Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Patrick Soderlund می گوید: "Frostbite 2 برای نسل بعد طراحی و ساخته شده است. "

Frostbite-2-Logo.jpg

Patrick Soderlund مدیر عامل اسبق DICE بیان کرده است که موتور به کار گرفته شده در بازی های Battle*Field 3 و Medal of Honor: Warfighter قدرتی فراتر

از آنچه که گیمران تصور میکنند دارد.

Gamasutra از ایشان پرسیده است که " آیا هدف شما از ابتدا کیفیت بهتر این بازی (Battle*Field 3) بر روی ورژن PC این بازی بوده است" ؟

Soderlund پاسخ داده است: "بله, من با شما موافق هستم-در کل Frostbite 2 برای نسل بعد ساخته شده است. ما قصد داریم با این موتور چیزهایی در مقیاس

بزرگتر بسازیم. بدون شک آنچه که شما در Battle*Field 3 نهایت قدرت این موتور نیست. این آغاز راه است, راهی که ما آن را شروع کردیم و در حال پیشروی در آن هستیم.

اما برای حرکت کردن در این راه باید تکنولوژی داشته باشیم که به ما در آنچه که قرار است در آینده اتفاق بی افتد اعتماد به نفس دهد. انیمیشن یکی از ارکان اصلی می باشد

که ما نمی خواهیم در آن کوتاهی کنیم. اما چگونه می توانیم نه تنها یک گام کوچک بلکه یک جهش بزرگ در انیمیشن ایجاد کنیم؟ " او افزود: "این سوال ما را به سمت

جذب و گردآوری تیم فیفا سوق داد, تیمی که یک سیستم پیشرفته انیمیشن دارد. صدا بخش دیگر کار ما می باشد. و بعد از آن بخش های تخریب و رندرینگ. تخریب قسمت

جذاب و نفس گیر کار است."

این موتور همچنین در بازی Need for Speed: The Run نیز بکار گرفته شده است.

منبع

همچنین در خبری دیگر که بر روی سایت قرار گرفته است آقای Yoshiaki Hirabayashi گفته است : " طول داستان رزیدنت ایول 6 طولانی تر و قابل توجه تر از

رزیدنت ایول 5 خواهد بود.

آخرین ویرایش:
اگه اینطوره که اوکی >:d<
ولی 1% هم از دایرکت 11 بهره نبرده بود بازی !
نو آفِنس :d
چقدر ویرایش میکنی پُستت رو ! :d
گرفیکش تو حلقت :d با اینکه تو میگی بهره نبرده و بازی هم بهینه هست مسلما بازم یه 580 میخواد . گرافیکش خارق العاده بود و هست . حتما باید مثل بتمن تسلیشن داشته باشه ؟ :-/ تا شما راضی بشین :d ؟

انجین نسل بعد >:d<
54522794593473330246.jpg
کلا اون تریلری که قبل از بازی نمایش داده شد.خیلی با بازی نهایی فرق داشت.
کسی این صحنه رو تو بازی دید؟:d
26353005739027292323.jpg

آخرین ویرایش:
الان بتلفیلد رو بیخیال
بریم سراغ مترو ببینیم ویدیو های گیم پلی شبیه بازی اصلی میشه یا نه :d
مبارزه با اون هیولاهه، اون تیکه که سوار قطار میشه، اون تیکه که یوشکی میره جلو توی تاریکی تا گاتلین گان رو بر میداره و .... :d

یعنی جان من از هلیکوپتر پوکه نمیریزه روی PC ؟!!!! عججججججججب حال گیریه ها. من PC قدرتمند ندارم فکر کردم روی کنسول حذف کردن اینا رو :دی اینجوری باشه ناجوره که. باید برم یه پی سی قدرمتند پیدا کنم ببینم جریان از چه قراره. شاید روی تنظمات Ultra بیاد. نمیدونم. اصلا بزرگترین اشتباه دایس همین گذاشتن سینگل تو بازی بود که مطمئن هستم همش تاثیرات فشار EA بوده.

