Free Games with Plus | PS4

تنها مشکل اینه که بازی رو فقط 28 روز میتونی در اختیار داشته باشی،یعنی دوتا محدوده 14 روزه پلاس رایگان اکانت ژاپن...............
اگه بخواید برای همیشه بازیها رو داشته باشید باید برای اکانت اصلی خودتون پلاس تهیه کنید.

اشتنباه مي كني داداش :d

خيلي ساده ميتوني بازي هاي رو تا 6 هفته يا حدود 42 روز يا يك ماه و نيم نگه داري :d
از اول اومدن بازي ها 2 هفته كه حساب كني بعد از اون يه 2 هفته ميشه وسط ماه ! بعد از تموم شدن اين دو هفته ميتوني اخرين روز يه دونه ديگه هم بگيري و ميتوني تا 2 هفته بعدش هم بازي كني و بازي هاي ماه بعدش رو هم بگيري پس ميشه 6 هفته :d

دوستان اين نسخه پلاس درايوكلاب تا كي روي استوره ؟!:|

اتفاقا من خيلي خوشحال ميشم بازياي ايندي رو ميزارن، بخاطر اينكه هيجان و اصل گيم رو هنوز تو اينجور بازيا ميشه ديد

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان تو تاپیک بازی من در مورد نسخه پلاسش توضیح دادم که شامل این چیزها هستش: ( طبق اعلام خود استور )

15 تا ماشین ( تو نسخه اصلی نزدیک 70 تا ماشین هستش )

داشتن 27 تا تروفی ( بازی اصلی فکر کنم 44 تا تروفی داره )

دسترسی به تمامی مسیرهای لوکیشن هند که شامل 13 تا ترک هستش( تو بازی اصلی شش تا لوکیشن وجود داره که ترک هاشم خیلی بیشتره و شامل 79 تا هستش )

داشتن بخش های افلاین و آنلاین و مدهای Tour events, customisation, replays, Photo Mode که البته به شکل محدودتری نسبت به نسخه اصلی هستش ( یعنی تمامی این مدها و بخش‌های آنلاین و آفلاینش فقط تو پیست های مربوط به لوکیشن هند هستش )

کنترل کامل بر روی تنظیمات آب و هوا

کلا این نسخه یه چیزی در حدود 25 درصد بازی اصلی هست.

آخرین ویرایش:
با این نسخه پلاسش باید حتما آپدیتشم دانلود کرد؟ یعنی بدون آپدیت اجرا نمیشه؟

چون انگار تنظیمات آب و هوا تو خود بازی اصلی بعد آپدیتش اضافه میشه، و تو این نسخه پلاسشم نوشته تنظیمات آب و هوا داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or