حالا شما دعا کن بیاد با بقیش چی کار داریاونا از اول قرار بوده اینطوری بشن.این قرار نبود همون اول بیاد.ولی چه بهتر که بیاد:d
Journey نمیاد
بازی ها یا به صورت Day 1 میان، یا بعد از چندماه میان!نمیان یکی دو هفته بعد از عرضه بزارن که
اونم وقتی برا پلاس تخفیف زده بودن
مثلا احتمالا یکی از بازی های ماه بعد Galak-Z یا یه چی تو همین مایه هاست که هفته دیگه( هفته اول آگوست و روز اوندن بازی های پلاس ماه بعد ) عرضه میشه
البته نمیدونم خودسون چیزی رو تایید کردن یا نه، ولی احتمالش زیاده! چون این شرایط تخفیف و پیشخرید و اینا هم نداره بازی!![]()
اِ !Galak_Z که مطمنا نیست چون جزو لیست play 2015 هست تازه تخفیف هم قراره بخوره برای پلاس:d
PlayStation Store PLAY 2015 Starts Tuesday ***8211; PlayStation.Blog
سه شنبه هفته ی بعد برداشته میشن و بازی های جدید قرار میگیرندوستان باری های این ماه ریجن 1 کی برداشته میشن ؟ کسی دقیق میدونه ؟ معمولا کی برداشته میشه طبق روال ؟
اصلا من نک رو میخوام که دقیقا به فحش بکشمشون[MENTION=31999]Akiba[/MENTION]
سر همين مورد ديگه من بازي نمي خرم اميريا براي پلاس مياد يا نمياد اين جريان هم سر ترانزيستور شد كه بازي خودش اومد :d
اقا يه SLEEPING DOGS بدن خيلي خوفه :d چون تا حالا بازيش نكردم ولي هميشه خواستم بدونم چيه !
از KNACK هم بكشيد بيرون چون شايد دادنش خوب باشه ولي سيل فحش ها ميره سمت سوني !
باز BLACK FLAG يه چيزي !![]()
tlou remastered![]()
واقعا کسی هست که اینو بازی نکرده باشه؟ حداقل یه چیزی بدن که کمتر کسی بازی کرده باشه. من دوست دارم بازی آرکید خفن بدن.
نمیان بازی aaa جدید بدن که:d
احتمال اینفیموس هم زیاده
اگه اونم بدن بازم بخوره تو سرشون. بازی ای که در اوایل ورود PS4 اومده و 99% ملت به خاطر نبود بازی خریدن و بازی کردن. حالا یا خوب یا بد.![]()
گزینه هایی خوب میتونه ریمن و نک و سگ های خفته و اینجور چیزا باشه که درصد کمی بازی کردن.