3D فک کنم...SOTC رو بازی کردم
سونیک رو ولی خیر اما... کلا کنترل سونیک برام سخته بعیده بازیش کنم فقط این 2Dهه یا 3D ؟ سرچ میکنم عکس از هر دو مدل میاره
کاش اون سونیک ریسینگه رو میدادن
اینم...الان دیدم گویا کاراکتر Shadow هم قابل بازیه! به یاد اون بازی PS2ش اگر برم سراغش
خیلی از انحصاریا نمیاد...من از اول نسل Killzone Shadow Fall رو نمیخرم و منتظرم بیاد رو پلاساگه شادو فیری بشه به من که خیلی حال داده چند بار 10 دلار شده بود تا مرز خریدشم رفتم پشیمون شدم .کلا بازی های فرست پارتی سونی بالاخره یه روزی تو پلاس فیری میشه
ارزش بازی کردن نداره!حیف تو پلاس بیاد!گرچه قبلا انگار پلاس اومده بود!خیلی از انحصاریا نمیاد...من از اول نسل Killzone Shadow Fall رو نمیخرم و منتظرم بیاد رو پلاس
خوب بهتر یک بار دیگه تو این نسل shadow میزنیم
نک آقا! نک!خیلی از انحصاریا نمیاد...من از اول نسل Killzone Shadow Fall رو نمیخرم و منتظرم بیاد رو پلاس
نک که اومد انقدر تو neogaf و resetara کاربرا مزه انداختم اخرش سونی تو پلاس داد.نک آقا! نک!
نمیدونم آخر دادنش پلاس؟ گرچه خریدمش و ... تمومشم نکردم ارزش پلات کردن هم نداشت با اون تروفی خرکیش ولی قشنگ مطمئن شدم هرگیری داده بودم درست بود
کیلزون...یه سری جاهاش خوب بود...یه سری جاهاش نه... ولی کلا با اون درون همراه بازی خیلی آسون بود
معرفی شد دیروز، همونی که لیک شده بودپس چرا بازی های این ماه رو دیروز معرفی نکردن؟ اخرین چهار شنبه بود که
نه خطری نداره من دارم استفاده میکنمدوستان، کسی تا حالا از این اکانتهای کوتاهمدت ۷ روزه و ۱۴ روزه و اینا که بعضی از سایتها میفروشن استفاده کرده؟ مثل اینکه روش کار خیلی ساده هست و برای اینا مفت و مجانی درمیاد، چون خود سونی بعد از عضویت توی PSN چند روز اکانت مجانی میده. ولی باید کردیت کارت و از این چیزا داشته باشیم که خب نداریم! حالا این سایتها میرن از این اکانتها درست میکنن و با قیمتهای مناسب میفروشن.
من هنوز از اینا استفاده نکردم ولی اگه واقعاً جریان به همین سادگی باشه، برای امثال من که آنلاینباز نیستم خیلی خوبه! مثلاً الآن این Shadow of the Colossus رو میخوام بازی کنم و به جای اینکه مثل دفعات قبل جوگیر بشم و یه دفعه یه پلاس یکساله بگیرم یا در کمترین حالت یکماهه (که ۱۰۰ و خوردهای درمیاد)، میشه رفت سراغ یه اکانت چند روزه با قیمت به شدت پایین در حد ۷،۸ تومن و خلاص! در مورد PS Now هم همینطور. با اینکه اصلاً به پای Game Pass نمیرسه، ولی به هر حال کلی بازی داره که بدم نمیاد سراغشون برم و میشه از این اکانتها استفاده کرد.
کلاً میخواستم ببینم کسی تجربهش رو داره؟ نریم سراغش و بعد کنسول نمیدونم بن بشه و فلان و چنان؟!
من خودم استفاده میکنم در ضمن اصلا این قیمت اشتباه بخری بین ۲تا۴ میرزه دیگه گرونتر نامردی چون این رایگانهدوستان، کسی تا حالا از این اکانتهای کوتاهمدت ۷ روزه و ۱۴ روزه و اینا که بعضی از سایتها میفروشن استفاده کرده؟ مثل اینکه روش کار خیلی ساده هست و برای اینا مفت و مجانی درمیاد، چون خود سونی بعد از عضویت توی PSN چند روز اکانت مجانی میده. ولی باید کردیت کارت و از این چیزا داشته باشیم که خب نداریم! حالا این سایتها میرن از این اکانتها درست میکنن و با قیمتهای مناسب میفروشن.
من هنوز از اینا استفاده نکردم ولی اگه واقعاً جریان به همین سادگی باشه، برای امثال من که آنلاینباز نیستم خیلی خوبه! مثلاً الآن این Shadow of the Colossus رو میخوام بازی کنم و به جای اینکه مثل دفعات قبل جوگیر بشم و یه دفعه یه پلاس یکساله بگیرم یا در کمترین حالت یکماهه (که ۱۰۰ و خوردهای درمیاد)، میشه رفت سراغ یه اکانت چند روزه با قیمت به شدت پایین در حد ۷،۸ تومن و خلاص! در مورد PS Now هم همینطور. با اینکه اصلاً به پای Game Pass نمیرسه، ولی به هر حال کلی بازی داره که بدم نمیاد سراغشون برم و میشه از این اکانتها استفاده کرد.
کلاً میخواستم ببینم کسی تجربهش رو داره؟ نریم سراغش و بعد کنسول نمیدونم بن بشه و فلان و چنان؟!
نه خطری نداره من دارم استفاده میکنم
من خودم استفاده میکنم در ضمن اصلا این قیمت اشتباه بخری بین ۲تا۴ میرزه دیگه گرونتر نامردی چون این رایگانه
خود شما یه سرچی تو نت بزنی خیلیراحت میتونی بدون هزینه بسازی فقط یه مقدار حوصله مبخواد نیازی به کردیت کارتم نداره
فقط یه مشکل داره بعد ۱۴روز بازیت قفل میشه پس تو ۱۴روز باید بازیو تموم کنی
ولی بنظر من از پلاس هکی بهتره