Aʍir Rәzʌ
کاربر سایت
وقتی بدون کاور گرفتن که مادر گیم پلی بازیه بری همینجوری میشه ... :laughing:من که اصلا سراغ 3 تا Chapter آخرش نرفتم. اصاب درست حسابی می خواد که بشینی پاش بابا جان:biggrin1:
وقتی بدون کاور گرفتن که مادر گیم پلی بازیه بری همینجوری میشه ... :laughing:من که اصلا سراغ 3 تا Chapter آخرش نرفتم. اصاب درست حسابی می خواد که بشینی پاش بابا جان:biggrin1:
من COD5 رو میگم دوست عزیز نه GEOW2. اون که آب خوردن بود:biggrin1:وقتی بدون کاور گرفتن که مادر گیم پلی بازیه بری همینجوری میشه ... :laughing:
دوتا achivment از geow2 مونده بود تا بشم 1000 اما از شانس بد live تمام شد. اون دو تا هم مربوط به live بود. هنوز تو کفم:d همینجوری گفتم تا بحث رو عوض کنم.:d
ببخشید من اشتباه متوجه شدم ... :blushing:من COD5 رو میگم دوست عزیز نه GEOW2. اون که آب خوردن بود:biggrin1:
این X360 ها PC نیست ...:biggrin1:آقا یه سوال فنی
من با توجه به این همه تعریفی که تو این تاپیک کردین یکی دو نفرم که تعریف نکرده همه تعریف کردن و با تریلر هایی که دیدم قبلنا
من الان چند روزی بازی رو گرفتم جلو هم رفتم گرافیکش به دلم نشنسته حس می کنم گرافیکش رو Medium :biggrin1: هست
می گم می شه اشکال از دیسک باشه ؟ ( من بازی رو هم تو هارد نصب کردم )
دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از TV یا مانیتور شما هست. چون بازی گرافیکش در سطح بسیار بالایی قرار داره و به ریختن یا نریختن روی هارد مربوط نیستآقا یه سوال فنی
من با توجه به این همه تعریفی که تو این تاپیک کردین یکی دو نفرم که تعریف نکرده همه تعریف کردن و با تریلر هایی که دیدم قبلنا
من الان چند روزی بازی رو گرفتم جلو هم رفتم گرافیکش به دلم نشنسته حس می کنم گرافیکش رو Medium :biggrin1: هست
می گم می شه اشکال از دیسک باشه ؟ ( من بازی رو هم تو هارد نصب کردم )
نه دوست عزیز اگه رایت مشکل داشته باشه بازی اجرا نمیشه رو گرافیکش که تاثیر ی ندارهالبته بد نیستا خوبه شاید تو این مدت این تاپیک رو خوندم توقع رفته بود خیلی بالا ، من منظورم هارد اینا نبود اصلا ، منظورم مثلا یه وقت بد رایت شده باشه این چیزا گفتم مثلا می تونه به این ربط داشته باشد یا دیسکش خوب نباشه این چیزا که باعث بشه از کیفیت بازی کاسته بشه
من رو مانیتور T220p بازی می کنم فکر نکنم مشکل از مانیتور باشه Assassins Creed و PES 2009 بازی می کنم واقعا خیلی خوبن
در هر صورت ممنون
این ها سخترین هاش هم هست. خیلی طولانی چه جوری یادت رفت:biggrin1:شرمنده نوید جان. 2 تا دیگه هم مونه اصلا هواسم بشون نبود:d دقیقا همون دو تایی که اشاره کردی اونا هم مونده.:d
مدتیه آلزایمر گرفتم.:d تقسیر این بیlive ی . live م تمام شده همه جا گرون میدن. بازی سنتر هم که گویا تمام کرده فعلا. خلاصه هوش و ذهن برامون نزاشته.:d