The Kop
کاربر سایت
god of war II چیه!آره من کلا GeoW 2 رو به صورت Gow 2 نشون میدم!
حالا مگه God Of War 2 بازی multiplayer داره که تو این سوال رو پرسیدی ؟
Geow2= gears of war2
مگه اصلا این بازی برای 360 هستش.
god of war II چیه!آره من کلا GeoW 2 رو به صورت Gow 2 نشون میدم!
حالا مگه God Of War 2 بازی multiplayer داره که تو این سوال رو پرسیدی ؟
خوب من هم واسه همین گفتم!god of war II چیه!
Geow2= gears of war2
مگه اصلا این بازی برای 360 هستش.
خوب من هم واسه همین گفتم!
اصلا God Of War 2 نه واسه 360 هست و نه multiplayer داره
همانطور که از تاپیک هم معلومه منظورم سری geow بود. منظورت را نفهمیدم.بعد از نزدیک 4 ماه بلاخره امشب دوباره geow2 بازی کردم بد نبود. چون کم بازی می کردم حال داد. رنکم هم II شد روز موعودی هم بود که همراه با دورقمی شدن گیمراسکورم بود.
ابتدا باید روی casual بازی را تمام کنم بعد برم insane... امروز هم زیاد نرفتم. مثل همیشه حال نمی داد.من هم بالاخره با کمک دوست عزیزم نوید بازی رو روی درجه آخر تموم کردیم. راستی امیر تو هم امروز داشتی قسمت Story Mode رو میرفتی. خوش میگذره؟:biggrin1:
چرا حال نده .... ؟ابتدا باید روی casual بازی را تمام کنم بعد برم insane... امروز هم زیاد نرفتم. مثل همیشه حال نمی داد.
سلیقه ای هست!ابتدا باید روی casual بازی را تمام کنم بعد برم insane... امروز هم زیاد نرفتم. مثل همیشه حال نمی داد.
امیر جان شما خیلی کارت درسته بابا:biggrin1: چرا از روی Casual شروع کردی؟:confused:ابتدا باید روی casual بازی را تمام کنم بعد برم insane... امروز هم زیاد نرفتم. مثل همیشه حال نمی داد.
100% همینطوره. چون باید Co Op رفت.شما عمرا بتونی تک نفره اینسین رو رو تموم کنی!(با توجه به شناختهایی که بچه های قدیمی ازت دارن!!)
:biggrin1:
خدایش نمیشه رفت100% همینطوره. چون باید Co Op رفت.
خدایش نمیشه رفت
من تک نفره کلی از بازی رو روی insaneرفتم ولی حدودا 8-9 تا چپتر هست که عمرا نمیتونم برم خودم بیخیالش شدم
گریم رو درمیارن
cod راه داره که البته زیاد هم سخت نیست!سختی این بازی در مقابل COD WAW هیچه..!
من خیلی راحت تمومش کردم.. فقط تو یک مرحله گیر کرده بودم که همش هم تقصیر دام بود.. وگرنه مالی نیست..
اگر بخوای رویه Co Op تمومش کنی هیچ ارزشی نداره..
رامین جان روی چه حسابی میگی که cod آسون تر هست ؟cod راه داره که البته زیاد هم سخت نیست!
ولی گیرز به تنهایی واقعا سخته چون تعداد خیلی زیادی لوکاست میاد. اسونترین قسمتش هم مبارزه با باسهاست!!!:biggrin1: