Free Games with Plus | PS4

بعد از 360 و PC باید بشینم برای بار سوم Ground Zeroes رو با PS4 بازی کنم! :| :دی
بقیه بازی ها هم بعید میدونم با سلیقه ـم جور باشن، ولی باید امتحانشون کرد. کلاً ماه جالبی نیست برخلاف انتظارم.

من چند روزی بازی سنتر سر نزدم تو جریان نبودم اما اگه mgs برا ps4 تایید شده باشه یادتونه 1 2 ماه پیش گفتم چرا سونی این بازیو free نمیکنه؟؟؟؟؟؟ من از اون چند ماه پیش حس میکردم free بشه چون برا بازیه اصلی برا بازیباز انجامش میتونه خوب باشه و قیمتشم تو استور مثل بازی هایه دیگه هست که free میشن......امیدوارم mgs واقعا free شده باشه...

Msg کاملا قابل انتظار بود فری شدنش. خیلی هم عالی. اتفاقا من تابستون پلاس میخواستم که خوبه اینم میگیرم باش... تجربش نکردم هنوز.
امیدوارم یک ماه تو تابستون (جولای. مخصوصا که توی e3 میتونه سوپرایز باشه ) یک عنوان بزرگ و عالی فری شه..

Mgs رو همین الان تموم کردم:)))
چند ماهی وایسادم براش شاید مفت شه ولی خب تا ما خریدیم سونی اقدام کرد:|
در کل می ارزید. پلاس منم که داره تموم میشه پس NP:دی

ظاهرا نسخه پلاسه Driveclub هم میاد این ماه.
از این دیرتر هم اگه میشد بازم تاخیر مینداختن، کل DLC ها که اومده، هر کی ریسنگ باز بوده بازی رو خریده ، دیگه برا کیا دارن میدن نمیدونم :| اونم نسخه نصفه نمیمه پلاس ادیشن

از این دیرتر هم اگه میشد بازم تاخیر مینداختن، کل DLC ها که اومده، هر کی ریسنگ باز بوده بازی رو خریده ، دیگه برا کیا دارن میدن نمیدونم :| اونم نسخه نصفه نمیمه پلاس ادیشن

برای اونایی که ریسینگ باز نیستن اما دوست دارن تست کنن بازی رو. هر کی که ریسینگ باز باشه، این نسخه زود میومد یا نمیومد، فرقی بحالش نمیکرد. هیچ ریسینگ بازی با 10 تا ماشین و 2 تا ترک ارضا نمیشه :دی

ماه خوبی نیست :(
به جز MGS که اکثرا بازی کردن با تریلری که دیدم فقط یکم به Super Exploding Zoo امید دارم

ولی وقتی با ماه مِی همین سال گذشته (یکسال و یکماه پیش) مقایسه کنیم میبینیم خیلی پیشرفت داشتیم
بازی ماه مِی 2014 : Stick It to the Man
:d

امیدوارم ماه بعد اون پکیج Knack و Rayman و Shovel (که از اولم به E3 میخورد) رو بدن بیاد :bighug:

مزخرفاتی مثل MGS؟
این بازی فقط گیم پلی کوتاهی داره وگرنه یکی از بهترین مخفی کاریی های چند ساله اخیره!
من این بازیو هشت دلار خریدم ولی فک کنم بعضیا حقشون همون ایندی های مسخره باشه!

البته درست مي گيد ولي بايد اشاره مي كردم كه از لحاظ تايم گيم پلي واقعا" افتضاحه ! دلايل خودشون رو داشتن براي ارائه بازي ولي تايم اش افتضاحه

MGS که معلوم بود مجانی میشه خیلی تخفیف میخورد !
بازم خوبه خیلی بهتر از Gold هست ، تا حالا به جز D4 و Rayman چیز بدرد بخوری فری نکرده :|

البته درست مي گيد ولي بايد اشاره مي كردم كه از لحاظ تايم گيم پلي واقعا" افتضاحه ! دلايل خودشون رو داشتن براي ارائه بازي ولي تايم اش افتضاحه
بله حرفتون درسته و بازی اون اوایل گرون بود ولی تخفیفای خوبی خورد و الانم به عنوان یه بازی مفت چیز بدی به نظر نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or