Gears of War 2

هر وقت شما 2 تا مرحله ی آخر cod 5 رو veteran تموم کردی شاید به سختی این بازی پی ببری;)
به همون راحتی که بازی رو در 2 روز روی درجه قبل از وترن تموم کردم این رو هم تموم میکنم.
در ضمن عده ای دارن میشن سوپر اسپمر از جمله خود من!

تو geow 1 که با پسر داییم رو insane تموم کردیم اسم اون یارو گنده که اخر سر میکشیم رو یادم رفته تو سرش 12 تا تیر اسنایپ خالی کردیم تا مرد اشکمون در اومد ولی geow 2 زیاد چیز خاص و سختی نداشت .;)

cod راه داره که البته زیاد هم سخت نیست!
ولی گیرز به تنهایی واقعا سخته چون تعداد خیلی زیادی لوکاست میاد. اسونترین قسمتش هم مبارزه با باسهاست!!!:biggrin1:

COD WAW هیچ قاعده و اصولی نداره و هیچ ربطیم به سطح گمر نداره.. همینطوری باد سرتو بنداز پاینن که شاید تو 727 بار یک بارش جان سالم به در ببری و مرحله رو رد کنی..

منم که هم دستگاه و اعصابم رو خیلی دوست دارم بیخیال COD شدم.. ولی از اون ور GEOW 2 .. همه مراحلش رو باید با اصول پیش بری و اصلا نباید ریسک کنی .. فقط بعضی مراحل دام کار میده دستت..

gears 2 فقط زيادي شلوغ ميشد !!!
مخصوصا اونا كه سوار يه چيزي بودن ميامدن طرفت !!!
ولي gears 1 واقعا boss fight هاش خيلي سخت بود !!!
من هم با نظر نوید موافقم چون واقعا اصلا Boss نداشتش این بازی که ما کردیم اگه داشت بگید تا ما هم بدونیم.:biggrin1:( منظورم Boss سخته) در کل فقط یک Boss کلی وجود داشت;)

هر وقت شما گیرز رو یک نفره روی اینسین تموم کردی خودت میفهمی!:biggrin1:
کاملا با leery موافقم . اینسن عمرا بتونی از cover بیای بیرون. من که دمارم در اومد تا تمامش کردم اما cod همینجور سرمو انداخته بودم پایین میرفتم جلو.

شما مطمئنی روی وترن سرتو می نداختی میرفتی جلو ؟ /:) :دی

من مطمئن نيستم !!! :biggrin1:
چجوري آخه ؟؟؟
بي حساب كتاب ترين بازي رو درجه ي سختيه آخر همين COD WaW هستش !!!
نوك كفشتو ببينن ميزننت !!!
پشت در و ديوارم كه باشي همين جوري نارنجك ميندازن !!!
خلاصه من كه ديگه بازيم save نميشه راحت شدم !!! :biggrin1:

کاملا با leery موافقم . اینسن عمرا بتونی از cover بیای بیرون. من که دمارم در اومد تا تمامش کردم اما cod همینجور سرمو انداخته بودم پایین میرفتم جلو.
من که اصلا سراغ 3 تا Chapter آخرش نرفتم. اصاب درست حسابی می خواد که بشینی پاش بابا جان:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or