دوستان راهی هست بشه دسته X360 بیسیم رو با کابل (چون رسیور وایرلسم سوخته فکر کنم!) وصل کرد به PC ؟
خیر. ولی دسته PS3 رو با یه دانگل بلوتوث 5 تومنی میشه راحت وصلش کرد :d
مشکلی که پیش نمیاد. دکمه ها که همون هستن فقط اسمشون فرق دارهآخه بدبختی دسته تمام بازی های ویندوز با دسته X360 ست شدن ! حالا دسته PS3 وصل کنیم چه بلایی سر این تنظیمات میاد ؟
مشکلی که پیش نمیاد. دکمه ها که همون هستن فقط اسمشون فرق داره
یه دانگل باوتوث معمولی هست که همه کامپیوتری ها دارنپس میشه لطف کنید این دانگل رو معرفی کنید و بگید از کجا میشه تهیش کرد ؟
نه صادق جان راهی بدون دردسر نیست.راهی هست که بشه دسته ی بیسیم مخصوص xbox 360 (نه مخصوص pc ها ) را به pc وصل کرد بدون درد سر ؟ اگه میشه چرا میاکروسفات یه نسخه ی خاصی از دسته رو برای pc هم داره که گرونتره ؟
دسته ps3 بیسیم چی ؟
خیلی ممنون
دسته ps3 بیسیم چی ؟
سلامDS3 رو راحت بوسیله ی بلوتوث (دانگل برای PC ) و یه نرم افزار ساده میتونی وصل کنی به PC
MotionInJoy DS3 Tool
سلام
این نرم افزار همونیه که آیکنش یه دسته ps2 هست؟ اگه اونه من نتونستم باهاش کار کنم .خیلی منوهای زیاد و درهمی داشت. اگه یکی دیگست که بریم ببینیم چطوره. خیلی جالب میشه دسته رو بشه بی سیم رو لبتاپ استفاده کرد.
سلامدوستان سلام
اقا من الان یه دسته ی xbox360 رو با گیرنده ش به سیستم وصل کردم و خیلی هم عالیه.اما الان میخام RAZER SABERTOOTH بگیرم.چندتا سوال دارم ممنون میشم دوستان جواب بدن
ایا این دسته هم توسط ویندوز بعنوان دسته ی xbox360 شناخته میشه و همونجوری ام تنظیمات دکمه ها بصورت پیشفرص مثل کنسول ها میشه؟و ایا قابلیت ادیت کردن رو میده به کاربر؟یعنز دو حالته س که هم بصورت پیشفرص و مثل دسته ی اکس باکس باسه و هم یه حالت داشته باشه که مثل بقیه ی دسته ها خودمون دکمه ها رو تنظیم کنیم؟
برای حالت xbox360ش به صورت بیسیم کار میکنه یا با سیم با با هردو؟؟(منظورم رو PC هستش ها)
برای حالت پیشفرص xbox360 رو PC احتیاج به رسیور مخصوص نیست؟
برای خود xbox360 هم میشه استفاده کرد؟؟
شارژدهی دسته چه جوریه
این دکمه های اضافه چه کارهایی میکنن؟
ممنون میشم پاسخ بدید