GamePad

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من می خوام یه گیم پد بخرم . خودم بیشتر نظرم اینه که دسته PS4 بخرم میخواستم بدونم دستش خوشدست هست ؟ و بازی ها هم راحت شناساییش می کنن ؟ اگر یکم راهنماییم کنید خیلی ممنون می شم
گیم پد ایکس باکس وان چطوره ؟
ممنون

سلام من می خوام یه گیم پد بخرم . خودم بیشتر نظرم اینه که دسته PS4 بخرم میخواستم بدونم دستش خوشدست هست ؟ و بازی ها هم راحت شناساییش می کنن ؟ اگر یکم راهنماییم کنید خیلی ممنون می شم
ممنون
بهترین گیم پد برای کامپیوتر گیم پد XBOX هست. همون گیم پد رو تهیه کنید بهتر هست

ممنون

بله. دسته ی PS4 خیلی خوشدسته. حداقل از دسته ی X360 خوشدست تره! جدیدتر از اونه و دقتش هم بالاتره و تازه سبکتر هم هست. به عنوان ماوس هم میشه استفاده کرد ازش. با کمک نرم افزاری به نام InputMapper راحت به تمام بازیها شناسونده میشه.

من دسته ی PS4 رو تهیه کردم و به صورت بلوتوث ازش استفاده می کنم ( ورژن دانگل بلوتوث هم ۳ هست ) با برنامه ی InputMapper راحت تو همه بازیا کار می کنه فقط یه مشکلی دارم گاهی اوقات جوی استیک راست کار نمی کنه یا یهو مثل این می شه که دستمو رو جوی استیک راست نگه داشتم گاهی اوقاتم دکمه R2 بدون اینکه فشارش بدم کار می کنه . می خواستم بدونم دسته من خرابه یا کلا دسته PS4 رو PC اینجوری می شه ؟ راهی برا رفع این مشکل هست ؟

من دسته ی PS4 رو تهیه کردم و به صورت بلوتوث ازش استفاده می کنم ( ورژن دانگل بلوتوث هم ۳ هست ) با برنامه ی InputMapper راحت تو همه بازیا کار می کنه فقط یه مشکلی دارم گاهی اوقات جوی استیک راست کار نمی کنه یا یهو مثل این می شه که دستمو رو جوی استیک راست نگه داشتم گاهی اوقاتم دکمه R2 بدون اینکه فشارش بدم کار می کنه . می خواستم بدونم دسته من خرابه یا کلا دسته PS4 رو PC اینجوری می شه ؟ راهی برا رفع این مشکل هست ؟
ویندوزت چیه؟

سلام دوستان میگم من یکی از دوستام میخواست گیم پد x360 بگیره واسه کنسولش بعد من بش پیشنهاد دادم که یه
[h=1]Microsoft XBOX360 Wireless Controller For Windows[/h]بگیره و من اون دانگلو بردارم .و اون گیم پد . حالا میخواستم بدونم اون گیم پد به ایکس 360 کانکت میشه مثل گیم پد های معمولی ؟

سلام دوستان میگم من یکی از دوستام میخواست گیم پد x360 بگیره واسه کنسولش بعد من بش پیشنهاد دادم که یه
Microsoft XBOX360 Wireless Controller For Windows

بگیره و من اون دانگلو بردارم .و اون گیم پد . حالا میخواستم بدونم اون گیم پد به ایکس 360 کانکت میشه مثل گیم پد های معمولی ؟

بله می شه

گیم پد ۳۶۰ ماکرسافت بهتر یا لاجیتک ۷۱۰ ؟:-/

هر کدوم مزیتهای خودشونو دارن. برتریهای هر کدومو می نویسم خودت انتخاب کن. (هر دوشو دارم):

برتری x360:
---------------
خوش دست تر بودن

برتری f710:
----------------
باتری خیلی بهتر و با دوام بیشتر
هماهنگی با بازی های 10 سال پیش!
قطع نشدن وسط بازی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن