Free Games with Plus | PS4

rocket league به صورت آفلاین بازی می کنم خیلی مسخرس. چرا اینجوریه؟ چرا حریف ندارم؟ فقط خودم هستم و هیچ حریفی نیست. زمان میده باید بزنم تو گل. اینجوری که حال نمیده.
داداش شما season بازی کن
حالت لیگ داره
میتونی تنظیم کنی یا تک به تک بازی کنی یا تا 3 تا یار هم داشته باشی

دو نفره افلاین هم داره

دوستان این بازی استیکس رو از دست ندید. اگر از سبک مخفی کاری خوشتون میاد حتما ازش لذت میبرید. سبک و سیاق محیط ها و اتمسفرش هم بشدت کلاسیک هست و ادم یاد دوران گیمری قدیم میندازه. ولی اینجوری نیست که گیم پلی و مکانیزم هاش قدیمی و از رده خارج باشند. در کل با وجود حجم کمش و رایگان شدنش حتما ارزش بازی کردن داره.

این راکت لیگ دوباره آپدیت داد خدا کنه این دفعه سروراش درست شه طعم مولتیشو بچشیم!
سیزنش که خیلی حال داد!
این بازی واسه کسایی که اهل تروفی هستن( به شخصه خودم نیستم) خیلی توصیه میشه! همیجنوری بازی میکنین تروفی میده! پلات هم داره با کلی برنز و نقره و طلا

دوستان این بازی استیکس رو از دست ندید. اگر از سبک مخفی کاری خوشتون میاد حتما ازش لذت میبرید. سبک و سیاق محیط ها و اتمسفرش هم بشدت کلاسیک هست و ادم یاد دوران گیمری قدیم میندازه. ولی اینجوری نیست که گیم پلی و مکانیزم هاش قدیمی و از رده خارج باشند. در کل با وجود حجم کمش و رایگان شدنش حتما ارزش بازی کردن داره.

ما که نفهمیدیم یکی بد میگه یکی خوب میگه. بالاخره چی؟ ارزش داره یا نه؟

من همين ديشب پلاس خريدم زدم rocket league و اپديتش دان بشه ( ساعت دانلود رايگان ) صبح بيدار شدم ديدم يه اپديت ٢ گيگى داده :|
ولى افلاينشو رفتم كلى فاز داد :) رسما معتاد شدم به بازيش :) :)
قراره كه map هاى جديدى كه ميان همه رايگان باشن :x
ولى خداييش حق اين بازى اين نيست يه تاپيك داشته باشه :|

آخرین ویرایش:
ببخشید دوستان برای دانلود کردن بازی های رایگان باید پلاس داشته باشیم??
کلا برای هر دانلودي (تم فیلم گیم و...) لازمه پلاس داشته باشيم?

ببخشید دوستان برای دانلود کردن بازی های رایگان باید پلاس داشته باشیم??
کلا برای هر دانلودي (تم فیلم گیم و...) لازمه پلاس داشته باشيم?
پلاس برای مولتی پلیر (آنلاین بازی کردن) هست و هر ماه دو سه تا بازی رایگان داره
برای دانلود تم، فیلم یا بازی های دیگه باید پولش رو بپردازید (با خرید PSN Card و شارژ کردن حسابتون) ربطی به پلاس نداره

-----------------------------
دوستان راکت لیگ ماه دیگه واسه ژاپن میاد؟؟ :d

بچه ها این driveclub رو من دانلود کردم الان وسطای دانلود اپدیتشم چجوری میشه برم فلا بازی رو افلاین انجام بدم ؟ چون الان که میری توش میگه اپدیت کن
اصن میشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or