BlackSound
کاربر سایت
دوستان درحد 20-25تومن میخوام یه گیم پد واسه فوتبال بگیرم. این گیم پد ایکس پی 2011طرح ایکس باکس خوبه بگیرمش؟ فقط واسه fifa.pesمیخوام
فکر کنم بهتذین تو این حدود یه دسته ارجینال ps2 باشهدوستان درحد 20-25تومن میخوام یه گیم پد واسه فوتبال بگیرم. این گیم پد ایکس پی 2011طرح ایکس باکس خوبه بگیرمش؟ فقط واسه fifa.pesمیخوام
بهترین گیم پد برای کامپیوتر گیم پد XBOX هست. همون گیم پد رو تهیه کنید بهتر هستسلام من می خوام یه گیم پد بخرم . خودم بیشتر نظرم اینه که دسته PS4 بخرم میخواستم بدونم دستش خوشدست هست ؟ و بازی ها هم راحت شناساییش می کنن ؟ اگر یکم راهنماییم کنید خیلی ممنون می شم
گیم پد ایکس باکس وان چطوره ؟
ممنون
سلام من می خوام یه گیم پد بخرم . خودم بیشتر نظرم اینه که دسته PS4 بخرم میخواستم بدونم دستش خوشدست هست ؟ و بازی ها هم راحت شناساییش می کنن ؟ اگر یکم راهنماییم کنید خیلی ممنون می شم
گیم پد ایکس باکس وان چطوره ؟
ممنون
ویندوزت چیه؟من دسته ی PS4 رو تهیه کردم و به صورت بلوتوث ازش استفاده می کنم ( ورژن دانگل بلوتوث هم ۳ هست ) با برنامه ی InputMapper راحت تو همه بازیا کار می کنه فقط یه مشکلی دارم گاهی اوقات جوی استیک راست کار نمی کنه یا یهو مثل این می شه که دستمو رو جوی استیک راست نگه داشتم گاهی اوقاتم دکمه R2 بدون اینکه فشارش بدم کار می کنه . می خواستم بدونم دسته من خرابه یا کلا دسته PS4 رو PC اینجوری می شه ؟ راهی برا رفع این مشکل هست ؟
احتمالا همون دستت مشکل داره. با اینحال سعی کن با سیم وصلش کن ببین بازم همین طوری میشه یا نه.8.1 pro
سلام دوستان میگم من یکی از دوستام میخواست گیم پد x360 بگیره واسه کنسولش بعد من بش پیشنهاد دادم که یه
Microsoft XBOX360 Wireless Controller For Windows
بگیره و من اون دانگلو بردارم .و اون گیم پد . حالا میخواستم بدونم اون گیم پد به ایکس 360 کانکت میشه مثل گیم پد های معمولی ؟
گیم پد ۳۶۰ ماکرسافت بهتر یا لاجیتک ۷۱۰ ؟