Gears of War 2

من بازی رو رویه Co Op تموم کردم اما اچیومنت آخر رو بهم نداد.. نوشته 28 تا مرحله رفتی و یکیش مونده..:eek:

من حتی بخش تمرینی اول هم رفتم..

آقا یه سوال فنی

من با توجه به این همه تعریفی که تو این تاپیک کردین یکی دو نفرم که تعریف نکرده همه تعریف کردن و با تریلر هایی که دیدم قبلنا

من الان چند روزی بازی رو گرفتم جلو هم رفتم گرافیکش به دلم نشنسته حس می کنم گرافیکش رو Medium :biggrin1: هست

می گم می شه اشکال از دیسک باشه ؟ ( من بازی رو هم تو هارد نصب کردم )
عزیز اگه tv و کابلت سالمه از دیسکه تکسچرات نصفه نیمه لود میشن.ماله منم بعضی مواقع اینجوری میشد.عوض کردم درست شد اگه اینجوری هم درست نشد دیگه گیر از خودته:cheesygri سلیقت نمیپسندش.

برو بچ من بخوام باتون live بازی کنم چه کنم؟
گیمر تگم Ivoryks trooper هستش...
ممنون

هر شب ساعت 11.30 به بعد بیا تو لایو.. معمولا 4 -5 نفر هستیم که هر شب تو این ساعت بازی میکنیم..

البته باید تا 3 شب بیدار باشی..:biggrin1:

منو اد کن : livebaz

یکی بگه من کلا بخوام بیام تو لایو بازی کنم باید چه کنم ؟
adsl 128

کاری نداره.. بعد از اینکه وارد بازی شدی.. میری رویه قسمت مولتی پلیر و بعد هم گزینه اول یعنی Public رو انتخاب میکنی و بعد هم سرچ میکنی تا نفرات مورد نظر رو پیدا کنه و وارد بازی بشه..

اگر هم دوست داشتی میتونی گیمرتک های دوستان رو اد کنی و با اونها بازی کنی..

من بازی رو رو تموم کردم HARDCORE تموم کردم و اچیومنت تموم کردن بازی روی Easy , Normal رو داد ولی hardcore رو نداد . :((:((
دو تا احتمال وجود داره: 1- اینکه باگ بوده. 2- اینکه شما یکی از Chapter ها رو روی Hardcore نرفتی. پیشنهاد میکن لیست مرحله های بازی رو نگاه کن و ببین که همه نقره ای هستند یا نه.;)

آقا ما که همیشه هستیم شبها . البته بعضی شبها هم نیستیم:d خلاصه کسی خواست coop یا هر چیزه دیگه بره ما در خدمتیم. خواستین هم پیام بزارین.
چاکر همه بچه ها .

من Training رو نرفتم . :-" باید رفت . ؟ :confused:

اره باید حتماً بری.. ولی جالب اینجاست که من Training هم رفتم ولی اچیومنت co op رو بهم نداد..

راهی هست که بشه فهمید کدوم مرحله رو روه co op نرفتیم..؟

انگار خبرهایی مبنی بر اضافه شدن یک Mode جدید برای مالتی پلیر هست:bash:
البته اپیک در حال کار روی اپدیت سوم هست که چیزهای جالبی به چشم میخوره که به زودی اطلاعاتش رو در اختیارتون قرار میدم
فقط باید منتظر موند:love:

آخرین ویرایش:
انگار خبرهایی مبنی بر اضافه شدن یک Mode جدید برای مالتی پلیر هست:bash:
البته اپیک در حال کار روی اپدیت سوم هست که چیزهای جالبی به چشم میخوره که به زودی اطلاعاتش رو در اختیارتون قرار میدم
فقط باید منتظر موند:love:

دست شما درد نكنه :biggrin1:
ديشب خوب مارو headshot كرديا !!! :-"
من كه هنوز تو كفم كه چجوري با Snipe ازون فاصله منو زدي :confused:

دادش شرمنده من تازه از 2 این بازی شروع کردم :cheesygri خیلی باحال بود :cool:
فقط چون من 1 رو بازی نکردم نمفهمم چی به چی یکی کمک کنه بگگه این ها چی هستند که ما میکشیم ؟
یک حالی بدید داستان بازی کوتاه برام توضیح بدید ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or