دیدم دوستان دارن سر سینگل بازم بحث میکنن. برادر من بخش سینگل بازی کلا اسکریپت شده بود. به غیر از بعضی جاهای خیلی محدود مثل تخریب پذیری ها توی مراحل فرانسه. اون ساختمان هتل (فندق) هم اسکریپت بود. حتی اون که گلوله اسنایپتر میخوره لوله سوراخ میشه هم اسکریپت بود. رو کسول هم هست :دی

یعنی جان من از هلیکوپتر پوکه نمیریزه روی PC ؟!!!! عججججججججب حال گیریه ها. من PC قدرتمند ندارم فکر کردم روی کنسول حذف کردن اینا رو :دی اینجوری باشه ناجوره که. باید برم یه پی سی قدرمتند پیدا کنم ببینم جریان از چه قراره. شاید روی تنظمات Ultra بیاد. نمیدونم. اصلا بزرگترین اشتباه دایس همین گذاشتن سینگل تو بازی بود که مطمئن هستم همش تاثیرات فشار EA بوده.

دیدم دوستان دارن سر سینگل بازم بحث میکنن. برادر من بخش سینگل بازی کلا اسکریپت شده بود. به غیر از بعضی جاهای خیلی محدود مثل تخریب پذیری ها توی مراحل فرانسه. اون ساختمان هتل (فندق) هم اسکریپت بود. حتی اون که گلوله اسنایپتر میخوره لوله سوراخ میشه هم اسکریپت بود. رو کسول هم هست :دی
راه آخر: مسخره کردن همه ...

Attachments

• 20j21ye copy.jpg
    20j21ye copy.jpg
    114.4 KB · مشاهده: 82
آخرین ویرایش:
راه آخر: مسخره کردن همه ...
نه باو این بهتره:
ke03yljt98yi7kjeoz69.jpg
ولی جدا از شوخی نور پردازی بازی فوق العاده کار شده بود.تنها مشکل بازی این بود که بیش از حد به گرافیک بها داده بود و از بقیه قسمتا غافل بود

Frostbite 2 که اصلن موتور خوبی نبود. شدیدن مشکل داشت، باگ های موتورش واقعن رو اعصاب بود. خیلی جاها رو هم که اصلن برنامه سازی نکرده بودن. برای مثال Crysis 2 رو که شدیدن همیشه سرش بحث هست مثال میزنم. به مراتب موتور بهتری داشت. اگر از BF3 تخریب پذیری رو میگرفتی عملن هیچ نکته مثبت دیگه ای نداشت که بخواد بهش بنازه.
توی محیط سینگل البته اینارو میگم در بخش آنلاین کمی ماجرا فرق میکرد ولی در بخش آنلاین هم موتور خیلی خوب عمل نمیکنه و اصلن موفق نیست.
خیلی از جاهای موتور بازمونده معلومه که حسش نیمده کدنویسی کنند.

اما در کل FB2 کلن بر مبنای DX10 و DX11 هست و اصلن DX9 رو ساپورت نمیکنه برای همین بود که BF3 روی XP اجرا نمیشد. موتور بر مبنای DX10 هم هست نه DX11 . . .
ببین بیشتر باگهای گزارش شده توسط پچ رفع شد یکسری مشکلات آنلاین هم که به خاطر اوریجین بود.
جواب بولد شده:
حوصله ندارم توضیح بدم فکر می کنم همین کافی باشه.
معلومه فقط یک تخریب پذیری شنیدی فکر کردی همه چی همینه.

ولی جدا از شوخی نور پردازی بازی فوق العاده کار شده بود.تنها مشکل بازی این بود که بیش از حد به گرافیک بها داده بود و از بقیه قسمتا غافل بود
جدا از شوخی نظر من در مورد بتلفیلد:
فیزیک، ضعیف تر از بد کامپنی 2 !
نورپردازی عالی
تکسچر اسلحه ها و ادما عالی
تکسچر محیط خوب، بعضی جاها ضعیف
افکت نو و گرد خاک و انفجار خیلی خوب
در کل گرافیک خوب ( با فرض بر اینکه کرایسیس 1 عالی و کرایسیس 2 با دایکرت 11 خیلی خوب باشه )
داستان عین بقیه fps های usual
گیم پلی هم معمولی (سینگل)

نسل بعد:

sotd26-620x348.jpg

sotd9-620x347.jpg

باگ هم زیاد داره :d
sotd3-620x384.jpg

sotd6-620x347.jpg

sotd21-620x348.jpg

ولی در کل این بازی نقطه عطفی برای PC بود در زمینه گرافیک وارزش هزینه کردن روی سخت افزار PC رو داره به نظر من

