اگر صاحب اصلی اکانت هکی، همون بازیو هم توی لایبریش زده باشه بازیت قفل نمیشه البته باید هم ریجن ش هم باشهخب یه سوال پیش میاد....
من اکانت هکی استفاده میکنم و پلاس داره اما بازی های پلاس رو چون دیگه وارد نمیشم نمیتونم ادد کنم اگه بیام اینجوری پلاس بگیرم بازم بعد کذست مدت پلاس خودم قفل میشه یا بخاطر وجود شیر شدن پلاس از اون اکانت ها میمونه؟
اکانتهای دوهفته ای هکی نیستن، نه دانلود لازم نیست به شرطی که همریجن باشندمشون گرم اینقدر فرصت خرید shadow of colossus از دست دادم که اخرش رایگانش کردن
یه سوال این اکانت های هکی پلاس که 2 هفته موقعی که تموم میشه بعد اگر یه اکانت دیکه بگیرم باید بازی دوباره از اول دانلود بکنم؟؟
خیلی از انحصاریا نمیاد...من از اول نسل Killzone Shadow Fall رو نمیخرم و منتظرم بیاد رو پلاس
اینم جوابش، جواب قبلیهخب اگه خودم پلاس یکماهه بگیرم بعد تموم شدن پلاس خودم با اکانت هکی که پلاس داره میشه بازی رو ادامه بدم یا نه؟
واقعا؟ يعنى كلا از اول تا اخر همينطور بوده ؟ مثلا هر بازيى كه اومد اگه نميخاى و حوصله بازى ندارى اددش كنى واسه يوقت ديگه واگرم پلاست يوقت ديگه تموم شد تمديدش كنى و دوباره همون بازى رو كه قبلا تو ليست پلاس بوده و شما به ليست خودت اضافه كردى رو دانلودش كنى و بازيش كنى ؟ كلا هرچى ادد كنى هميشگيهمهم نیست که دانلودش کرده باشید ... فقط کافیه بازی بره تو قسمت Library اکانتتون ... بعد تا هر موقع که پلاس داشته باشید میتونید دانلودشون کنید و بازی کنید
تا وقتی اون اکانت پلاس داشته باشه بعلهواقعا؟ يعنى كلا از اول تا اخر همينطور بوده ؟ مثلا هر بازيى كه اومد اگه نميخاى و حوصله بازى ندارى اددش كنى واسه يوقت ديگه واگرم پلاست يوقت ديگه تموم شد تمديدش كنى و دوباره همون بازى رو كه قبلا تو ليست پلاس بوده و شما به ليست خودت اضافه كردى رو دانلودش كنى و بازيش كنى ؟ كلا هرچى ادد كنى هميشگيه
اره همون اكانت و اگرم وقتش تموم شد و تمديد كردم اون بازى ها هميشگى هستن تمام درسته؟تا وقتی اون اکانت پلاس داشته باشه بعله
هر بازی ای که زدی توی لایبری وقتی که پلاس داشتی دسترسی داری بهشاره همون اكانت و اگرم وقتش تموم شد و تمديد كردم اون بازى ها هميشگى هستن تمام درسته؟
نیاز به پیپال داره ولی مربوط به هر اکانت میشه آفلاین هم باشید بازی قفل میشهسلام
تاپیک مربوط به psnow رو پیدا نکردم پس اینجا میپرسم. من تا به حال psnow رو اصلا فعال نکردم روی کنسول و الان بصورت اتفاقی متوجه شدم که میتونم ٧روز اشتراک رایگان بگیرم . خب سوالم اینه که این ٧روزه برای خود کنسول میده یا اینکه میشه برای هر اکانت جداگونه فعال کرد و چندین بار استفاده کرد؟. یادمه سر پلاس هم میشد تا چندباری اکانت ساخت و پلاس رو جداگونه برای هر اکانت فعال کرد.
من چقدر برنامه ریخته بودم پس! از چه روشی میشه psnow گرفت؟نیاز به پیپال داره ولی مربوط به هر اکانت میشه آفلاین هم باشید بازی قفل میشه