این دیتا هایی که تو صفحه اول گذاشته شده مال بازی های فری ماه های قبله اگه الان دان کنیم بازم فری هستن عایا ؟؟؟
بله تو قسمت free game with plus برید بازی های رایگان اون ماهو داره همه ایی نیست چون ماه به ماه فقط بازیا رایگان میمونن با تموم شدن ماه دوباره پولی میشنبازی فری همین هایی هستش 2 3 تایی هستش که تو صفحه فری گیم میاد ؟!
کجا دیگه باید رفت تا همرو دید ؟
دوستان الان من متال رو بگیرم تا هرموقع که پلاس دارم میتونم بازی کنم یا تاریخ انقضا داره، یا اگه پلاسم تموم بشه بعد شارژ کنم بازم میتونم بازی کنم
الان من که با اکات ژاپنم mgs ر دان کردم و وقتی پلاس اکانت ژاپنم تموم شه میتونم با شارژ کردن اکانت اصلیم(آمریکا) دوباره mgs بازی کنم؟
اشکان فکر نکنم اینطوری بشه ها. اکانتی که بازی رو خریداری کرده باید پلاس باشه.بله میتونید،حتی میتونید یه اکانت دیگه ژاپن بسازید و بعد از پریماری کردن بازم با اکانت خودتون بازی کنید./
اشکان فکر نکنم اینطوری بشه ها. اکانتی که بازی رو خریداری کرده باید پلاس باشه.
نه دوست عزیز نمیشه .بله میتونید،حتی میتونید یه اکانت دیگه ژاپن بسازید و بعد از پریماری کردن بازم با اکانت خودتون بازی کنید./
اشکان فکر نکنم اینطوری بشه ها. اکانتی که بازی رو خریداری کرده باید پلاس باشه.
نه دوست عزیز نمیشه .
بعد از تموم شدن PLUS عملا بازی بدون فایده هست چون اگر باز اکانت بسازید و 14 روز رایگان بگیرید با شیر کردن اکانت تنها میتونید آنلاین بازی کنید و نمیشه از بازی های PLUS رو اکانت های دیگه استفاده کرد .