GamePad

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان می خوام یک دسته خوب واسه pc بخرم بین xbox controler for pc و razer onza موندم هر دو هم حدود 180-90 هستن
ولی کسی دسته razer رو داشت میفروخت یکی از دلایلش رو نا مناسب بودن واسه فیفا اعلام کرد

در ضمن استیک های این دسته بلند تر از xbox هست مشکلی ایجاد نمی کنه؟ من یک فراسو طرح xbox داشتم استیک هاش بلند بود تو بازی ضد حال می زد !
سلام دسته بازی فراسو ، اگر استیک هایش هم بلند باشند ، بد نیست و خوبه .

سلام دوستان واسه pc میخواستم یه گیم پد بخرم بین گیم پد series x و ps5 کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟ ماندگاری و کیفیت برام مهمه و قابلیت های دوال سنس مهم نیست .
همچنین دانگل خاصی برای اتصال به pc نیازه ؟

سلام دوستان واسه pc میخواستم یه گیم پد بخرم بین گیم پد series x و ps5 کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟ ماندگاری و کیفیت برام مهمه و قابلیت های دوال سنس مهم نیست .
مال پلی استیشن بهتره ولی خیلی مواقع باید سیمی استفاده کنی چون شارژ زیاد نگه نمیداره
بعدم یه موقع شاید سنسور حرکتی نیازت بشه که اکس باکس نداره

چن مورد استفاده از سنسور حرکتی:

تو تنظیمات کنترلر استیم میتونی گزینه استفاده به عنوان موس برای حرکت دوربین انتخاب کنی بعد تو بازی های شوتر با حرکت کنترلر نشونه میگیری که راحت تر از آنالوگه
تو شبیه ساز نینتندو خود بخود شناسایی میشه و بازیهای نینتندو که ژیروسکوپ میخوان رو میتونی راحت انجام بدی

• Like
Reactions: milad.ps4
من خودم یه کنترولر تسکو دارم و یه کنترولر سریز ایکسباکس برای استفاده رو پیسی‌. کامفورت کنترولر ایکسباکس خیلی بهتر از تسکو که دارم هست.
در مقایسه با دسته ps5 هم کنترولر ایکسباکس وقتی دستت میگیری اصلا متوجه محکم تر بودن و دوام بیشترش میشی ولی خب قابلیت های دوال سنس رو نداره.
راستی دانگل بلوتوث هم باید داشته باشی فقط حواست باشه یه سری دانگل ها برا انتقال صدا هست یه سری انتقال دیتا که برا اتصال دسته نوع انتقال دیتا لازمه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad.ps4 and GPSY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or