دوست عزیز من 74 درصد که شد بازی تموم شد . مراحل آخرش همونی هست که یه دایره قرمز دوبالت میکنه . بعد که تموم شد یه عده تشویقت میکنن و وارد کاخ رئیس جمهور میشی درسته ؟آقا منم بازی رو چند روز پیش تموم کردم و به نظرم یکی از بهترین عنوانهایی بود که این چندوقته روی پلاس اومده
فقط اون آخرای کار فریم ریت بازی از توی دیوار هم اونورتر بود. یعنی سر باس آخر رسما بازی اسلوموشن میشه! خداییش موندم چطوری سونی اجازه داده بازی با همچین وضعیت افتضاح تکنیکیی اصلا روی PS4 عرضه بشه.
اره ولی همون مرحله 0 میتونی با کشتن افراد تو کاخ سفید یه طور دیگه هم پایان میبینیدوست عزیز من 74 درصد که شد بازی تموم شد . مراحل آخرش همونی هست که یه دایره قرمز دوبالت میکنه . بعد که تموم شد یه عده تشویقت میکنن و وارد کاخ رئیس جمهور میشی درسته ؟
منظورت همون جایی هست که نوشته ها میاد . قبلش وارد دفتر رییس جمهور میشه ؟
بله خودشه.دوست عزیز من 74 درصد که شد بازی تموم شد . مراحل آخرش همونی هست که یه دایره قرمز دوبالت میکنه . بعد که تموم شد یه عده تشویقت میکنن و وارد کاخ رئیس جمهور میشی درسته ؟
درسته اعلام شده:بچه ها ظاهرا Zombi برای ماه بعد مجانی شده اگه اشتباه نکنم همونی بود که انحصاری wii u بود و بازی بسیار خوبیه
همچینم بد نیست !کمرم شکست از این حجم بازی های سنگین...
کاشکی همون ایندی های خوب رو میداد بجای این پیس اف گاربج Zombi... صدتا امثالZombi رو به یه فریم از Broforce و Transistor و Velocity و امثالهم عوض نمیکنم
20گیگ ناقابلهزامبي حجمش حتما خداست اره؟
یعنی اینقدر اشغاله؟یادمه دوستان کپی پرست و همیشه در صحنه موفع رونمایی وی یو همه منتظر بودن وی یو هک بشه برن زامبی یو بازی کنن
یعنی اینقدر اشغاله؟یادمه دوستان کپی پرست و همیشه در صحنه موفع رونمایی وی یو همه منتظر بودن وی یو هک بشه برن زامبی یو بازی کنن|ZombiU به حدي مزخرفه كه منتقد ها تحويل نگرفتن !
يه بيلي كلنگي چوب بيس بالي چوبي چماقي مي گيري دستت و هي زامبي مي كشي !
مشكلات تكنيكي هم فراوان داشت !
DEAD STAR هم كه به نظر بازي جالبي نمياد پس اين ماه كامل سوخت !
یعنی اینقدر اشغاله؟یادمه دوستان کپی پرست و همیشه در صحنه موفع رونمایی وی یو همه منتظر بودن وی یو هک بشه برن زامبی یو بازی کنن
اون ديگه از جوهايي بود كه ملت دادن