Free Games with Plus | PS4

شرلوک قبلا مجانی شده بود برای ps4 فکر کنم یا ps3 بود یادم نمیاد ولی همین نسخه بود. اون یکی هم چیزه شاخی نیست که میگین گلد خیلی بهتره . ولی این ماه برا ps3 خیلی ضایع بود یه بازی برای هشت سال قبلو مجانی کردن :| بازی های ویتا هم کلا تو دیوارن یعنی دیگه چیزی نمونده فقط پرسونا چهار و دانگارونپا هارو بدن کلا میتونن ویتا رو حذف کنن از لیست پلاس :| کلا ماه خوبی نیستش :(

انصافا لیست بازی های مورد انتظارت از ویتا خیلی کمه ...

الان فقط ۵ تا altelier هست
Akiba's trip
3 تا blazblue
criminal girls
Croixleur sigma
Deception iv
Demon gaze
Disgaea 3-4
Dungeon travelers
2تا hatsune
5 تا hyperdimension
Little big planet
Persona dancing
3تا one piece
Ragnarok odyssey
3تا samurai warriors
Srnran kagura
Sao lost song
Tales of heart
فقط بازیایی که روی ویتا خیلی حال میده رو نوشتم و نداشتمشون ... بدبختی اینه که اکثرشون اصلا زیر ۴۰ دلار نمیان
تازه لطف کردن اکیبااستریپ رو کردن ۲۰ تا ...
................

سونی دیگه اصلا سونی نسل قبل نیست به شدت بوی پول پرستی داره ازشون بلند میشه .... به نظر من الان بدترین چیزی که از سونی میبینم ..این بازیای مجانی نیست ... بدترین چیز و چیزی که واقعا ملت باید بهش اعتراض کنن اینه که چرا چیزی رو که من قبلا خریدم پولش رو دادم ...باید دوباره برای ps4 بخرمش .. این رسما دزدیه

یا ملت، این Broforce بی نظیره بی نظیر :دی تو دانلود و بازی کردنش یه لحظه هم به خودتون شک وارد نکنید :دی من خودم از مخالفین سرسخت بازی های ایندی هستم و کلا خوشمم نمیاد ازشون ولی این Broforce اصلا یه چیز دیگست :دی ایندی نیست، از صدتا AAA بهتره :دی

گرافیک بازی و سیستم تخریب پذیری و فیزیکش خارق العاده هست :دی اصلا امکان نداره بشینید بازی کنید و از خنده منفجر نشید :دی مثل 99 درصد این بازی های ایندی مزخرف هم الکی نیومده بازی رو نافرم و بدشکل سخت کنه که بگه آره الد اسکول هستیم و فلان :دی

خلاصه خواستم بگم که یکی از بهترین بازی های سال رو تو دستاتون بصورت رایگان دارید :دی همین الان بگیرید و بشینید بازی کنید و لذت تمام و کمال ببرید :دی

تروبخدا نگاه این اسکرین شات بکنید :دی دلتون میاد دانلودش نکنید؟ :دی از فیها تا خالدون بازی و محیطش رو میشه نابود کنی :دی:

broforce_3_605x.jpg
بازی از دو دسته هم پشتیبانی میکنه؟یعنی میشه دو نفره انجام داد؟

یا ملت، این Broforce بی نظیره بی نظیر :دی تو دانلود و بازی کردنش یه لحظه هم به خودتون شک وارد نکنید :دی من خودم از مخالفین سرسخت بازی های ایندی هستم و کلا خوشمم نمیاد ازشون ولی این Broforce اصلا یه چیز دیگست :دی ایندی نیست، از صدتا AAA بهتره :دی

گرافیک بازی و سیستم تخریب پذیری و فیزیکش خارق العاده هست :دی اصلا امکان نداره بشینید بازی کنید و از خنده منفجر نشید :دی مثل 99 درصد این بازی های ایندی مزخرف هم الکی نیومده بازی رو نافرم و بدشکل سخت کنه که بگه آره الد اسکول هستیم و فلان :دی

خلاصه خواستم بگم که یکی از بهترین بازی های سال رو تو دستاتون بصورت رایگان دارید :دی همین الان بگیرید و بشینید بازی کنید و لذت تمام و کمال ببرید :دی

