GamePad

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان من یکم توی خرید این دسته x360 گیج شدم.میخوان یه دسته x360 با سیم برای pc بگیرم ولی انگار مدلهای مختلفی هست توی بازار.
اگر میشه دوستان یه راهنمایی کنند که من چه مدلی باید بگیرم که اصل باشه و با همه ی بازیها مطابقت داشته باشه و از کجا میتونم توی تهران تهیه کنم؟
و یه سوال دیگه ..آیا اگر قرار شد دسته x360 وایرلس بگیرم به قیمت 170 به جاش با یکم مبلغ بیشتر اگر دسته اورجینال xbox one بگیرم به راحتی روی pc نصب و راه اندازی میشه؟

و یه سوال دیگه ..آیا اگر قرار شد دسته x360 وایرلس بگیرم به قیمت 170 به جاش با یکم مبلغ بیشتر اگر دسته اورجینال xbox one بگیرم به راحتی روی pc نصب و راه اندازی میشه؟

دسته ی xbox one در حال حاضر فقط با سیم به PC وصل میشه و احتمالا در آینده باید دانگلی چیزی بخری تا بشه بصورت بی سیم به PC وصل بشه.

اقا من یه دسته xbox for pc wirlles خریدم.همه چیز بدون مشکل هست ولی نمیدونم چجوری باید خاموشش کنم.هرچی دکمه xbox رو نگه میدارم دسته خاموش نمیشه.مجبورم باتریشو در بیارم تا خاموش بشه.میشه راهنمایی کنید؟
دوستان مشکل برطرف شد
برنامه xbox off رو دانلود کردم مشکلم رفع شد

آخرین ویرایش:
اقا من یه دسته xbox for pc wirlles خریدم.همه چیز بدون مشکل هست ولی نمیدونم چجوری باید خاموشش کنم.هرچی دکمه xbox رو نگه میدارم دسته خاموش نمیشه.مجبورم باتریشو در بیارم تا خاموش بشه.میشه راهنمایی کنید؟
دوستان مشکل برطرف شد
باش می تونی بازی اکشن انجام بدی من سیم دارشو دارم نمی تونم باش درست هدف بگیرم نمیدونم مشکل از چیه

باش می تونی بازی اکشن انجام بدی من سیم دارشو دارم نمی تونم باش درست هدف بگیرم نمیدونم مشکل از چیه
آره دوست عزیز. تمام بازی های اکشن و ورزشی و ماشین سواری اجرا کردم همشون راحت و بدون مشکل دسته رو شناختن و راحت بازی کردم. شاید شما با دسته Xbox عادت نداری بازی کنی.

دوستان مشکل برطرف شد

داداش میشه لطف کنید لینک دانلود این برنامه رو بدید . مرسی .

سلام من یکی از این پک های دسته ایکس باکس و دانگلش رو خریدم ،این دانگل توانایی ساپورت هم زمان 2 دسته رو داره ؟؟ برای فوتبال 2 نفره میخواستم .

سلام من یکی از این پک های دسته ایکس باکس و دانگلش رو خریدم ،این دانگل توانایی ساپورت هم زمان 2 دسته رو داره ؟؟ برای فوتبال 2 نفره میخواستم .

اگه منظورت دسته ی اوریجینال 360 هستش, تا 4 نفر هم پشتیبانی میکنه با یه دونه دانگل.

سلام یه گیم پد میخوام برای بازی fifa 15 pes2015 میشه معرفی کنید قیمتم مناسب باشه .(:dگرون نباشه زیاد)
البته دونفره میخوا باشه که بیشتر دو نفره بازی مکینیم ؟؟؟؟؟؟؟ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or