king of north
کاربر سایت
لابد از خوش شانسی من بود که هیچ کدوم از دسته هام خراب نشدخشن چیه
با دستمال حریر و با ناز با دسته pc بازی کنی خراب میشه
فکر کنم دسته PS4 با دسته Xbox one s اشتباه گرفتی
لابد از خوش شانسی من بود که هیچ کدوم از دسته هام خراب نشدخشن چیه
با دستمال حریر و با ناز با دسته pc بازی کنی خراب میشه
فکر کنم دسته PS4 با دسته Xbox one s اشتباه گرفتی
سلام
حقیقتاش تا اونجا که میدونم و تجربه داشتم، ساختههای ریزر بعضیهاشون خوب از کار دراومدن، ولی خیلیهاشون کیفیت مناسبی ندارن (بهویژه با توجه به قیمت). در این میون Onza یکی از بیدوومترین محصولات این کمپانی هست؛ بهطوری که خیلی از کاربرهای Newegg و ... ازش شاکی هستن و به گفته بعضیهاشون این گیمپد در عرض چند هفته خراب شده! (این در حالیه که اونزا تو بررسیها بد ظاهر نشده). جدا از کیفیت پایین، D-Pad این گیمپد هم کارایی لازم رو نداره. اما Sabertooth تا اینجا که یکی از بهترین تولیدات ریزر بوده و امتیازهایی مثل D-Pad بهتر از X360 و کلیدهای با پاسخدهی بالا در اون دیده میشه. سیبرتوث یک صفحه نمایش کوچیک هم داره که تنظیمات از طریق اون انجام میشه. سیبرتوث به X360 و PC وصل میشه و نیاز به شبیهساز نداره (حتی درایور جداگانه هم نداره و از درایور گیمپد X360 استفاده میکنه!)، ولی یک مورد رو شنیدم که تو ویندوز 7 شصت و چهار بیتی تشخیص داده نمیشده. البته این یک محصول مسابقاتیه و برای بازیهای تکنفره چندان پیشنهاد نمیشه. یک لینک از بررسی Sabertooth به فارسی دارم که براتون میفرستم.
در مورد دستههای فراسو خودم یکی دارم (از همین طرح Xbox، البته سیمدارش) و جالب اینجاست که با توجه به قیمتاش کیفیت ساخت بالا و بدنه راحتی داره و تا الان هم بعد از مدتها استفاده مشکل خاصی پیدا نکرده، ولی این مدل تو بازیها کلیدهاش درست تشخیص داده نمیشه (تریگرها که کلا نتونستم کاری کنم تشخیص داده بشن). راستی تو بازه زیر 100 هزار تومن میتونید Logitech F310 رو هم مدنظر داشته باشید که ترکیبی از گیمپد X360 و DualShock هست و به دلیل پشتیبانی از استانداردهای DirectInput و XInput با بازیهای قدیمی و جدید سازگاری داره (البته این مدل ویبره نداره). اگه با تریگرهاش و شولدرهاش و بدنه کوچکاش بتونید کنار بیاید انتخاب خوبیه.
---------
چرا. عاقبت بعد از چندتا برنامه، دست به دامن X360ce شدم و مشکل کلیدهای اصلی حل شد. ولی تریگرها رو همچنان نتونستم تو بازیها راه بندازم
بله. اون F310 خیلی دسته خوبیه؛ یک گیمپد از یک برند معتبر با قیمت معقول. دی-پد نسبتا خوبی هم داره؛ دستکم از دی-پد x360 بهتره.
شما با حدود 600 700 تومن هم میتونی دسته xbox360 با دانگل بگیری . راحت با همه بازی ها مچ میشه. تو دیوار راحت میتونی پیدا کنی این قیمت ها.منم اون دسته فراسو رو دارم تریگرها کلا غیر قابل پروگرم شدن هستن !
با هر امولاتوری تست کردم نمیشناسه !
الان این دسته لاجیتک کلا تو بازار نیست ی مدل بالاتر از اون هست که بین 1500 تا 1700 قیمت گذاری شده !
هنوزم گیر میاد؟ (فیک نباشه؟)شما با حدود 600 700 تومن هم میتونی دسته xbox360 با دانگل بگیری . راحت با همه بازی ها مچ میشه. تو دیوار راحت میتونی پیدا کنی این قیمت ها.