Gears of War 2

دوست عزیز راهنمایی غلط نکن.
من یک توضیحی درباره ی بن بدم.
شما وقتی برای اولین بار به Xbox Live وصل میشین یک آپدیت رو سیستمتون به طور خود به خود انجام میشه که این آپدیت یک فایلی مثل فایل TEXT روی هارد مادربورد ایجاد میکنه.این فایل یک خلاصه ای از کارهایی که شما با دسگاتون انجام میدین ثبت میکنه.حتی کم یا زیاد شدن ولتاژ کنسولتون واین مختصر کارهاتون رو برای Microsoft میفرسته.در نتیجه وقتی شما بازی رو میذارید تو کنسولتون و بازی رو لود میکنین اون فایل TEXT این حرکت شمارو ثبت میکنه و تاریخ هم میرنه.پس میفهمن دیسکتون کپیه و شناسایی میشید و در Ban Time خداحافظ......................:p
با یک از برق کشیدن تمامی اینها پاک میشه!;)

منم این شاهکار رو خریدم کلا تا جایی که رفتم با اون مرحله ای که تو بدن کرمه بود بیشتر حال کردم .

به کسایی که رو گیرز 1 رو بازی کردن توصیه میکنم رو مد easy بازیرو نرن چون این مد همونطور که کارگردان بازی گفته بود برای کسایی هست که از سختی بازی تو نسخه اول شاکی بودن که به نظر من اصلا هم سخت نبود .

اوایل بازی محیطها زیاد جذاب تیستن ولی با جلو رفتن انواع اقسام محیطها به بازی اضافه میشن مثل
بدن پر از خون اون کرم غول پیکر و مخصوصا هوای تگرگی که ابتکار ساختن چنین محیطهایی واقعا تحسین داره .

فکر میکنم باز هم با بهترین بازی اکشن سال طرفیم هر چند که رقیبهای زیادی هم داره .

اگه ماکروسافت بن نکرد من خودمو بن میکنم!دهن مارو... جمعیا!!!
دوست من مسئله این نيست که شما دهنتون ... شده يا غيره. مسئله اینه که خيلی ها گمراه ميشن . مثل همين دوستمون که پرسيده من بخرم يا نه؟ بن ميشم يا اینا همش حرفه؟!
این قضيه بايد روشن بشه. من در جواب به شما اون حرفارو نزدم. در جواب کلی مسئله اون حرف رو زدم تا قضيه روشن بشه. همين

LEERY:
همون جا که با یه وسیله نقلیه میری جلو که اخرش به یه غار میرسه و بعد میگه باید نتورک لوکاستها رو پیدا کنی توی غار!. گرفتی؟. هیچی نیست جان تو.

دوست عزیز راهنمایی غلط نکن.
من یک توضیحی درباره ی بن بدم.
شما وقتی برای اولین بار به Xbox Live وصل میشین یک آپدیت رو سیستمتون به طور خود به خود انجام میشه که این آپدیت یک فایلی مثل فایل TEXT روی هارد مادربورد ایجاد میکنه.این فایل یک خلاصه ای از کارهایی که شما با دسگاتون انجام میدین ثبت میکنه.حتی کم یا زیاد شدن ولتاژ کنسولتون واین مختصر کارهاتون رو برای Microsoft میفرسته.در نتیجه وقتی شما بازی رو میذارید تو کنسولتون و بازی رو لود میکنین اون فایل TEXT این حرکت شمارو ثبت میکنه و تاریخ هم میرنه.پس میفهمن دیسکتون کپیه و شناسایی میشید و در Ban Time خداحافظ......................:p
به به بسیار مسرور شدیم !
میشه منبع حرفای قشنگتون رو بدید ؟
پ.ن : من خیلی از بازی هایی که زودتر از تاریخ ریلیز اومدن رو بازی کردم و بهتر بدونی هنوز هم بن نشدم

فری مرحله قبلشم میگی :biggrin1: (حافظم که معرف حضورت هست دیگه ...)
ولی اگر اون جایی که من فکر میکنم باشه باید :
بری یه جاهایی که یه تیکه وسیله ی گنده هست که از دور هم که بهش نزدیک بشی میگه Y رو بزن و باید با استفاده از اون کامپیوتر ها ماریا رو پیدا کنی و... (کلا یکم زیادی واضح به نظر میرسه یعنی دقیقا میری جلو هیچی پیدا نمیکنی ؟؟

خوب این بازی هم تموم کردم .....

واقعا بی نظیر و عالی بود ...........

از GOW1 خیلی بهتر بود .......................................

یک بازی فوق العاده :eek:

من به شخصه امتیاز 10 از 10 رو برای این بازی در نظر میگیرم ..........

از همه جا بیشتر مرحله غار نوردی و غول سواری و ... به من حال داد .............

Gears of war 2 best for 360

کیست مرا یاری کند؟!! حالا بعد عمری کارمون گیر شد ها :دی.

البته فکر کنم تا الان که من این پست رو دادم رد کرده باشی....

