اونقدر گنده است که یکی از چپترهای بازی توی شکم اونه!:biggrin1:
------------------
میگم این بحثها توموم نشد!
موفق باشد ادامه بدید!:biggrin1:

سوال

دوستان یک سوال دارم این بازی بهتر از نسخه اول هست.از نطر گرلفیک می گم و یک چیزه دیگه افت فریم نداره اخه داخل یک تریلر که ازش دیدک افت فریم داشت.و این بازی نسخه کامل هست که روی اینترنت قرار گرفته چون تاریخ انتشارش حدودا 20 روز دیگه بود!!!1

دوستان یک سوال دارم این بازی بهتر از نسخه اول هست.از نطر گرلفیک می گم و یک چیزه دیگه افت فریم نداره اخه داخل یک تریلر که ازش دیدک افت فریم داشت.و این بازی نسخه کامل هست که روی اینترنت قرار گرفته چون تاریخ انتشارش حدودا 20 روز دیگه بود!!!1
بهتر از نسخه اول هست
افت فریم خیلی کم در بعضی صحنه ها دیده میشه
بازی نسخه کاملا کامل هستش و همون نسخه اصلیه که یه کم زودتر اومده

دقیقا باهات موافقم . من توی پست اول خواهش کردم از این پست ها ندید و حیف تاپیک هست . منتهی ایشون پست رو نقل قول کرد و بحث سن و سال و ... رو شد . و فکر کرد این جا میدوون جنگ هست . به هر حال هر کسی می تونه فکر کنه با نسخه قبل تفاوت نداشته . مهم نیست !
برادر من کسی که حرف سن و سال رو کشید و توهین رو شروع کرد شما بودی!!
وقتی من با شما صحبتی نکردم میای میگی نمرش 20 شده براش 360 خریدن خیلی زور داره!
و یه جا هم گفتی از گرافیک چیزی نمیفهمم:cheesygri
منم فقط گفتم هرچی باشه یه 5-6 سالی تجربه گیمم بیشتر از شماس در مورد عضویت هم منظورم بود کسایی که چند سال تو این سایت هستن تا بحال به من توهین نکردن اونوقت شما...;)
در هر حال بحثی که بود سازنده بود و بین من و gartal عزیز بود و دلیلی نداشت شما خودتو قاطی کنی و به من توهین کنی
بیخیال کلا تقصیره من بود که اصلا جواب شمارو دادم;)
.......................................................................................
یکی میتونه طریقه های مختلف کشتن این بدبختایی که میوفتن رو زمین رو بگه؟
12 تاشو انجام بدی یه اچیومنت میده من فقط 4 تاشو بلدم;)
خیلی ممنون ولی حالا ماکروسافت به خاطر این انتشار غیر قانونی خیلی ناراحت می شه
بیخیال دزد به دزد بزنه میشه شاه دزد:)

آقا بازی تموم شد ولی خداییش یک تیکش بدجوری احساسی شد
توی مرکز زندان ها خودتون ببینید مفهمید لو نمیدم
واما نظر نهایی من فعلا بعد از GTAIV این بهترین بازی وبد که تا امروز کردم نو آوری هایی هم داره در تمام زمینه ها مخصوصا اچیومنت هاش جالب بود و اینکه راحت بگم بازی لذت بخشی بود البته نمیه گفت بهترین بازی قرن و از این حرف ها چرا ؟ زیرا که :
این بازی یک بازی اکشن هست و نمیتونه داستان خوبی داشته باشه (البته داشت ) که داشته باشه هم محو میشه بس که بکش بکش هست و آدم کارش کشتن هست ولی فعلا بین بازی های اکشن جنگ در آینده و موجودات عجیب غریب از همه یک سرو گردن بالاست مثلا کرایسیس را قورت میده از نظر گرافیک نه ها
البته گرافیک هم خیلی روش کار شده منو یا GOd OF War می انداخت خلاصه بگم هرکسی که سر لج نمیخواد بازی را تموم کنه اصلا بشکونه بندازه اونور بازی را نمیگم دستگاه را میگم چون ایشون دیگه دوران بازی کردنش گزشته و زیادی فیلسوف و بزرگ شده دیگه بازی ها نمیتونه تخیلش را تحریک کنه و لذت نمیبره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or