Free Games with Plus | PS4

سونی برای ماه march دوباره Vote to Play گذاشته
همینطور که میدونید هر کدوم از سه تا بازی زیر که رای بیشتری بیاره واسه ماه march رایگان میشه.

ykezg7mv0kx9q1v1emy9.jpg

پیشنهاد من اینه که broforce رای بدید!

سونی برای ماه march دوباره Vote to Play گذاشته
همینطور که میدونید هر کدوم از سه تا بازی زیر که رای بیشتری بیاره واسه ماه march رایگان میشه.

ykezg7mv0kx9q1v1emy9.jpg

پیشنهاد من اینه که broforce رای بدید!
منم نظرم رو همینه! البته اون وسطی رو باید ببینم چی به چیه! شاید نظرم عوض شد :d

Helldivers بازی AAA حساب میشه. بیخود غر الکی نزنید به نظر هنوز بازی های پلاس بهتر از گلده حتی با وجود تام رایدر و اساسین دیگه همه اونا رو بازی کردن. بازی های سونی هم اکثرن حالت چند نفره دارن.

بازیا اومدن رو استور و زدیم واسه وانلود امیدوارم این هل درایو عالی باشه مخصوصا واسه ۲ نفری چون واقعا کمبود بازیه ۲ نفره احساس میشه...

گویا همه درگیر تریلر انچارتد شدن از این غافل شدن :d
بازیهای این ماه هم اعلام شدن به شخصه من که راضیم:bighug::d:
Broforce, PS4
Flame Over, PS Vita
Galak-Z, PS4
The Last Guy, PS3
Reality Fighters, PS Vita
Super Stardust HD, PS3
PlayStation Plus: Free Games for March 2016 ***8211; PlayStation.Blog

بروفورس رو میدونستیم اما کاملا میتونن برن بمیرن :bighug: در مقابل بازی های فری GOLD هیچ حرفی برای گفتن ندارن. واقعا حالمو دارن بهم میزنن با این کاراشون :bighug:

بازی های گلد این ماه برای XOne، دو بازی The Lord of Fallens و شرلوک هولمز هستش.

شرلوک قبلا مجانی شده بود برای ps4 فکر کنم یا ps3 بود یادم نمیاد ولی همین نسخه بود. اون یکی هم چیزه شاخی نیست که میگین گلد خیلی بهتره . ولی این ماه برا ps3 خیلی ضایع بود یه بازی برای هشت سال قبلو مجانی کردن :| بازی های ویتا هم کلا تو دیوارن یعنی دیگه چیزی نمونده فقط پرسونا چهار و دانگارونپا هارو بدن کلا میتونن ویتا رو حذف کنن از لیست پلاس :| کلا ماه خوبی نیستش :(

شرلوک قبلا مجانی شده بود برای ps4 فکر کنم یا ps3 بود یادم نمیاد ولی همین نسخه بود. اون یکی هم چیزه شاخی نیست که میگین گلد خیلی بهتره . ولی این ماه برا ps3 خیلی ضایع بود یه بازی برای هشت سال قبلو مجانی کردن :| بازی های ویتا هم کلا تو دیوارن یعنی دیگه چیزی نمونده فقط پرسونا چهار و دانگارونپا هارو بدن کلا میتونن ویتا رو حذف کنن از لیست پلاس :| کلا ماه خوبی نیستش :(
برای PS3 داده بودن. اون یکی هم شاید بازی متای 90 نباشه اما بازی خوبی هستش. بهتره خودمون رو با این حرفا که چیز جالبی نیست دلداری ندیم :دی من خودم مثلا پول ندادم به Lord of fallen اما اگه مجانی بشه احتمال زیاد بازی میکنم. شرلوک هم روی نسل قبل بازی نکردم که روی نسل جدید اگه قسمت شد بازی کنم.

تنها دل چرکینی که از سونی دارم همین بازیای پلاسشه. درسته که وظیفه نداره به من بازی مجانی بده ولی اینکه طرحش نسبت به دوره ps3 کلا نابود شده و شدیدا افت کرده قابل دفاع نیست.
بالاخره این طرحی هست که خودشون گذاشتن و الانم نباید بزارن یه همچین فاصله ای بین طرح گلد با پلاس ایجاد بشه. بالاخره کسی که پلاس می خره هم همون قدر پول می ده که اون شخصی که گلد می خره هزینه می کنه.
انصاف نیست به بهانه جلو بودن ps4 توی فروش به درخواست کاربرانشون کاملا بی توجهی کنن.
این Lords of the fallen رو اصلا دست کم نگیرید. جدی دارم می گم. یکی از underrate ترین بازیای تاریخ گیمه. واقعا کار خوش ساختیه. چند تا باس فایت خیلی خوب و جون دار دراوردن تو همین کار اولشون.
فضای حماسی تاریک فوق العاده ای دراوردن اینا. هر کدوم از دوستان من تجربه کردن لذت بردن با اینکه دارک سولز بازن ولی تایید کردن که این کار با اینکه در حد
سری سولز نیست اما کار به یادماندنی هست که به تیم سازندش باید تبریک گفت.من خیلی دوست دارم بگیرمش ولی هم فیزیکیش خیلی گرونه هم دیجیتالیش از 60 دلار تکون نمی خوره ( جالبه تو استو مایکروسافت 40 دلاره ) .
من نمی دونم این چه وضع قیمت گذاری بازی دیجیتاله. بابا لااقل بازی پلاس نمی دی لااقل یه price drop روی این بزن بعد از این همه مدت.60 دلار اخه؟!

crime and punishment هم کار خوبیه. همون فضای لندن کافیه ادمو ببره تو رویا.

تازه یادم رفت بگم دو بازی ای که روی X360 میده، هر دو به صورت BC روی Xbox One هم قابل بازی هستن. =)) خدایی دمشون گرم. واقعا نمیدونم چی بگم به سونی. هیچی به ذهنم نمیرسه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or