اصلا نیازی نیست دنبال جایی بگردی ! یه کم این ور اون ور رو نگاه کنی خودت میفهمی (اصلا چیز خاصی نیست .....;))

البته فکر کنم تا الان که من این پست رو دادم رد کرده باشی....
اصلا نیازی نیست دنبال جایی بگردی ! یه کم این ور اون ور رو نگاه کنی خودت میفهمی (اصلا چیز خاصی نیست .....;))
نه بابا، خسته نباشی!. چند نفری ادعا دارن تمومش کردن و یکی نیست جواب بده، عجب!! :laughing:.
بزار فارسی ترشو بگم شاید دوزاریتون افتاد:
مرحله 4 از Act.3، وقتی دارید با ماشین میرد که تمام محیط برفی و کوهستانی هست. اخر همون مسیر به جائی میرسید که بعد از منفجر کردن برج دشمن و باز شدن راهی به یک غار، میگه دنبال شبکه لوکاستها بگردید در غار. ولی اونجا چیزی ندیدم و انتهاش هم بسته س. لطف کنید براهنمائی اگر هم خالی بستید که بیخالش :lol:.

آخرین ویرایش:
بازی خیلی فوق العاده ایه، هنوزم اون صحبتای سیاسی هست توش مخصوصا توی کالکتیبلها، به عنوان مثال توی همون غاره یه کاگ (زنجیر و پلاک) گیر آوردم که نوشته بود :

"زنجیر نقره است و پلاک طلا، شاید لوکاستها هم مثل ما سربازهاشونو اداره میکنند ... اما چرا طلا و نقره، شاید هم عاشق طلا و نقره هستند... حدس دوم درست به نظر می رسه"

چه ملیتی عاشق طلا و زرق و برق هستن ؟ :biggrin1:

آخرین ویرایش:
به به بسیار مسرور شدیم !
میشه منبع حرفای قشنگتون رو بدید ؟
پ.ن : من خیلی از بازی هایی که زودتر از تاریخ ریلیز اومدن رو بازی کردم و بهتر بدونی هنوز هم بن نشدم
ميشه شما بری از منابع قشنگ تر اطلاعات جمع کنی؟
بايد خدمت دوستان عزيز برای صدمين بار عرض کنم که بن دونه دونه انجام نميشه. بلکه يهو و به صورت دسته ای اونايی که رفتن تو ليست سياه بن ميشن. پس شما هم در دوره ی بعدی بن خواهی شد. بن شدن دوره ای هست که تا الان 2 دورش گذشته و اصلا معلوم نيست دوره بعدی کی خواهد بود. شايد فردا ، شايد 1 سال ديگر.

همونطور که دوست عزيز عنوان کردن که شما ببينيد :
در Ban Time خداحافظ......................

ميشه شما بری از منابع قشنگ تر اطلاعات جمع کنی؟
بايد خدمت دوستان عزيز برای صدمين بار عرض کنم که بن دونه دونه انجام نميشه. بلکه يهو و به صورت دسته ای اونايی که رفتن تو ليست سياه بن ميشن. پس شما هم در دوره ی بعدی بن خواهی شد. بن شدن دوره ای هست که تا الان 2 دورش گذشته و اصلا معلوم نيست دوره بعدی کی خواهد بود. شايد فردا ، شايد 1 سال ديگر.

همونطور که دوست عزيز عنوان کردن که شما ببينيد :

اگه تو 2 ماه کنسولتو خریدی من 1 سال و نیم هست که دارمش و هنوزم بن نشدم ;)
در ضمن خوب شد این پست : http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=542355&postcount=35
زده شد که بیایی یه پستی بزنی و خوشحال بشی :laughing:
پ.ن : بچه ها نه یه وقت به صورت Single بازی کنید که بن میشید :laughing:
همچنان منتظر منبع حرفای قشنگتان هستیم :laughing: ( رجوع شود به شکم این افراد !!!! )
شما هرچی دوست داری فکر کن . فکر کردی کنسولت برام مهمه؟
من میگم که 2 ماه نیست که کنسولمو گرفتم از قبل اینکه بن شدن افراد از لایو
شروع بشه من کنسولمو داشتم پس اگه این حرفا درست بود منم باید بن میشدم مثل بقیه افتاد ؟

آخرین ویرایش:
:laughing:
اگه تو 2 ماه کنسولتو خریدی من 1 سال و نیم هست که دارمش و هنوزم بن نشدم ;)
در ضمن خوب شد این پست : http://www.bazicenter.com/forums/sho...5&postcount=35
زده شد که بیایی یه پستی بزنی و خوشحال بشی :laughing:
پ.ن : بچه ها نه یه وقت به صورت Single بازی کنید که بن میشید :laughing: :laughing:
همچنان منتظر منبع حرفای قشنگتان هستیم :laughing:
شما هرچی دوست داری فکر کن . فکر کردی کنسولت برام مهمه؟ من فقط خواستم فکر غلط بچه های اینجارو تغيير بدم که ميخوان همه ی بازيهارو زودتر از تاريخ ريليز بازی کنن.
ایشالا يکروزی از شما هم خداحافظی خواهيم کرد.
ديگه این بحث برای من تمام شده هست

سلام
ببخشید اینجا سوال میکنم ولی آیا gears of war 1 روی windoas vista x64 بیتی اجرا نمیشه؟ آخه من هرچی start up اینارو کپی میکنم هی ارور میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or