Free Games with Plus | PS4

ببخشید اینجا این سوالها رو میپرسم ولی خب بهتر و با تجربه تر از دوستان اینجا فکر نکنم باشه در ضمن خیلی وقته که دیگه تو این زمینه آپدیت نیستم و به اصرار پسرم که عکس بچگیهاش تو آواتارم هست و حالا 12 سالشه میخوام رو p4 یه اکانت PSN بسازم و از پلاس و بازی آنلاین استفاده کنیم حالا چندتا سوال برام پیش اومده که اگه ممکنه پاسخ بدید :
1- با توجه به اینکه کنسولم ریجن 2 ژاپن هست ، قبل از خرید اکانت پلاس و وارد کردن کد پلاس باید خودم تو کنسول اکانت psn بسازم ؟ اگه جواب مثبته به چه صورت و به چه آدرسی بسازم ؟؟
2- با خرید اکانت پلاس علاوه بر امکان بازی آنلاین ظاهرا میشه یه سری بازی رایگان هم دانلود کرد درسته ؟
3- پلاس ریجن 1 آمریکا بخرم خوبه ؟؟
4 - جریان این پلاسهای 14 روزه رایگان چیه که دوستان میگن ؟
5 - - گیفت کارتها فقط برای دانلود بازیهای پولی بدرد میخوره ؟؟
شرمنده اگه سوالام خیلی مبتدی و زیاده بهرحال دوست دارم حالا که میخوام به psn وصل شم از همین ابتدا اطلاعاتم رو کامل کنم و یه اکانتی بسازم که بعدا پشیمون نشم .

١.بله بايد اكانت بسازيد كه تو انجمن اموزش ساختش هست با كمي جستجو ميتونيد پيدا كنيد
٢.بله،هر ماه ٢(شايدم بيشتر) بازي رايگان براي پلاس عرضه ميشه
٣.مناسب ترين گزينه ريجن ١ يا همون امريكاست به اين هم دقت داشته باشيد كه اكانتتون هم بايد ريجن ١ باشه
٤.جريان خاصي نداره ١٤ روز رايگانه كه به نظر من بيخيالش بشي بهتره البته اين نظر شخصي منه شما خودت مختاري
٥.از گيفت كارت ميشه براي خريد بازي،تمديد يا خريد اشتراك پلاس،خريد محتواي اضافه و هر چي كه بشه به صورت ديجيتال از استور خريد.
اگه سوال ديگه اي هم داريد در خدمتيم.

میدونستید که امروز سالگرد 5 سالگی Plus هستش؟ امیدوارم به خاطر همین سالگرد، بازی های خوبی رو بده واسه پلاس. بازی های Guilty Gear و Batman arkham gate واسه ژاپن لیک شدن.

19235176476_defbb3f85f_z.jpg

میدونستید که امروز سالگرد 5 سالگی Plus هستش؟ امیدوارم به خاطر همین سالگرد، بازی های خوبی رو بده واسه پلاس. بازی های Guilty Gear و Batman arkham gate واسه ژاپن لیک شدن.

19235176476_defbb3f85f_z.jpg

تو این پنج سال واسه ویتا که خیلی خوب بود(همون سه سال ویتا):d

الان فردا اولین چهارشنبه ماه هست که طبق قول خودشون باید بازیهای جدید پلاس بیاد رو استور حالا کی معرفی میکنند خدا داند

Entwined برای PS4 هم هست.
--------------------------------------------------
متا بازی هارو براتون میزارم :
Entwined - 59
MouseCraft - 72
Styx: Master of Shadows - 70
sm7-facepalm.gif
sm7-facepalm.gif
sm7-facepalm.gif

+
هنوز نقدی برای Rocket League ثبت نشده. :دی

دوستان styx رو حتما تجربه کنید بازی خوبی بنظر میرسه تو سبک مخفی کاری. متا هم 71 هست و هیچ نقدی که کاملا منفی باشه نداره هاردکور گیمر هم حتی بهش 9 داده و با بازیهای بزرگ سبک مخفی کاری مقایسه اش کرده. خودم هم یکم گیم پلی دیدم ازش بازی جالبی بنظر میرسه و مخصوصا حالا که رایگان شده نباید از دستش داد. بنظرم سونی بعد مدتها یه بازی که کمتر از یک سال از ریلیزش میگذره رو داره میده و نسبتا عنوان تازه ای هست که مطمئنا ارزش امتحان کردن رو داره. حجم بازی هم حدود 6 گیگ هست. البته بجز استیکس و رین بقیه بازی های این ماه اصلا جالب نیستند:d

هر کی طرفدار سبک styx: Master of Shadow باشه کلی ذوق مرگ میشه:x

ماه قبل 70%تخفیف خورده بود تو استور uk چقدر با خودم کلنجار رفتم که نخریدمش
قیمت این بازی در حالت بدون تخفیف 30$ هستش

هر کی طرفدار سبک s
tyx: Master of Shadow باشه کلی ذوق مرگ میشه
:x

ماه قبل 70%تخفیف خورده بود تو استور uk چقدر با خودم کنجار رفتم که نخریدمش
قیمت این بازی در حالت بدون تخفیف 30$
دیگه ببینید پلاس داره چه حالی بهتون میده
منم ذوق مرگ شدم البته از پست شما ! :| البته این حالی که داره پلاس میده مشابهه با کسی که انگشتشو کرده توی ...:d

اینا تو گف دارن Rocket Leage رو ترول میکنن یا بازی واقعا عالیه ؟ :دی لول
PS+ July 2015: Rocket League, Styx, rain, Mousecraft, Geometry Wars 3, Entwined - Page 15 - NeoGAF

برای ژاپن بازی فایتینگ GUILTY GEAR Xrd -SIGN با متای 85 فری شده. خیلی خوبه ظاهرا ! :دی

من چطوری می تونم بازی های ژاپن رو بگیرم؟ اکانتم آمریکاس. راهی داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or