آقا ببخشید کسی جواب مارو نمیدونه.سلام
ببخشید اینجا سوال میکنم ولی آیا gears of war 1 روی windoas vista x64 بیتی اجرا نمیشه؟ آخه من هرچی start up اینارو کپی میکنم هی ارور میده.
اونجا که برجکه سقوط ميکنه بايد از سمته راست بری وارد غار بشی..بعد فکر کنم داخل غار بايد speed بگيری از يجا بری بالا بعد بيوفتی پايين...الان دقيق خاطرم نيستنه بابا، خسته نباشی!. چند نفری ادعا دارن تمومش کردن و یکی نیست جواب بده، عجب!! :laughing:.
بزار فارسی ترشو بگم شاید دوزاریتون افتاد:
مرحله 4 از Act.3، وقتی دارید با ماشین میرد که تمام محیط برفی و کوهستانی هست. اخر همون مسیر به جائی میرسید که بعد از منفجر کردن برج دشمن و باز شدن راهی به یک غار، میگه دنبال شبکه لوکاستها بگردید در غار. ولی اونجا چیزی ندیدم و انتهاش هم بسته س. لطف کنید براهنمائی اگر هم خالی بستید که بیخالش.
اقا من تو Act5قسمت اخر بازی قسمت closur زمانیکه سوار اژدها هستم به دریاچه که می رسم
بعد از کشتن همه ی موجودات گیر کردم اقایون تو رو خدا سریعا کمکم کنید
دمتون گرم
سوالتون رو اینجا بپرسین زودتر جواب میگیرین.سلام
ببخشید اینجا سوال میکنم ولی آیا gears of war 1 روی windoas vista x64 بیتی اجرا نمیشه؟ آخه من هرچی start up اینارو کپی میکنم هی ارور میده.
دوست عزیز این چه حرفیه میزنی؟جالبه تا حالا این همه بازیو تموم کردن اما هیشکی حرف از این نزد که
در ضمن من گفتم هوش مصنوعیه لوکاستها تو جاهای شلوغ خوبه! در حالی که اصلا هوش مصنوعی ندارن و وقتی هم میمیرن زرتی غیب میشن و این خیلی بده! و وقتی هم روشون زوم میکنی میبینی اون تکسچر و جزییاتی که بقیه دارنو ندارن!آخر بازی صدای بابای مارکوس مییاد که میگه من آدام فنیکس هستم ...کجایید؟(البته دیشب خوابم میومد کامل یادم نموند:laughing: ولی خوب خبر از ساخت گیرز 3 میداد
حتی برا اینکه تستشون کنم با تانک(به قولتون غول:cheesygri) که بودم هیچ حرکتی نکردم اما بازم فرار میکردن:laughing:
البته بازم تو یه صحنه 6-7 لوکاست که با هم میان خیلی قابل قبوله برا 360 که محدودیت گرافیکی داره تو رزولوشنهای بالا(به من گیر ندید یه موقع چند وقت پیش خود کیانوش هم تاییدش کرد:cheesygri)
فقط جون هرکی دوست دارید اگه نظرم راجب بازیو قبول ندارید هی نقل قول نکنیدو بیخیال شید
اونجا که برجکه سقوط ميکنه بايد از سمته راست بری وارد غار بشی..بعد فکر کنم داخل غار بايد speed بگيری از يجا بری بالا بعد بيوفتی پايين...الان دقيق خاطرم نيست
قربان شمامن یه چیزه کلی تر میگم احتمالا شما هم قبول میکنی
میگم بیاید یه کم بیخیاله این حرفا بشیم
بازی کنیم و لذت ببریم
این موشکافیها و این دقتهایه بیمورد جز اینکه اعصابمون رو خرد کنه و از هدفه اصلی که همون
لذت از بازی هست دورمون کنه فایده ای نداره
من نمیدونم ما گیمر هستیم یا منتقدین gamespot و IGN
البته فکر میکنم یه تعداد از دوستان جدیدا بازی رو میگیرن که فقط ازش نکته منفی پیدا کنن بیان تو سایت بگن تا اطلاعات و... خودشون رو ثابت کنن
حالا وقتی لوکاست ها میمیرن اگر غیب نشن و رو زمین بمونن چی میشه؟( جا برایه راه رفتن میمونه؟)
محمد جان دوباره به خودت نگیری ها به خدا منظورم کلیه و شخصه شما نیست
قربان شما
خوب منم فقط نکته منفی نمیگم که من هم از گیم پلی تعریف کردم هم از گرافیک اما این نکته ای بود که خود من که طرفداره این بازیم رو ناراحت کرد!
اون قضیه نقل قول هم گفتم چون بعضیا فقط عادت دارن بتوپن به آدم و فقط علایقشون مهمه براشون