نورپردازی عالی
در کل گرافیک خوب ( با فرض بر اینکه کرایسیس 1 عالی و کرایسیس 2 با دایکرت 11 خیلی خوب باشه )
گیم پلی هم معمولی
اره دقیقا همینا هستن فقط هوش مصنوعی بازی فجیع ضعیف بود!
میرفتی کنار دشمنا و بهت یه کلاشنیکف میدادن و میگفتن بنده رو تیر بارون بفرمایید!
یا مثلا مبارزات تن به تنشون خیلی آبگوشتی بود! یارو وایمیساد و مثل اسب کتک میخورد!
اره منم از BC2 خیلی بیشتر خوشم اومد

ابته کوروش راست میگه کم از این اختلاف ها نبود اگه یادتون باشه تو تریلر فندوق وقتی اسنایپر تیر میزد به لوله ها لوله ها سوراخ می شدند و هوا از داخلش خارج می شد !:d

من همین پریروز بازی کردم.. اسنایپر تیر میزد به لوله ها دود ازش میومد بیرون.... چجوری ندیدینش نمیدونم!
------------
جالبه همه یهو برنامه نویس شدن و یه کم دیگه پیش بره میگن چنتا انجین هم طراحی کردیم!‍‌:دی
frostible2
Dafuq Dude?!
-----------
واقعا گرافیک خیره کننده ای داره بازی دیگه بی انصافی نکنید.... تو Kharg Island که اصلا نور مستقیم میخوره به دوربین من عرق میکنم از گرما!‌:دی مثال زدنی طراحی شدن
69889249107013895372.jpg
بچه هایی که بازی کردن میدونن اینجا چه اتفاقی میفته :دی (rush)
24655414227250648371.jpg
اولین بار این صحنه رو دیدم نفسم رفت

من همین پریروز بازی کردم.. اسنایپر تیر میزد به لوله ها دود ازش میومد بیرون.... چجوری ندیدینش نمیدونم!
------------
جالبه همه یهو برنامه نویس شدن و یه کم دیگه پیش بره میگن چنتا انجین هم طراحی کردیم!‍‌:دی

Dafuq Dude?!
-----------
واقعا گرافیک خیره کننده ای داره بازی دیگه بی انصافی نکنید.... تو Kharg Island که اصلا نور مستقیم میخوره به دوربین من عرق میکنم از گرما!‌:دی مثال زدنی طراحی شدن
69889249107013895372.jpg
بچه هایی که بازی کردن میدونن اینجا چه اتفاقی میفته :دی (rush)
24655414227250648371.jpg
اولین بار این صحنه رو دیدم نفسم رفت

نور پردازی این متور فوق العاده طبیعی و قشنگ هست! من تو کات سنس های BF3 که دقت میکردم میدیدم واقعا نورپردازی عالی داره ولی من تریلر های Dead Space 3 رو که دیدم اصلا متوجه نشدم که با Forsbite 2 ساخته شده انتظار گرافیک بیشتری رو داشتم. شاید تو PC باز جریان فرق کنه و قضیه BF3 بشه امیدوارم.

نورپردازی عالی
گیم پلی هم معمولی (سینگل)

آهان ! اصل مسئله همینه ! این که گرافیک ب ت ل 3 در بهترین حالت میشد گفت خوبه و تمام !!

با اون تبلیغاتی خرکی که کردن ، ملت انتظار داشتن یه انقلابی مثل کرایسیس 1 تو زمان خودش اتفاق بیوفته ...

ولی آخرش معلوم شد سازنده ها به جای پولیش کردن گرافیک بازی مشغول پولیش کردن تریلر ها و عکساش بودن !!

Patrick Soderlund می گوید: "Frostbite 2 برای نسل بعد طراحی و ساخته شده است. "

کی نمی دونست ؟:d

بتل 3 واقعا چیز خفی بود از لحاظ گرافیک و انیمیشن ولی دیگه نباید تو این نسل انتظار داینامیک بودن رو داشت همه چیز اسکریپ شده بود ولی واقعا عالی بود .
تا ببینیم نسل بعد چه می کنه DICE با این موتور قدرتمندش :d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or