LORD
کاربر سایت
از قسمت engine بذار روی directxسلام، CoD Mobile برام لود میشه، اما نوشته هاش تو صفحه لاگین و بعضی دیگه گاهی پیش میاد که اصلا خوانا نیستن و به ندرت پیش میاد که قابل خوندن باشن.
View attachment 197550
View attachment 197553
ممکنه گیم لوپ رو تو سرویس ها غیرفعال کرده باشین یا یه نرم افزار خاصی محدودش کرده باشه مث آنتی ویروس در مورد محل فولدر temp هم شاید در درایور C در Program data باشه که یه پوشه مخفیه اگه نمیدونید چجور از حالت مخفی درش بیاری بپرس تا برات بگم اگه در این مسیر نبود یه مسیر دیگه هست ولی اول نتیجه رو اعلام کنسلام بچه ها من سیستمم خوبه خیلی هم راضی بودم از گیم لوپ تا اینکه ویندوز عوض کردم
الان میخام emulator رو جدا باز کنم این اخطار میاد : Failed to start the emulator.Please restart the emulator or the computer and try egain. بعد مجبورم برم تو گیم لوپ و از اوجا بازی رو play کنم و نمیشه تنظیمات رو عوض کرد.
از طرفی موقع نصب وقتی میزارم رو درایو c پوشه temp تو E نصب میشه میشه یکی بگه باید چی کنم؟
سلام دوست عزیز بستگی داره از چه اپراتوری استفاده میکنید dnsهای مختلفی رو تست کنید برای بیشتر اپراتورای اینترنت تلفن ثابت 1.1.1.1 بهترینه میتونید از برنامه Cloudflare WARP استفاده کنید اما برای اینترنت موبایل اینا رو امتحان کن open dns ,google dns , shecan تو گوگل سرچ کن میاره اگه اینا هم کار نکرد مجبوری یا بقیه دی ان اسا رو تست کنی یا یه تحری-م شکن خوب بگیریسلام من با dns وارد بازی میشم نتم خیلی ضعیف میشه نمیشه روی برنامه vpn نصب کنم؟ اگه میشه راهنمایی کنید
سلام مورد اول اینکه شبیه ساز رو توی لیست استثنا آنتی ویروس قرار بده دوم احتمالا سرویس امولاتور رو غیرفعال کردی که باید موارد زیر رو بریسلام وقتتون بخیر
من مشکلی تو نصب و اینترنت ندارم
فقط موقع باز کردن emulator با این ارور مواجه میشم تو درصد 20.
failed to start the emulator.restart the emulator and start again
و اینم بگم ک مشکلم با ری استارت حل نمیشه
خوشحال میشم کمکم کنید!
سلامیادمه قبلا دیسک سیستم عامل android 4.4 برا کامپیوتر یکی از آشنا خریده بود
رو کامپیوترش نصب کرده بود دوال بوت بود
رو دیسک هم نوشته بود android 4.4 x86
بنظرم کسایی که خیلی دوست دارن بازیا مطرح آنلاین اندروید رو pc اجرا کنن
یکی از این دیسک ها ( اندروید روز ) برا کامپیوتر بخرن یا دانلود کنن
رو کامپیوتر نصب کنن به عنوان سیستم عامل دوم ، یا با ماشین مجازی مثل کنن
دردسر شبیه سازم نداره
از تمام پتانسیل سخت افزار هم به درستی استفاده میشه