Free Games with Plus | PS4

این uk هم ی بار معلوم نیست سه شنبه شب چهارشنبه نشده بازیایه free رو میزاره ی بار هم مثله الان کلا 8 ساعتم از چهارشنبه به وقته خودشون بگذره نمیزاره......
بر عکس us همیشه سر وقت میزاره برا دانلود... us بازیها یه free رو گذاشته متال گیر هم هست....
متال 3.8 گیگ حجمشه فک کنم سر جمع نهایتش با دقت بخوای بازی کنی 3 ساعت بشه و سریع بازی کنی 1 ساعته تمام بشه...اما در هر صورت کار خوبی کردن قبله متال گیر اصلیه که قراره دو ماه دیگه بیاد free کردن تا همه داستان و قصه دستشون بیاد و راحتر با بازیه بعدی کنار بیان...

این دیتا هایی که تو صفحه اول گذاشته شده مال بازی های فری ماه های قبله اگه الان دان کنیم بازم فری هستن عایا ؟؟؟

خیر،اونها فقط دیتا هستش،برای بازی کردن شما باید روی اکانتتون لایسنس اون بازی رو هم داشته باشید./

بازی فری همین هایی هستش 2 3 تایی هستش که تو صفحه فری گیم میاد ؟!
کجا دیگه باید رفت تا همرو دید ؟
بله تو قسمت free game with plus برید بازی های رایگان اون ماهو داره همه ایی نیست چون ماه به ماه فقط بازیا رایگان میمونن با تموم شدن ماه دوباره پولی میشن

دوستان الان من متال رو بگیرم تا هرموقع که پلاس دارم میتونم بازی کنم یا تاریخ انقضا داره، یا اگه پلاسم تموم بشه بعد شارژ کنم بازم میتونم بازی کنم

الان من که با اکات ژاپنم mgs ر دان کردم و وقتی پلاس اکانت ژاپنم تموم شه میتونم با شارژ کردن اکانت اصلیم(آمریکا) دوباره mgs بازی کنم؟

بله میتونید،حتی میتونید یه اکانت دیگه ژاپن بسازید و بعد از پریماری کردن بازم با اکانت خودتون بازی کنید./

اشکان فکر نکنم اینطوری بشه ها. اکانتی که بازی رو خریداری کرده باید پلاس باشه.

اکانتی که بازی رو خریداری کرده، در واقع همون اکانت ژاپنی هست که 14 روز فری پلاس داره. مادامی که اون 14 روز تموم نشده و کنسول برای اون اکانت ژاپن پرایمری شده باشه، باقی اکانتای روی کنسول هم میتونن ازون بازی استفاده کنن :دی

بله میتونید،حتی میتونید یه اکانت دیگه ژاپن بسازید و بعد از پریماری کردن بازم با اکانت خودتون بازی کنید./
نه دوست عزیز نمیشه .
بعد از تموم شدن PLUS عملا بازی بدون فایده هست چون اگر باز اکانت بسازید و 14 روز رایگان بگیرید با شیر کردن اکانت تنها میتونید آنلاین بازی کنید و نمیشه از بازی های PLUS رو اکانت های دیگه استفاده کرد .

اشکان فکر نکنم اینطوری بشه ها. اکانتی که بازی رو خریداری کرده باید پلاس باشه.

نه دوست عزیز نمیشه .
بعد از تموم شدن PLUS عملا بازی بدون فایده هست چون اگر باز اکانت بسازید و 14 روز رایگان بگیرید با شیر کردن اکانت تنها میتونید آنلاین بازی کنید و نمیشه از بازی های PLUS رو اکانت های دیگه استفاده کرد .

من که از اول نسل همینجوری دارم بازی میکنم،حالا هی شما بگید نمیشه :d

راهش اینه :
فکر کن شما یه اکانت ژاپن میسازی و بازیهای پلاس اون ماه رو دانلود میکنی با همون اکانت ژاپن،یعنی فقط بازیهایی که برای ژاپن فری شدن اون ماه رو میتونی دانلود کنی که عمدتا همون بازیهای اروپا و آمریکا هستند.
حالا بعد از 14 روز که پلاس اون اکانت تموم شد نمیزنی اکانت رو پاک کنی کلا،اول یه اکانت ژاپن دیگه میسازی،بازی فری رو به لیست بازیهات اضافه میکنی توی لابرری اضافه میکنی ولی دیگه لازم نیست دوباره دانلود کنی،چون بازی دانلود شده قبلا،بعد از پریماری کردن اکانت دوم میتونی باز 14 روز دیگه بازی کنید همون بازی رو..................

تنها مشکل اینه که بازی رو فقط 28 روز میتونی در اختیار داشته باشی،یعنی دوتا محدوده 14 روزه پلاس رایگان اکانت ژاپن...............
اگه بخواید برای همیشه بازیها رو داشته باشید باید برای اکانت اصلی خودتون پلاس تهیه کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or