Free Games with Plus | PS4

لعنت بهتون LBP3 رو بدین دیگه :| حالا خوبه نسخه ی اول و دومش مجانی شده بود ، اولیش تو Welcome Back و دومیش هم معمولی .
لیمبو رو تا حالا بازی نکردم خیلی جالبه نه ؟ :دی
اسنشن رو شونصد بار تموم کردم الانم فیزیکیش رو دارم :| یاد PS3 به خیر ، بتلفیلد 3 رو مجانی کردن یه بار :|

با این که لیمبو رو روی ۳۶۰ رفتم ولی اینجا روی نسل بعد هم میخوام دوباره برم بسی کیف میکنه ادم بقیه بازی ها رو نمیدونم چجورین ولی حتما میگیرمشون

ماه بدی نیست نسبتا...
لیمبو که 100 بار تموم شده ولی هنوز جذاب و زیباست...
لارا کرافت که عالیه. البته تجربش نکرذم ولی قطعا اینماه تجربش میکنم
SoundShape چه بازی ای هست دقیقا؟ میشه یکی مقداری اطلاعات بده؟ فقط یادمه یک سال VgA بهترین بازی Handheld شد..

وای خدا sound shapes
واقعا برا ایندی بازی مثل من یه نعمته :d لیمبو هم که قبلا زیاد رفتم با این حال ارزششو داره
لارا کرفتم نظری دربارش ندارم ولی در کل ماهه خوبیه فقط ای کاش لیتل یا لفت بیهایند هم بود :(

یکی دو هفته پیش بود میخواستم limbo و sound shapes رو بگیرما! :دی بخیر گذشت! :دی#:-s

حالا شاید اینجا خیلی جاش نباشه اما یه مشکلی که استور داره همینه!
خب عزیز دل برادر دزد که نیستی سونی جان! یکی Plus داره روحش هم خبر نداره مثلا فلان بازی فری میشه یا تخفیف میخوره میاد میگیره بعد تو اون ماه .... :| خب واسه کسی که داره پلاس و می خواد چیزی بخره که در آینده ( حداقل تا ماه بعد ) تخفیف یا محانی شه قبل از خرید یه تذکری چیزی بده!
بار ها برای خودم و دوستان پیش اومده بازی رو خریدن ۱۵ دلار تخفیف خورده دو روز بعدش ۲ دلار :|

خب عزیز دل برادر دزد که نیستی سونی جان! یکی Plus داره روحش هم خبر نداره مثلا فلان بازی فری میشه یا تخفیف میخوره میاد میگیره بعد تو اون ماه .... :| خب واسه کسی که داره پلاس و می خواد چیزی بخره که در آینده ( حداقل تا ماه بعد ) تخفیف یا محانی شه قبل از خرید یه تذکری چیزی بده!
بار ها برای خودم و دوستان پیش اومده بازی رو خریدن ۱۵ دلار تخفیف خورده دو روز بعدش ۲ دلار :|

اینکه خوبه. دو هفته قبل از فری شد گرند زیرو تخفیف داده بود. کلی هم تبلیغ که آقا بیا بخر بهترین فرصت ما هم خریدیم. دوهفته بعد:

من:|
سونی:d

من پی بردم اگر آنچارتد4 رو Day1 هم بزارن باز ملت ناراضین! :d :-"
---
دیگه این هرجایی که تخفیف میزنند هست! نمیتونند بگن صبر کنید نخیرد میخوایم تخفیف بزنیم که! :d
یا باید یه نگاه به تقویم انداخت دید مناسبتی چیزی هست که تخفیف بزنند رو بازی ها یا نه! (مثل همین Summer Sale که البته هر سال از اول July شروع میکردن نه آخرش:[ )
یا هم که... شانسه دیگه! :d
فقط PSN و خریدای دیجیتالی نیست! توی خارج از دنیای دیجیتال هم این چیزا هست! :d

بازیای این ماه واقعا عالی هستن بازیای لیمبو که خیلی عالیه ولی قدیمیه اما من رو 360 نصفه نیمه ولش کردم و الان کاملا برام تازگی داره بازیش:bighug:

لارا کرافت هم به نظر بازی جالبی میاد از ویدیوهایی که دیدم جذاب بود برام و حتما میگیرمش. Stealth inc نسخه اولش رو که اونهم برای پلاس اومد بازی کردم واقعا شاهکاره و بعضی معماهاش واقعا مخ میترکونه.

ساندشیپ هم واقعا شاهکار هست و خلاقیت موج میزنه توش. یه بخش مرحله سازی هم داره که معرکه هست.

دوستان از castlestorm غافل نشید من رو گلد یکم بازیش کردم خیلی گیم پلی بامزه ای داره و سرگرم کننده ست از اون تیپ بازیایی هست که رو ویتا هم خیلس میچسبه:x

من که راضی هستم هیچ کدوم رو هم قبلا بازی نکردم :d
ولی خدا کنه نت اذیت نکنه چند وقته به استور وصل نمیشه:(
ماه قبل که همش سر کار بودم وقت نکردم دان کنم
ولی در هر صورت یه جوری ردیفش میکنم نمیزارم این ماه هم از دستم بره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or