شرلوک قبلا مجانی شده بود برای ps4 فکر کنم یا ps3 بود یادم نمیاد ولی همین نسخه بود. اون یکی هم چیزه شاخی نیست که میگین گلد خیلی بهتره . ولی این ماه برا ps3 خیلی ضایع بود یه بازی برای هشت سال قبلو مجانی کردنبازی های ویتا هم کلا تو دیوارن یعنی دیگه چیزی نمونده فقط پرسونا چهار و دانگارونپا هارو بدن کلا میتونن ویتا رو حذف کنن از لیست پلاس
کلا ماه خوبی نیستش
![]()
بازی از دو دسته هم پشتیبانی میکنه؟یعنی میشه دو نفره انجام داد؟یا ملت، این Broforce بی نظیره بی نظیرتو دانلود و بازی کردنش یه لحظه هم به خودتون شک وارد نکنید
من خودم از مخالفین سرسخت بازی های ایندی هستم و کلا خوشمم نمیاد ازشون ولی این Broforce اصلا یه چیز دیگست
ایندی نیست، از صدتا AAA بهتره
![]()
گرافیک بازی و سیستم تخریب پذیری و فیزیکش خارق العاده هستاصلا امکان نداره بشینید بازی کنید و از خنده منفجر نشید
مثل 99 درصد این بازی های ایندی مزخرف هم الکی نیومده بازی رو نافرم و بدشکل سخت کنه که بگه آره الد اسکول هستیم و فلان
![]()
خلاصه خواستم بگم که یکی از بهترین بازی های سال رو تو دستاتون بصورت رایگان داریدهمین الان بگیرید و بشینید بازی کنید و لذت تمام و کمال ببرید
تروبخدا نگاه این اسکرین شات بکنیددلتون میاد دانلودش نکنید؟
از فیها تا خالدون بازی و محیطش رو میشه نابود کنی
:
![]()
بازی از دو دسته هم پشتیبانی میکنه؟یعنی میشه دو نفره انجام داد؟
ار وضعیت سختی تروفیها خبر داری؟تا چهار نفر آفلاین میتونید راحت بازی کنید![]()
واقعاً عالیه این بازی!یا ملت، این Broforce بی نظیره بی نظیرتو دانلود و بازی کردنش یه لحظه هم به خودتون شک وارد نکنید
من خودم از مخالفین سرسخت بازی های ایندی هستم و کلا خوشمم نمیاد ازشون ولی این Broforce اصلا یه چیز دیگست
ایندی نیست، از صدتا AAA بهتره
![]()
گرافیک بازی و سیستم تخریب پذیری و فیزیکش خارق العاده هستاصلا امکان نداره بشینید بازی کنید و از خنده منفجر نشید
مثل 99 درصد این بازی های ایندی مزخرف هم الکی نیومده بازی رو نافرم و بدشکل سخت کنه که بگه آره الد اسکول هستیم و فلان
![]()
خلاصه خواستم بگم که یکی از بهترین بازی های سال رو تو دستاتون بصورت رایگان داریدهمین الان بگیرید و بشینید بازی کنید و لذت تمام و کمال ببرید
تروبخدا نگاه این اسکرین شات بکنیددلتون میاد دانلودش نکنید؟
از فیها تا خالدون بازی و محیطش رو میشه نابود کنی
:
![]()
واقعاً عالیه این بازی!البته من توی PC بازی کرده بودم، ولی کلاً هر کسی که Plus داره و هنوز این رو بازی نکرده، چیز محشری رو از دست داده!
مرد مومن راجع به همه چی گفتی به جز اصل کار یعنی کاراکترها!بازی یه معجون عجیبی از نوستالژی هست و انواع و اقسام کاراکترهای بزن بهادر و لات و قهرمان فیلم های مختلف (با تأکید بیشتر روی فیلم های دهه های 80 و 90) رو داره. از Rambo و John McClane (از Die Hard) و Indiana Jones تا Terminator و Mad Max و ... هرکدوم هم با اسلحه ها و قدرت های مخصوص خودشون.
![]()
ار وضعیت سختی تروفیها خبر داری؟
حالا کل اینا به کنار افت فریم های بازی منو کشته:d
یعنی من موندم چطوری این بازی افت فریم های به این فجیعی داره
Sent from my Xperia Z2
یکم خیلی زیاده؟:dآره بازی یکم افت فریم هاش خیلی زیاده که امیدوارم با آپدیت درستش کنن، البته نگاه به گرافیک 16 بیتی بازی نکن، هوش مصنوعی خیلی جالب و فیزیک و تخریب پذیری خیلی سنگینی داره که بازی رو کلا سنگین میکنه ولی خب بازم دلیل نمیشه
احتمالا با اطلاع رسانی ملت یه آپدیت بدن براشچون بازی خیلی رو سرعت میچرخه
![]()
دوستان من پلاس ندارم...الان میتونم بازیهایی که رایگان هستن رو انتخاب کنم که بعدا که پلاس گرفتم دانلودشون کنم و بازیشون کنم ؟؟