تروبخدا نگاه این اسکرین شات بکنید :دی دلتون میاد دانلودش نکنید؟ :دی از فیها تا خالدون بازی و محیطش رو میشه نابود کنی :دی:

broforce_3_605x.jpg
واقعاً عالیه این بازی! :دی البته من توی PC بازی کرده بودم، ولی کلاً هر کسی که Plus داره و هنوز این رو بازی نکرده، چیز محشری رو از دست داده!
مرد مومن راجع به همه چی گفتی به جز اصل کار یعنی کاراکترها! :دی بازی یه معجون عجیبی از نوستالژی هست و انواع و اقسام کاراکترهای بزن بهادر و لات و قهرمان فیلم های مختلف (با تأکید بیشتر روی فیلم های دهه های 80 و 90) رو داره. از Rambo و John McClane (از Die Hard) و Indiana Jones تا Terminator و Mad Max و ... هرکدوم هم با اسلحه ها و قدرت های مخصوص خودشون. :دی

واقعاً عالیه این بازی! :دی البته من توی PC بازی کرده بودم، ولی کلاً هر کسی که Plus داره و هنوز این رو بازی نکرده، چیز محشری رو از دست داده!
مرد مومن راجع به همه چی گفتی به جز اصل کار یعنی کاراکترها! :دی بازی یه معجون عجیبی از نوستالژی هست و انواع و اقسام کاراکترهای بزن بهادر و لات و قهرمان فیلم های مختلف (با تأکید بیشتر روی فیلم های دهه های 80 و 90) رو داره. از Rambo و John McClane (از Die Hard) و Indiana Jones تا Terminator و Mad Max و ... هرکدوم هم با اسلحه ها و قدرت های مخصوص خودشون. :دی

کاراکتر های بازی و قابلیت هاشون که خارق العاده هستند و بزرگترین نقطه قوت بازی هستند :دی فکر میکردم لازم نیست به این مورد اشاره کنم :دی اسم هاشون هم عالیه :دی BRObocop، Brombo و BRO in Black و .... :دی

این صداگذار بازی هم عالیه :دی یعنی اوج خندست :دی وقتی از ته دل جیغ میزنه GO GO GOOOOOOO یعنی نابود میشم =)) :دی

- - -ویرایش - - -

ار وضعیت سختی تروفیها خبر داری؟

کلا 9 تا تروفی بیشتر نداره و منم زیاد تو کار تروفی و این چیزاش نیستم :دی بلواقع اصلا این تروفی و مسائل مربوطه اش مهم نیست برام :دی

حالا کل اینا به کنار افت فریم های بازی منو کشته:d
یعنی من موندم چطوری این بازی افت فریم های به این فجیعی داره

Sent from my Xperia Z2

آره بازی یکم افت فریم هاش خیلی زیاده که امیدوارم با آپدیت درستش کنن، البته نگاه به گرافیک 16 بیتی بازی نکن، هوش مصنوعی خیلی جالب و فیزیک و تخریب پذیری خیلی سنگینی داره که بازی رو کلا سنگین میکنه ولی خب بازم دلیل نمیشه :دی

احتمالا با اطلاع رسانی ملت یه آپدیت بدن براش :دی چون بازی خیلی رو سرعت میچرخه :دی

آره بازی یکم افت فریم هاش خیلی زیاده که امیدوارم با آپدیت درستش کنن، البته نگاه به گرافیک 16 بیتی بازی نکن، هوش مصنوعی خیلی جالب و فیزیک و تخریب پذیری خیلی سنگینی داره که بازی رو کلا سنگین میکنه ولی خب بازم دلیل نمیشه :دی

احتمالا با اطلاع رسانی ملت یه آپدیت بدن براش :دی چون بازی خیلی رو سرعت میچرخه :دی
یکم خیلی زیاده؟:d

هوش مصنوعی چی برادر همش یه جا وایسادن تا دیدنت تیر میزنن دیگه. حالا چی بشه چند تا از بروبچ انتهاری بدون سمتت:d
تخریب چند تا پیکسل هم فکر نمیکنم خیلی قدرت بطلبه.
افت فریم این بازی روی PS4 مضحکه، این بازی روی PS3 هم نباید افت فریم داشته باشه

60فریم هم نیست، هست؟ چون حس 60فریم نمیده اصلاً
................
ببخشید حرفام ربطی به این تاپیک نداره ولی باید میگفتم دیگه:)

دوستان من پلاس ندارم...الان میتونم بازیهایی که رایگان هستن رو انتخاب کنم که بعدا که پلاس گرفتم دانلودشون کنم و بازیشون کنم ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or