سلام دوستان خسته نباشید
میخواستم یک بررسی کوچک از 4 تا گیم پدی که این چند ساله واسه PC گرفتم بنویسم تا یه راهنمایی برای خرید گیم پد باشه
گیم پد هایی که استفاده کردم: XIAOMI,XBOX ONE,DUALSHOCK 4,logitech F310
کنترلر DS4:
خوش دست ترین کنترلر نسبت به بقیه(سلیقه خودم)، مناسب برای بازی های فایتینگ و فوتبال،وجود لوازم جانبی و تعمیرات در صورت خراب شدن،باتری قابل شارژ، بی صدا بودن دکمه ها. مشکل این کنترلر اینه که غیر از 3-4 تا بازی که به صورت مستقیم ازش پشتیبانی میکنن مثل Witcher 3 ، برای بقیه بازی ها باید نرم افزار جانبی مثل ds4windows یا inputmapper نصب کنید.این نرم افزار ها خیلی مواقع دچار مشکل میشن یا وقتی شما برنامه ای مثل origin یا هر لانچر دیگه ای باز میکنید کار نمیکنن.
قیمت 600 هزار تومن
کنترلر xbox one:
پشتیبانی از تمامی بازیی های ساخته شده از سال 2006 تا کنون، کنترلر خوش دست مناسب کسانی که دست های بزرگ دارن،مناسب برای بازی های ریسینگ و شوتر(فکر نکنم کسی روی pc با کنترلر شوتر بازی کنه
) کمترین آمار خرابی نسبت به بقیه، plug and play
مشکلی که داره باتری خور بودنش هست(مدلی که من داشتم باتری قلمی میخورد) و این که صدای lb و rb خیلی رو اعصابه! پد های جهتش هم واسه بازی فوتبال یا فایتینگ جالب نیستن.
قیمت ناقابل 600 هزار تومن
کنترلر LOGITECH F310 :
این کنترلر به دلیل پشتیبانی از XINPUT مانند کنترلر one از همه بازی ها پشتیبانی میکنه،پشتش یه دکمه سوییچ برا استفاده از dinput یا xinput وجود داره که از هر کدوم خواستید میتونید استفاده کنید، d-pad هاش و شکل کلی مثل کنترلر 360 هست اما جایگیری تمامی دکمه ها مثل کنترلر های سونی هستن. این کنترلر از وایرلس و ویبره پشتیبانی نمیکنه و جنس بدنه اش هم کمی از دو مورد بالا کم کیفیت تره، این کنترلر هم rb و lb هاش صدا میده اما صداشون کمتر از کنترلر one هست.ارگونومی جالبی نداره. plug and play
قیمت 150 هزار تومان
پ.ن: به PS3 هم وصل میشه
کنترلر xiaomi wireless controller:
این مدل در واقع برای بازی های موبایل ساخته شده ولی با نرم افزار میتونید xinput رو شبیه سازی کنید،مدل دکمه ها و ارگونومیک دقیقا مثل one هست و باتری قلمی میخوره،دکمه های rb و lb صدا نمیده، جنس بدنه اش خوبه ولی از one پایین تره، ارتباط سیمی نداره و فقط با بلوتوثه،ویبره داره.
قیمت
(2 سال پیش 85 هزار تومن گرفتم)
در کل اگه بودجه اش رو دارید یک xbox one s کنترلر بخرید،بهترین گزینه همینه
اگر هم بودجه تون کمه و چیزایی مثل وایرلس و ویبره براتون مهم نیست F310 گزینه خوبیه(در حال حاضر خودم از F310 استفاده میکنم)