کجاست این مراحل؟
داشتم یه نگاه به استور مینداختم به نظرم اومد که دیگه نوبتی هم که باشه نوبت the last of us هست این ماه o:-)
قیمتشم روی 20 دلاره احتمالش کم نیست :d این در کنار یه بازی ایندی درست و حسابی واسه من یکی کافیه فعلا :d1
آرزو بر جوانان عیب نیستامكان نداره
اگر هم قرار به دادن بازي هاي AAA يا حتي AA باشه كلي بازي ديگه تو صف هست ! از AC IV بگير تا KNACK و KZ : ShF !
اين TLOU هم كاهش قيمتش به خاطر E3 ه فكر كنم![]()
انفمیس سکند سان کاش فری کنن حال بدن :dامكان نداره
اگر هم قرار به دادن بازي هاي AAA يا حتي AA باشه كلي بازي ديگه تو صف هست ! از AC IV بگير تا KNACK و KZ : ShF !
اين TLOU هم كاهش قيمتش به خاطر E3 ه فكر كنم![]()
درایو کلاب !!!!!!!! اپدیت هاشو چکار کنیم رسما به فنا میریمآرزو بر جوانان عیب نیست
من تازه گفتم یه مقدار واقع گرایانه نگاه کنم به قضیه فکر درایوکلاب رو نکردم![]()
Watch Dogs استور مايكروسافت اكشو ميفروشه 10$ :dقیمت بازیها تو نمایشگاه امسال خیلی مناسب بود
برای مثال واچ داگ 20 دلار بود
فکر نکنم الان کمتر از این بشه حتی دسته دوم این بازی رو هم تهیه کرد
فکر کنم بهترین زمان برای تخفیف سال نو میلادی باشه درسته دوستان؟
چی میشه این ماه بیان 2تا AAA مهمو بزارن برای پلاس؟؟ نوبتی هم باشه نوبت Tomb Raider ه... هر ماه تخفیفش گنده تر میشهکیلزون هم خیلی خوبه...
پ.ن. لطفا باز نیان این ماه 1-2 تا ایندی و بزارن برای پلاس...![]()
TR رو مگه امکانش هست به این زودیا بزارن !؟
من قصد داشتم بخرمش چون ارزش تموم کردن رو نسل جدیدم داره اگه احتمال free َدنش هست نگیرمش
والا دقیقا منم میخوام بخرمش. هر ماه هم تخفیفیه. روی 15 دلاره الان... ولی میترسم ی روز فری شه...:d
بعدشم مگه چشه که نزارنش؟؟ فکر کنم جزو اولین بازیا (فکر کنم اولین هم بود) که ریمستر شد و قیمتشم 50$ بود و الان خیلی کمتر...
بازی ده دلاره واسه دارندگان کنسول Xbox One. کلا مربوط نمیشه به PS4.دقیقتر توضیح میدید
من متوجه این جمله شما نشدم
نه. فقط فردا ( یعنی امروز دیگه سه صبحه ساعتبازیا کی میان ؟؟
معلوم نشده هنوز که چه بازیی روی پلاس میدن ؟