Gears of War 2

دیشب وجدانم اجازه نداد راحت بخابم و سرانجام در ساعت 1.59 بامداد تموم شد فقط این غول اخر خیلی مسخره میمیره
راستی بازی بعدی که پیشنهاد میکنید چیه ؟

دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم آنلاین بازی کنم...فقط یه بار تونستم...بعدش وقتی رو publik میری تا search کنه خیلی طول میکشه...مخصوصا تو سرچ آخری:confused::(
به حالت horde که ربطی نداره؟
ممنون

دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم آنلاین بازی کنم...فقط یه بار تونستم...بعدش وقتی رو publik میری تا search کنه خیلی طول میکشه...مخصوصا تو سرچ آخری:confused::(
به حالت horde که ربطی نداره؟
ممنون

آره باید سرچ کنی تا بیاد.. بعضی و قت ها سریع میره داخل بازی اما بعضی وقتها هم 10 دقیقه که سرچ میکنه بازم هیچکی رو پیدا نمکنه..

شما سعی کن با دوستان که اد میکنی بیشتر باز کنی..

کسی تونسته روی حالت insaneکل بازی رو تک نفره بره؟؟؟؟

من خیلی از chapterها رو رفتم ولی خیلی هاشون رو هم نمیتونم برم
باید وایسمadslوصل شه
یکیتون بیاد کمکم کنه:-"

کسی تونسته روی حالت insaneکل بازی رو تک نفره بره؟؟؟؟

من خیلی از chapterها رو رفتم ولی خیلی هاشون رو هم نمیتونم برم
باید وایسمadslوصل شه
یکیتون بیاد کمکم کنه:-"
من بازي رو تو Insane تك نفره تموم كردم.:cool::biggrin1:
بيشتر جاهايي كه Reaver ها دو سه تايي ميريختن ميمردم. كلا من با اين Reaver ها مشكل دارم.:evil::biggrin1:

بالاخره تایید شد که سیستم Rank بازی تغییر خواهد کرد سیستم قبلی که بر مبنای True Skill بود واقعا پیچیده بود و به قول تمام بچه ها کاملا شانسی بود رنک گرفتن به طوری که هر کس رنک 3 رو تا قبل اپدیت اول بیاد گرفته بود دیگه گرفته بود اما بعد از اپدیت اول که True Skill پیاده شد هیچکس نتونست بگیره.
و در این اپدیت جدید سیستم بر اساس EXP مانند سری COD میشه یعنی رنک ها صفر میشه و دیگه بقل اسم از لول 1 تا 99 نشون داده میشه که هر مود و هر حالت و هر مقدار پوینت که بگیرید یه مقدار تجربه میده شما لول اپ میشید اما مانند سری COD با هر بار بالا رفتن چیز خاصی به کاراکتر و اسلحه هاش اضافه نمیشه.در ضمن Acheivment خاصی برای این رنکینگ در نظر گرفته نشده .
به نظر من که خوب شد حداقل با این وضع میشه با Quitter ها مبارزه کرد و میشه Noob ها رو تشخیص داد چون همه رنک 2 بودن

ممنون MGS جون !!!
واقعا خوشحالمون كردي !!!
اين يكي كه به سلامتي نميخواد مثل خبر Run & Gun توي RE5 تكذيب بشه ؟؟؟!!!:biggrin1:
نگفتن از كي قراره اينجوري بشه ؟؟؟!!!

خیلی سخت درجه میده.. من که دیگه اعصابم خرد شد.. آخه چقدر تو Public ببرم..

میبینی 3 بار پشت سر هم بردی یک دفعه یک چند بازیکن مرخص میان تو تیمت.. و محکوم به باخت میشی.. خیلی هاشون هم تا میبینن تیم حریف قوی هست.. فوری از بازی میان بیرون..

اگر این سیستم رنک رو عوض کنن خیلی بهتر میشه..

هستن کسانی که این کارو کردن.. (فکر کنم مهدی گرفته باشه) گرفتن 1000 اچیومنت رو میشه یک کاریش کرد ..ولی این اچیومنت های جدید رو فکر نکنم کسی بتونه بگیره چون باید با پوینت مپ بگیری و بعد بری سراغ اچیومنت..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or