Free Games with Plus | PS4

اینقدر تعریف کردید BroForce رو دانلود کردم
عالیه در یک کلام :دی
واژه ی بهترش میشه فوق العاده Bad A*ss :d
تخرییب پذیریش واقعا حس بزن بهادری میده به آدم ، جیغ زدن های ملت وقتی آتیش میگیرن خیلی خووبه :))
در کل حتما بگیریدش بازی خیلی خووبیه :دی

• Like
Reactions: pooyan8683
اینقدر تعریف کردید BroForce رو دانلود کردم
عالیه در یک کلام :دی
واژه ی بهترش میشه فوق العاده Bad A*ss :d
تخرییب پذیریش واقعا حس بزن بهادری میده به آدم ، جیغ زدن های ملت وقتی آتیش میگیرن خیلی خووبه :))
در کل حتما بگیریدش بازی خیلی خووبیه :دی

افت فریم های بازی نابود کنندست :| خدا کنه یه آپدیت خوب بدن چون من دلم نمیاد با وجود تموم کردنش ولش کنم و دلم میخواد بازم بازی کنم، بازی مراحل آخر عملا فریم میومد تا 1 و 2 :| بخصوص اگه یهو کاراکتر BRO In Black گیرت بیاد و با اون اسلحه تخریب کننده قوی اش بازی فریم اش داغون میشه :|

باس آخر بازی یعنی مبارزه با Satan یکی از اپیک ترین مبارزه های بازی هست، خیلی عالیه طراحی مراحل و گیم پلی بازی :دی کاراکتر ها هم که گل سرسبد :دی

افت فریم های بازی نابود کنندست :| خدا کنه یه آپدیت خوب بدن چون من دلم نمیاد با وجود تموم کردنش ولش کنم و دلم میخواد بازم بازی کنم، بازی مراحل آخر عملا فریم میومد تا 1 و 2 :| بخصوص اگه یهو کاراکتر BRO In Black گیرت بیاد و با اون اسلحه تخریب کننده قوی اش بازی فریم اش داغون میشه :|

باس آخر بازی یعنی مبارزه با Satan یکی از اپیک ترین مبارزه های بازی هست، خیلی عالیه طراحی مراحل و گیم پلی بازی :دی کاراکتر ها هم که گل سرسبد :دی

آخ خوب شد گفتی افت فریم شدیدا داغون....اگر با یه اپدیت درست کنن دیگه بازی صد در صد تکمیل میشه...یعنی جایی که چندتا چیز باهم میترکه عملا فریم نابود میشه
رو پی سی با اینکه هزار بار تمومش کردم ولی بازم برام تازگی داره یکی از بهتریناست این لعنتی تجربش نکنید عمرتون برفناست....

آقا منم بازی رو چند روز پیش تموم کردم و به نظرم یکی از بهترین عنوان‌هایی بود که این چندوقته روی پلاس اومده :دی

فقط اون آخرای کار فریم ریت بازی از توی دیوار هم اونورتر بود. یعنی سر باس آخر رسما بازی اسلوموشن میشه! خداییش موندم چطوری سونی اجازه داده بازی با همچین وضعیت افتضاح تکنیکیی اصلا روی PS4 عرضه بشه.

بازی خیلی بد و ناشیانه از PC به PS4 پورت شده، یه آپدیت درست و حسابی برای رفع این مشکل بدن میشه براحتی بهترین بازی رایگان پلاس :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or