GamePad

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان می خوام یک دسته خوب واسه pc بخرم بین xbox controler for pc و razer onza موندم هر دو هم حدود 180-90 هستن
ولی کسی دسته razer رو داشت میفروخت یکی از دلایلش رو نا مناسب بودن واسه فیفا اعلام کرد

در ضمن استیک های این دسته بلند تر از xbox هست مشکلی ایجاد نمی کنه؟ من یک فراسو طرح xbox داشتم استیک هاش بلند بود تو بازی ضد حال می زد !
سلام دسته بازی فراسو ، اگر استیک هایش هم بلند باشند ، بد نیست و خوبه .

سلام دوستان واسه pc میخواستم یه گیم پد بخرم بین گیم پد series x و ps5 کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟ ماندگاری و کیفیت برام مهمه و قابلیت های دوال سنس مهم نیست .
همچنین دانگل خاصی برای اتصال به pc نیازه ؟

سلام دوستان واسه pc میخواستم یه گیم پد بخرم بین گیم پد series x و ps5 کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟ ماندگاری و کیفیت برام مهمه و قابلیت های دوال سنس مهم نیست .
مال پلی استیشن بهتره ولی خیلی مواقع باید سیمی استفاده کنی چون شارژ زیاد نگه نمیداره
بعدم یه موقع شاید سنسور حرکتی نیازت بشه که اکس باکس نداره

چن مورد استفاده از سنسور حرکتی:

تو تنظیمات کنترلر استیم میتونی گزینه استفاده به عنوان موس برای حرکت دوربین انتخاب کنی بعد تو بازی های شوتر با حرکت کنترلر نشونه میگیری که راحت تر از آنالوگه
تو شبیه ساز نینتندو خود بخود شناسایی میشه و بازیهای نینتندو که ژیروسکوپ میخوان رو میتونی راحت انجام بدی

• Like
Reactions: milad.ps4
من خودم یه کنترولر تسکو دارم و یه کنترولر سریز ایکسباکس برای استفاده رو پیسی‌. کامفورت کنترولر ایکسباکس خیلی بهتر از تسکو که دارم هست.
در مقایسه با دسته ps5 هم کنترولر ایکسباکس وقتی دستت میگیری اصلا متوجه محکم تر بودن و دوام بیشترش میشی ولی خب قابلیت های دوال سنس رو نداره.
راستی دانگل بلوتوث هم باید داشته باشی فقط حواست باشه یه سری دانگل ها برا انتقال صدا هست یه سری انتقال دیتا که برا اتصال دسته نوع انتقال دیتا لازمه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad.ps4 and GPSY
دوستان برای PC میخوام اینو بخرم

دسته بازی وریتی مدل V-J4310W​

1763280255595.png

https://www.digikala.com/product/dkp-17054538/دسته-بازی-وریتی-مدل-v-j4310w/?variant_id=73169976

کسی تجربه داشته یا در همین رنج دسته بهتری میشناسه؟
هدف فقط بازی های ورزشی مثل فوتبال و کمبات و ایناس و استفاده زیادی نخواهد شد
این دسته رو از نزدیک دیدم خوش دست و سبک بود ولی استفاده نکردم ببینم چجوریه

صد درصد سریز. خیلی هماهنگه با پی سی و خیالت راحته
انتخاب خودمم همینه، دارم سفارش میدم.
فقط اینکه مادربوردم بلوتوث نداره، دسته رو چطوری وصل کنم بهتره؟

------------------
@ultimate team 2
@punished-snake
@jijabig23

سفارش دادم شنبه به دستم میرسه.
دست همگی درد نکنه ❤️

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: jijabig23
دوستان برای PC میخوام اینو بخرم

دسته بازی وریتی مدل V-J4310W​

View attachment 400669

https://www.digikala.com/product/dkp-17054538/دسته-بازی-وریتی-مدل-v-j4310w/?variant_id=73169976

کسی تجربه داشته یا در همین رنج دسته بهتری میشناسه؟
هدف فقط بازی های ورزشی مثل فوتبال و کمبات و ایناس و استفاده زیادی نخواهد شد
این دسته رو از نزدیک دیدم خوش دست و سبک بود ولی استفاده نکردم ببینم چجوریه
اینایی که من میگم برحسب یه سری دسته آشغال فیک که خودم تجربشو داشتم. (یه xp product که با دانگل کار میکردن) و نمیدونم که گرفتین یا نه ولی اینا بدرد نمیخورن اصلا. مشکلی که اینا دارن تو بازیای فوتبالی آنالوگ سمت راستش، مخصوصا تو فیفا کلا درست کار نمیکنه. فکر کنم از اینا باشه که یه دکمه روشن میکنید تا این آنالوگ بیاد و شناخته شه به عنوان کارکرد اصلیش. (قبلش کارکرد d-pad و این آنالوگا یکیه) (حالا شایدم فرق کرده باشن ولی بازم برای من یه توی دسته متفرقه قرار میگیرن)

مثلا طبق چیزایی که دیدم چند وقت اخیر، یه سری برند چینی ولی با نام و نشون که حداقل یه پشتیبانی ازشون میشه یا کیفیت ساخت خوبی داشته باشن رو دیدم و تازه درک بهتری برام ایجاد شد - نمونش: (یه سر به گروه تلگرامی بزنین و سرچ کنین نتیجه رو می بینین. و همینطور خیلی از پیشنهاد ها و تست و موارد این چنینی)

و امیدوارم کمک کرده باشم.

• Like
Reactions: hitman68
انتخاب خودمم همینه، دارم سفارش میدم.
فقط اینکه مادربوردم بلوتوث نداره، دسته رو چطوری وصل کنم بهتره؟

------------------
@ultimate team 2
@punished-snake
@jijabig23

سفارش دادم شنبه به دستم میرسه.
دست همگی درد نکنه ❤️
میتونی مثل من آداپتور انحصاری شو بخری یا این که یه دانگل بلوتوث درست حسابی بخری یا با کابل تایپ سی به USB وصلش کنی. همه شون اوکیه فقط یادت نره از برنامه اکسسوری ایکس باکس تو ویندوز دسته رو آپدیت کنی!
مبارکت باشه ایشالا حسابی باهاش عشق کنی

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
میتونی مثل من آداپتور انحصاری شو بخری یا این که یه دانگل بلوتوث درست حسابی بخری یا با کابل تایپ سی به USB وصلش کنی. همه شون اوکیه فقط یادت نره از برنامه اکسسوری ایکس باکس تو ویندوز دسته رو آپدیت کنی!
مبارکت باشه ایشالا حسابی باهاش عشق کنی
قربونت بشم.

آدابتورش منظورت اینه: Wireless Adapter؟

QtGjxve5R0lvd-KT.jpg

• Like
Reactions: jijabig23

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or