خیر پینگو ذکر کردم که مشخص باشه مشکل از پینگ نیستمگه پینگ ۵۸ زیاده؟
فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk
خیر پینگو ذکر کردم که مشخص باشه مشکل از پینگ نیستمگه پینگ ۵۸ زیاده؟
روی شبیه ساز بازی میکنی یا روش گوشی؟خیر پینگو ذکر کردم که مشخص باشه مشکل از پینگ نیست
رو گوشی بازی میکردم ک اینجا پست نمیذاشتم رفیقروی شبیه ساز بازی میکنی یا روش گوشی؟
خب در settings شبیه ساز اولین گزینه اگه کارت گرافیک خوبی داری بزار رو directx+ یا smart mod و اگر کارت گرافیک پایینی داری بزار روی open glرو گوشی بازی میکردم ک اینجا پست نمیذاشتم رفیق
این مواردو انجام ندادم ولی بالایی ها با وجود سیستم خوب رو ضعیف ترین حالت ممکن گذاشتم و تاثیرش خیلی کم بودتو آپدیت سیزن ۹ به بعد هم لگ فراوانی پیدا کرد یه راهکار دیگه این که تو شبیه ساز برنامه Lspeed رو نصب کنی و هربار قبل از این که بازی رو اجرا کنی یه بار وارد این برنامه بشی و خارج بشی برنامه گوگل ایسنتالر و پلی رو در شبیه ساز حذف کن چون خیلی سنگینن و فشار زیادی میارن تو تنظیمات بازی دو گزینه به طور پیش فرض فعالن که اونا رو باید برای رونتر شدن غیرفعال کنی یکیتو مایه ها shadow maps و دیگری depth of field اینا رو غیر فعال کن آخرین راهکار اینه که بازی رو حذف کنی و از طریق شبیه ساز دانلود کنی و سلام
احتمالا یا چیت کردی یا وسط بازی DNS یا v--p-n قطع و وصل کردی شاید هم تو اسکوادتتون یه نفر چیتر بوده باشه به همین خاطر تمام گروهو بن میکنه یکی از بدترین چیزایی که از اکتیویژن دیدماقا مت بعد چند مدت اومدیم بازی کنیم زد بنمون کرد! دلیلی داره؟
View attachment 184670
نه vpn زدم نه چیتاحتمالا یا چیت کردی یا وسط بازی DNS یا v--p-n قطع و وصل کردی شاید هم تو اسکوادتتون یه نفر چیتر بوده باشه به همین خاطر تمام گروهو بن میکنه یکی از بدترین چیزایی که از اکتیویژن دیدم
هم روی گوشی هم gameloop پلی میدی؟ اینطوره دفع بعد کلا بنت میکنهاقا مت بعد چند مدت اومدیم بازی کنیم زد بنمون کرد! دلیلی داره؟
View attachment 184670
بله نصب میشنسلام دوتا سوال درباره این شبیه ساز دارم یکی اینکه اپلیکیشن ها هم روش نصب میشن؟
دومی اینکه راهی هست که اپلیکیشن هایی ک توی گوگل پلی نیست رو هم نصب کرد؟