Free Games with Plus | PS4

View attachment 133618

مثل اینکه بازی های رایگان ماه آینده سرویس plus لو رفته و آنچارتد 4 و Dirt Rally 2.0 قرار هست رایگان بشن.
@Akiba
بیا دو بازی از یک سری...چند وقت پیشم کالکشن انچارتد رو داده بودن:دی
--
اقایون پلاس هفت روزه هنوزم میشه گرفت؟

@Akiba
بیا دو بازی از یک سری...چند وقت پیشم کالکشن انچارتد رو داده بودن:D
--
اقایون پلاس هفت روزه هنوزم میشه گرفت؟
خدایی این AAAهای خود سونی رو که میدن خیلی ظلمه:| بازی خفنین ولی خو...:| ماه های آینده GOW و Horizon و ایناست حتما و باز یک بازیش پوچه:-"

این Dirt شبیه سازه یا آرکید؟ در چه حد آرکیده اگر هست؟ :-"

Dirt Rally 2 رو بازی نکردم، ولی اولی شبیه‌ساز خفنی بود! یعنی به عنوان کسی که اهل Gran Turismo و Forza Motorsport هستم، Dirt Rally برام یه ذره سنگین و خشک بود و نسبت به اونا خیلی جدی‌تر بود. :D
مختصر و مفید اینکه اگه مثل نسخه اول باشه، بعیده خوشت بیاد. البته مثل بقیه ریسینگ‌ها گزینه‌های مختلفی داره که میشه باهاشون بازی رو آسون‌تر کرد ولی کلا هسته بازی جوریه که باهات شوخی نداره!
Dirt مهربون و فان‌تر می‌خوای، باید بری سراغ Dirt 4. :D

• Like
Reactions: vivanred
کاش بازی های بده که تا الان بازی نکردم حتی بازی های که روی PC نگرفتم هم بده راضی هستم چیه بازی های انحصاری که دارم و بازی کردم میده . :-"

باز Dirt خوبه نه روی PC گرفتم نه قبلا بازی کردم 4 UC خدایش دیگه چیزی ازش نمونده کم مونده دیالوگ های سم و نیت از حفظ بگم انقدر بازی کردم کاش UC LL میداد اونم میداد راضی بودم اون فقط یک بار گرفتم از یکی بازی کردم دادم رفت بدم نمیاد دوباره اون بازی میکردم .

Dirt Rally 2 رو بازی نکردم، ولی اولی شبیه‌ساز خفنی بود! یعنی به عنوان کسی که اهل Gran Turismo و Forza Motorsport هستم، Dirt Rally برام یه ذره سنگین و خشک بود و نسبت به اونا خیلی جدی‌تر بود. :D
مختصر و مفید اینکه اگه مثل نسخه اول باشه، بعیده خوشت بیاد. البته مثل بقیه ریسینگ‌ها گزینه‌های مختلفی داره که میشه باهاشون بازی رو آسون‌تر کرد ولی کلا هسته بازی جوریه که باهات شوخی نداره!
Dirt مهربون و فان‌تر می‌خوای، باید بری سراغ Dirt 4. :D
کنسله پس:-" من همون درایو کلابم اونقدرا باهاش نتونستم کنار بیام:-"

همون امثال سونیک میدادن بهتر بود:p
این ماه دو عدد پوچ:دی

• Sad
Reactions: vivanred
خدایی این AAAهای خود سونی رو که میدن خیلی ظلمه:| بازی خفنین ولی خو...:| ماه های آینده GOW و Horizon و ایناست حتما و باز یک بازیش پوچه:-"

Dirt Rally 2 شبیه ساز کامل رالیه از مدلینگ، فیزیک و دمیج بگیر تا سیستم آب و هوا و تعامل واقعیش روی عملکرد ماشین ولی اگر نسخه معمولیش مجانی بشه به خاطر اینکه محتوای خیلی کمی داره زیاد راضی کننده نیست. یک نسخه GOTY ازش منتشر کردن فعلا که اون شامل تمام DLC های بی انتهای Dirt Rally 2 میشه اگه این نسخه باشه خوبه بگیر فانه :D

• Like
Reactions: Akiba
چه مسخره بازی های این ماه / کسی هست اخه انچارتد 4 بازی نکرده باشه؟ خیلی ها برای همین بازی اصلا خریدن ps4 رو. بعد 4-5 سال اومده بازی رو رایگان داده !
عوض اینکه تو این وضعیت کرونا که ملت تو خونه نشستن همه جا دنیا 2 تا بازی خوب رایگان میکرد برداشته یه بازی که امضا ps4 هست و همه بازی کردن رایگان کردن...واقعا سونی دیگه مسخره اش دراورده

انچارتد که بعیده کسی تا الان بازی نکرده باشه اما dirt چند بار تخفیف خورده بود تا ۱۷ دلارم اومده بود در شرف خریدنش بودم که خداروشکر به خیر گذشت :D

شبیه سازه و شبیه ساز سختی هم هست کلا برای افراد آماتور اتلاف حجم محصوب میشه مگر پلیر اینکاره و فرمان های بالارده داشته باشه با دسته هم رسما خود زنی ـه

دمو ش هم میتونید تست کنید و بعد دانلود کنید

• Like
Reactions: Behnams923

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or