Gears of War 2

خیلی:cheesygri

منظورم اخر قسمتی هست که رانندگی میکنیم و تموم میشه من قسمت رانندگیو تا اخر رفتم الان مرحله جدید اومده که پیاده شده مارکوس یعنی بعد از مرحله بارونیه که ماشین میده :biggrin1: اخر ماشینم باز خیلی مونده ؟!

بالاخره ما هم بازی رو گرفتیم البته از دوست عزیزم امیر خان:love:
به نظرم بازی نسبت به نسخه اول خیلی روان تر و جذابتر شده!
به شدت هم اعتیاد اوره پس پیشنهاد میکنم بازی رو کم کم انجام بدین که بعدا خودتون پشیمون میشید!!!:biggrin1:

منظورم اخر قسمتی هست که رانندگی میکنیم و تموم میشه من قسمت رانندگیو تا اخر رفتم الان مرحله جدید اومده که پیاده شده مارکوس یعنی بعد از مرحله بارونیه که ماشین میده :biggrin1: اخر ماشینم باز خیلی مونده ؟!
این رو به تمام کسانی که میخواند بدونند چقدر تا اخر بازی مونده میگم
که دیگه سوال نشده(هر چند همه میدونند-برای یاد اوری میگم)
در قسمتی که میخواهید بازی رو لود کنید دکمهX(ایکس)رو بزنید و بعد yes
یا دکمه ی تایید رو بزنید -درست مثل شماره ی 1
بهتون نشون میده کدوم مرحله و کدوم چپتر هستید!!!

خدایش یادم نمیاد کجایی-اونجایی هستی که یکسری لاکاست میان و سپر هم دارن(همونایی کا تو کار نارنجک هستند)
مونده-میرسی
خدمت تمام کسانی که فکر میکنند اون مار-یا لاکاست مار شکل که
با هلی کوپتر (بالگرد:biggrin1:)واردش میشید- یکجورایی اشتباه فرض میکنید چون تو سایز ایشون یکی دیگه هم هست البته اینم گندس برای خودش از نظر عرضی و طولی:-"
برای ندیدن دمو و اسکیپskipکردن مکالمات اعم از بیسیمی و یا گفتگو در اون هنگام دکمه ی Backرو بزنید
پ.ن:اینم باز همه میدونند برای یاد اوری میگم

سلام دوستان در شرف بن عزيز :دی
هرکدوم از دوستانی که این بازی رو حتی يکبار در دستگاه گزاشتن لطفا اسم خودشون رو اعلام کنن تا در آينده که ديديم بن شدن تعجب نکنيم و دائم سراغشون رو نگيريم
:-"

خدایش یادم نمیاد کجایی-اونجایی هستی که یکسری لاکاست میان و سپر هم دارن(همونایی کا تو کار نارنجک هستند)
نه اونجا نیستم 2 مرحله بعده اونجا در کل مرسی ;)

سلام دوستان در شرف بن عزيز :دی
هرکدوم از دوستانی که این بازی رو حتی يکبار در دستگاه گزاشتن لطفا اسم خودشون رو اعلام کنن تا در آينده که ديديم بن شدن تعجب نکنيم و دائم سراغشون رو نگيريم
:-"
مگه جریان چیه باز بن بازی تو راهه-مگه افلاین بازی کردن هم بن میاره؟؟؟
بهتر بگم شاید اشتباه متوجه بشی.
الان بن شدن کدوم افراد اتفاق می افته؟؟؟
اونایی که تو لایو بازی میکنندیا اونایی که به لایو وصل میشن ولی فعلا نه و این بازی رو بازی نمیکنند(بصورت انلاین)؟؟؟
بحث افلاین هم که جداست

آخرین ویرایش:
مگه جریان چیه باز بن بازی تو راهه-مگه افلاین بازی کردن هم بن میاره؟؟؟
کسايی که اصلا لايو نميرن نه . اما کسايی که ميخوان لايو برن . کافيه 2 ثانيه به لايو وصل بشن تا اسمشون بره تو ليست سياه مايکروسافت و بعد ما باهاشون خداحافظی کنيم :دی

کسايی که اصلا لايو نميرن نه . اما کسايی که ميخوان لايو برن . کافيه 2 ثانيه به لايو وصل بشن تا اسمشون بره تو ليست سياه مايکروسافت و بعد ما باهاشون خداحافظی کنيم :دی
چی میگی!!!!!!!!!!
برادر من از روی باد شکم حرف زدن درست نیست!شما اگه یک ربع بری تحقیق کنی میبین هیچ جای دنیا چه در psn و چه در لایو کسیو به دلیل زودتر بازی کردن بن نکردن!
تنها جریمش اینه که(البته اگه شناسایی بشی)پروفایلت به مدت 10 تا 15 روز بن میشه!پس دیگه لطفا نرو توی همه تاپیکها دهن همه رو سرویس کنی که اقا تو بن میشی من نمیشم!
کافیه این حرفو توی یکی از فرو مهای خارجی بزنی که اقا ماکروسافت قراره کنسول مارو به این دلیل بن کنه اونها اصلا مسخرت میکنن!!
دیشب هم با سعید داشتم صحبت میکردم این حرفو تایید کرد.
بابت اسپم معذرت.
دوستان این بازی برای pc کی میاد؟
اون طوری که کلیفی گفته هیچوقت!
ولی به احتمال زیاد 1سال دیگه باید منتظر خبر تایید شدنش بود.

برادر من از روی باد شکم حرف زدن درست نیست
چه جدیدا همه به این جمله گیر دادن شده مثه lol :laughing:
دوستان این بازی برای pc کی میاد؟
فعلا که اعلام نشده;)
کافيه 2 ثانيه به لايو وصل بشن تا اسمشون بره تو ليست سياه مايکروسافت
مایکروسافت اون کارکنیو که باعث شده بازی دزدیده شه گرفته دیگه به ما کاری نداره!
درسته که بازی 20 روز زودتر از ریلیز پخش شده اما دیگه مایکرو هم بیکار نیست سر 400-500 نفر فوقش 1000 نفر سروراشو مشغول کنه که بن کنه! اینکار جز ضرر براش چیزی نداره;)

مطمئن باشید این بازی دیگه نسخه ی pc نخواهد داشت
واسه نسخه ی قبلی وقتی ازشون پرسیدن که pc هم میاد یا نه جواب 2پهلو دادن
ولی اینبار صراحتا گفتم gow2 نسخه ی pc نخواهد داشت اتفاقا یک تاپیک هم تو بازی سنتر
به همین تیتر هست میتونید مراجعه کنید و منبع هم داره

gow 2 اینبار pc نخواهد داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or