LEERY
کاربر سایت
هر وقت شما گیرز رو یک نفره روی اینسین تموم کردی خودت میفهمی!:biggrin1:رامین جان روی چه حسابی میگی که cod آسون تر هست ؟
هر وقت شما گیرز رو یک نفره روی اینسین تموم کردی خودت میفهمی!:biggrin1:رامین جان روی چه حسابی میگی که cod آسون تر هست ؟
من منظورم این هست که مگر 4 ماهه پیش Gears Of War 2 آمده بود؟نوشته ی من:
همانطور که از تاپیک هم معلومه منظورم سری geow بود. منظورت را نفهمیدم.
هر وقت شما 2 تا مرحله ی آخر cod 5 رو veteran تموم کردی شاید به سختی این بازی پی ببریهر وقت شما گیرز رو یک نفره روی اینسین تموم کردی خودت میفهمی!:biggrin1:
من منظورم این هست که مگر 4 ماهه پیش Gears Of War 2 آمده بود؟
تاریخ لانچ بازی : 2008/11/7
منظورم سری geow بود.
به همون راحتی که بازی رو در 2 روز روی درجه قبل از وترن تموم کردم این رو هم تموم میکنم.هر وقت شما 2 تا مرحله ی آخر cod 5 رو veteran تموم کردی شاید به سختی این بازی پی ببری
عزیز دلم فارسی بنویس:biggrin1:is there any anyone who want play horde?or any kind of multyplayer game incloud co-op in geow2?
cod راه داره که البته زیاد هم سخت نیست!
ولی گیرز به تنهایی واقعا سخته چون تعداد خیلی زیادی لوکاست میاد. اسونترین قسمتش هم مبارزه با باسهاست!!!:biggrin1:
من هم با نظر نوید موافقم چون واقعا اصلا Boss نداشتش این بازی که ما کردیم اگه داشت بگید تا ما هم بدونیم.:biggrin1 منظورم Boss سخته) در کل فقط یک Boss کلی وجود داشتgears 2 فقط زيادي شلوغ ميشد !!!
مخصوصا اونا كه سوار يه چيزي بودن ميامدن طرفت !!!
ولي gears 1 واقعا boss fight هاش خيلي سخت بود !!!
شما مطمئنی روی وترن سرتو می نداختی میرفتی جلو ؟کاملا با leery موافقم . اینسن عمرا بتونی از cover بیای بیرون. من که دمارم در اومد تا تمامش کردم اما cod همینجور سرمو انداخته بودم پایین میرفتم جلو.
شما مطمئنی روی وترن سرتو می نداختی میرفتی جلو ؟
من که اصلا سراغ 3 تا Chapter آخرش نرفتم. اصاب درست حسابی می خواد که بشینی پاش بابا جان:biggrin1:کاملا با leery موافقم . اینسن عمرا بتونی از cover بیای بیرون. من که دمارم در اومد تا تمامش کردم اما cod همینجور سرمو انداخته بودم پایین میرفتم جلو.