امکان نداره احتمالان یا یک مرحله رو نرفتی یا از وسطش دو نفره رفتیمن بازی رو رویه Co Op تموم کردم اما اچیومنت آخر رو بهم نداد.. نوشته 28 تا مرحله رفتی و یکیش مونده..
من حتی بخش تمرینی اول هم رفتم..
عزیز اگه tv و کابلت سالمه از دیسکه تکسچرات نصفه نیمه لود میشن.ماله منم بعضی مواقع اینجوری میشد.عوض کردم درست شد اگه اینجوری هم درست نشد دیگه گیر از خودته:cheesygri سلیقت نمیپسندش.آقا یه سوال فنی
من با توجه به این همه تعریفی که تو این تاپیک کردین یکی دو نفرم که تعریف نکرده همه تعریف کردن و با تریلر هایی که دیدم قبلنا
من الان چند روزی بازی رو گرفتم جلو هم رفتم گرافیکش به دلم نشنسته حس می کنم گرافیکش رو Medium :biggrin1: هست
می گم می شه اشکال از دیسک باشه ؟ ( من بازی رو هم تو هارد نصب کردم )
یکی بگه من کلا بخوام بیام تو لایو بازی کنم باید چه کنم ؟
adsl 128
دو تا احتمال وجود داره: 1- اینکه باگ بوده. 2- اینکه شما یکی از Chapter ها رو روی Hardcore نرفتی. پیشنهاد میکن لیست مرحله های بازی رو نگاه کن و ببین که همه نقره ای هستند یا نه.من بازی رو رو تموم کردم HARDCORE تموم کردم و اچیومنت تموم کردن بازی روی Easy , Normal رو داد ولی hardcore رو نداد .
من Training رو نرفتم . باید رفت . ؟ :confused:دو تا احتمال وجود داره: 1- اینکه باگ بوده. 2- اینکه شما یکی از Chapter ها رو روی Hardcore نرفتی. پیشنهاد میکن لیست مرحله های بازی رو نگاه کن و ببین که همه نقره ای هستند یا نه.
انگار خبرهایی مبنی بر اضافه شدن یک Mode جدید برای مالتی پلیر هست
البته اپیک در حال کار روی اپدیت سوم هست که چیزهای جالبی به چشم میخوره که به زودی اطلاعاتش رو در اختیارتون قرار میدم
فقط باید منتظر موند