Free Games with Plus | PS4

حالا درسته میگیم بازی AAA مثل AC نمیخوایم ولی دیگه اینجوریم نباشه دیگه :دی
این آخرین ماه پلاسم بود که خب گند زدن ! فعلا هم نمیگیرم تا MGS که واسه آنلاینش لازمه امیدوارم حداقل ماه بعد جبران کنن.

Geometry Wars 3 هم واسه PS4 هست که خوبه بقیه رو نمیدونم . اون Styx که استریم دیدم مسخره به نظر میامد
yesssssssssssssssssssssssss!بهترین ماه برای من شد این یکی:دی
از دستش ندید:x

آخه هر ماه بازی هایی که مشترک بودن بین PS4 VITA واسه هر 2 رایگان میشد این اونجوری نیست ؟
پس این ماه کاملا تو دیواره
نه متاسفانه
این بازی واسه ps4 و ps3 خیلی وقته ریلیز شده
ولی واسه ویتا هنوز ریلیز نشده همون هفته دیگه همزمان با ریلیز free میشه. مثل rocket league که واسه ps4 همین شرایطو داره.
میدونم line up این ماه اونقدرا خوب نیست ولی حداقل از ماه قبل بهتره

منم ذوق مرگ شدم البته از پست شما ! :| البته این حالی که داره پلاس میده مشابهه با کسی که انگشتشو کرده توی ...:d
یادم نمیاد سونی به کسی قول داده که بازی AAA رایگان میکنه یا اینکه کسی رو مجبور کرده باشه PLUS بخره :d
راستی وقتی پشت اون چیزه که پره دکمس میشینی (اسمش KEYBOARD) سعی کن ادب رو رعایت کنی و تراوشات اون ذهن متشنج رو بی‌هوا پیاده نکنی وسط فروم:))

سلام دوستان
اغا الان قیمت بازی resident evil HD تو استور چند دلاره، ایا ارزش خریدن داره، بد جووری رو مخم رفته که بخرمش
الان اگه بخرم دیگه تا ابد میتونم بازیش کنم دیگه، ربطی به پلاس بودن یا نبودن که نداره

آقا این Entwined مگه قرار نبود برای PS4 هم باشه؟ من چرا هرچی میگردم پیدا نمیکنم؟ تو سایت هم میرم فقط برای PS3 و Vita زده!!!

ویرایش: از طریق استور خود دستگاه برید و اسم بازی رو سرچ کنید. اونموقع میتونید دانلودش کنید روی PS4.

سلام دوستان
اغا الان قیمت بازی resident evil HD تو استور چند دلاره، ایا ارزش خریدن داره، بد جووری رو مخم رفته که بخرمش
الان اگه بخرم دیگه تا ابد میتونم بازیش کنم دیگه، ربطی به پلاس بودن یا نبودن که نداره
شما بازی رو دارین میخرین پس کلا برای خودتون هست.

پلاس ژاپن برای من یکی که خیلی دندون گیره ، به مناسبت 5 سالگی پلاس کلی بازی از جمله SFV نسخه کاملشو یا بتاشو موقع ریلیز رایگان کرده . واقعا ناامیدکننده بود پلاس US .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or