خدایش اون تیکه که 5 تا رگ رو میبری من عاشقشمشدیدا موافقم اون ناحیه:biggrin1: واقعا اوج گرافیک در صنعت بازی های رایانه ای هست!!!!
مخصوصا ناحیه بریدن رگ های قلب و خونی شدن گروه
دقیقا باهات موافقم . من توی پست اول خواهش کردم از این پست ها ندید و حیف تاپیک هست . منتهی ایشون پست رو نقل قول کرد و بحث سن و سال و ... رو شد . و فکر کرد این جا میدوون جنگ هست . به هر حال هر کسی می تونه فکر کنه با نسخه قبل تفاوت نداشته . مهم نیست !به نظره من بهتره این بحث تموم بشه
از این نظرات کم پیدا نمیشه و به سن و سال هم ربطی نداره
فکر نکنم کسی از من سنش بیشتر باشه من 32 سالم هست
و حدوده 20 سال هست که با گیم بزرگ شدم ( از tvgame تا 360 و ps3 )
ولی تا الان کسی ندیده بود که سنم رو بگم یا بگم چند ساله گیمر هستم
چون فکر میکنم درک و شعور و منطق نه به سن و نه به سابقه ربطی نداره
از خیلی ها هم تو این سایت قدیمیتر بودم اوایله 2006 ولی به دلایلی بن شدم
ببخشید که اسپم و طولانی شد ولی فکر کردم لازم باشه چون بعضیها با سن و
این حرفها میخوان خودشون رو موجه کنن در صورتی که نه میدونن گرافیک چیه و نه ...
موفق باشید
ممنوم از اینکه یک بیچاره ای مثل منو جلوی همه به این شکل تحقیر میکنی.ممنون که اینقدر شعور به خرج میدید و از اسپویلر استفاده میکنید!. واقعا ممنون.
بهتر از نسخه اول هستدوستان یک سوال دارم این بازی بهتر از نسخه اول هست.از نطر گرلفیک می گم و یک چیزه دیگه افت فریم نداره اخه داخل یک تریلر که ازش دیدک افت فریم داشت.و این بازی نسخه کامل هست که روی اینترنت قرار گرفته چون تاریخ انتشارش حدودا 20 روز دیگه بود!!!1
برادر من کسی که حرف سن و سال رو کشید و توهین رو شروع کرد شما بودی!!دقیقا باهات موافقم . من توی پست اول خواهش کردم از این پست ها ندید و حیف تاپیک هست . منتهی ایشون پست رو نقل قول کرد و بحث سن و سال و ... رو شد . و فکر کرد این جا میدوون جنگ هست . به هر حال هر کسی می تونه فکر کنه با نسخه قبل تفاوت نداشته . مهم نیست !
بیخیال دزد به دزد بزنه میشه شاه دزدخیلی ممنون ولی حالا ماکروسافت به خاطر این انتشار غیر قانونی خیلی ناراحت می شه