Free Games with Plus | PS4

يعني بايد نسخه فيزيكي بازي هم داشته باشم تا بتونم بازي كنم يا با همين هم ميشه در حد demo بازي كرد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

ببین این نسخه ی رایگان پلاس فقط یک حالت دمو ه. یعنی بهت چند ماشین و چند مسابقه میده و خوشت اومد میری بازیتو به بازی اصلی اپگرید میکنی (60 دلار فکر کنم) یا میری نسخه فیزیکیشو میخری :دی
نسخه دمو ئه که اگه خوشت نیومد الکی براش پول ندی

دوستان مگه قرار نبود لیبو و لارا کرافت و ... بیاد رفتم تو استور درایو کلاب هستش
شاید درایو کلاب واسه ماه قبله من تو باغ نیستم:d
اگه واسه ماه قله کی بازی های این ماه میاد تو استور؟

دوستان مگه قرار نبود لیبو و لارا کرافت و ... بیاد رفتم تو استور درایو کلاب هستش
شاید درایو کلاب واسه ماه قبله من تو باغ نیستم:d
اگه واسه ماه قله کی بازی های این ماه میاد تو استور؟
2 روز دیگه، یعنی چهارم آگوست.

PlayStation Plus JP - August 2015

Lara Croft and the Temple of Osiris - PS4
Atelier Meruru Plus: The Apprentice of Arland - PS Vita
Arcana Heart 3: LOVE MAX!!!!! - PS3, PS Vita
THE KING OF FIGHTERS'98 ULTIMATE MATCH - PS3
KOEI The Best Kin'iro no Koruda - PSP
Super Exploding Zoo - PS4, PS Vita
Aaru's Awakening - PS3, PS4
Kick & Fennick - PS Vita

lara croft رو دان کردم یه مقدار بازی کردم.
خیلی شبیه نسخه قبلشه ولی در کل بدک نیست ارزش دانلود کردن داره ..با اپدیتش 3 گیگ بیشتر نی

اقا من که کلا هیچی نمیوتنم دانلود کنم با این سرعت دانلودی که سرور سونی داره واسه ۲ گیگ باید ۶ روز منتظر باشم موندم چرا سرعت اینا اینطوریه من واسه دانلود معمولی ۳۰۰ سرعت دارم اصلا حال نمیده اینطوری

سلام. من یه مشکلی پیدا کردم. من قدیم دموی لیمبو رو دانلود کرده بودم ولی حالا هر چی دمو رو پاک می کنم و دوباره بازی نسخه ی کامل پلاس رو با PSX درون دستگاه می ریزم ، باز مثل دموی بازی از یه جایی به بعدش میگه برو نسخه ی کاملش رو بگیر و وقتی می رم نسخه ی کامل رو دانلود کنم می نویسه که نصبه. من بازی رو با PSX و لینکی که یکی از دوستان توی همین بازی سنتر گذاشته بود می ریزم. حالا چی کار کنم ؟؟؟؟

من یه سوالی داشتم الان که رفتم توی پلاس فقط بازی های LIMBO , LARA CRAFT رو برای PS4 گذاشته برای دانلود مگه قرار نبود SOUND SHAPE و چند تا بازی دیگه هم برای PS4 بیاد ؟

من یه سوالی داشتم الان که رفتم توی پلاس فقط بازی های LIMBO , LARA CRAFT رو برای PS4 گذاشته برای دانلود مگه قرار نبود SOUND SHAPE و چند تا بازی دیگه هم برای PS4 بیاد ؟
برو تو بخش سرچ اسماشون رو سرچ کن بعد دان کن!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or